Moderator: Estraven

kicikicimiauhau pisze:Tundra,mała śpi,myślę,że jest lepiej,krew dużo jej dała,zobaczymy wyniki krwi we wtorek
Nakarmiłam ją convalescence saszetką mięsną i jajkami przepiórki pije wodę z glukozą
Liwia pisze:Deklaruję finansowanie 10 pakietów ogłoszeń adopcyjnych dla kociaków pod opieką Beaty, żeby więcej nie doszło do takiej sytuacji jak z Rogalinką.
Myślę, że jeden taki pakiet w odpowiednim czasie zapobiegłby dramatowi tej kotki.
Liwia pisze:kicikicimiauhau, korzystając z tego, że się uwaktywniłaś w tym wątku ponowię propozycję i proszę, byś w tej sprawie w miarę potrzeb pisała na pw.Liwia pisze:Deklaruję finansowanie 10 pakietów ogłoszeń adopcyjnych dla kociaków pod opieką Beaty, żeby więcej nie doszło do takiej sytuacji jak z Rogalinką.
Myślę, że jeden taki pakiet w odpowiednim czasie zapobiegłby dramatowi tej kotki.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058Liwia pisze:kicikicimiauhau, korzystając z tego, że się uwaktywniłaś w tym wątku ponowię propozycję i proszę, byś w tej sprawie w miarę potrzeb pisała na pw.Liwia pisze:Deklaruję finansowanie 10 pakietów ogłoszeń adopcyjnych dla kociaków pod opieką Beaty, żeby więcej nie doszło do takiej sytuacji jak z Rogalinką.
aga9955 pisze:Liwia pisze:kicikicimiauhau, korzystając z tego, że się uwaktywniłaś w tym wątku ponowię propozycję i proszę, byś w tej sprawie w miarę potrzeb pisała na pw.Liwia pisze:Deklaruję finansowanie 10 pakietów ogłoszeń adopcyjnych dla kociaków pod opieką Beaty, żeby więcej nie doszło do takiej sytuacji jak z Rogalinką.
????
beata68 pisze:aga9955 pisze:Liwia pisze:kicikicimiauhau, korzystając z tego, że się uwaktywniłaś w tym wątku ponowię propozycję i proszę, byś w tej sprawie w miarę potrzeb pisała na pw.Liwia pisze:Deklaruję finansowanie 10 pakietów ogłoszeń adopcyjnych dla kociaków pod opieką Beaty, żeby więcej nie doszło do takiej sytuacji jak z Rogalinką.
????
Czemu się dziwisz, Liwia zadeklarowała pakiety ogłoszeń dla kotów bezdomnych, które dokarmia kici, żeby w przyszłości nikt bezdomniakom nie zrobił krzywdy.
aga9955 pisze:beata68 pisze:aga9955 pisze:Liwia pisze:kicikicimiauhau, korzystając z tego, że się uwaktywniłaś w tym wątku ponowię propozycję i proszę, byś w tej sprawie w miarę potrzeb pisała na pw.Liwia pisze:Deklaruję finansowanie 10 pakietów ogłoszeń adopcyjnych dla kociaków pod opieką Beaty, żeby więcej nie doszło do takiej sytuacji jak z Rogalinką.
????
Czemu się dziwisz, Liwia zadeklarowała pakiety ogłoszeń dla kotów bezdomnych, które dokarmia kici, żeby w przyszłości nikt bezdomniakom nie zrobił krzywdy.
Dziwi brak odzewu ze strony Kici. Mimo nastukanych natępnych paru stron deklaracja Liwii zostaje bez odzewu. Mogę być zdziwiona? beato68?
beata68 pisze: Ja nie rozumiem, jak taki pakiet mógł zapobiec dramatowi Rogalinki. To przecież również kotka wolnożyjąca, sam fakt ogłoszenia coś by zmienił?
Liwia pisze:beata68 pisze: Ja nie rozumiem, jak taki pakiet mógł zapobiec dramatowi Rogalinki. To przecież również kotka wolnożyjąca, sam fakt ogłoszenia coś by zmienił?
Już tłumaczę. Kotka ma 6 miesięcy - urodzona zatem we wrześniu. W wieku stosunkowo łatwoadopcyjnym była w okresie, kiedy kociąt jest mało - listopad/grudzień. Gdyby poszła wtedy do adopcji nie byłoby tego kociego dramatu, ropomacicza, bólu i niepewnej przyszłości. Zapewne Beacie nie wystarczyło kasy na ogłoszenia, co jest zrozumiałe widząc, ile kotów ma pod opieką - stąd moja oferta. Żeby na przyszłość nie musiała wybierać, czy jedzenie czy ogłoszenia.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 48 gości