jesis pisze:Czy ktoś może polecić dobry szpital w woj. śląskim, który na 100% może przyjąć Homera na leczenie?
jesis, rozumiem, że nie zostawiłyście Homera na ulicy! To byłoby nieludzkie!
Koniecznie wklej tutaj link do wydarzenia, które utworzyłyście. Będziemy udostępniać.
Czy napisałaś (zdjęcie plus tekst) do nas na mail (japaczesercem), czy mamy pokazać na naszym fb Wasze wydarzenie?
Trzeba działać szybko!!!
Na temat śląskich lecznic nie wiem nic. Możecie spróbować odezwać się do któregoś z okulistów działających w tym regionie. Takich znajdziecie na początku tego wątku lub na naszej stronie www.
Ślepaczki na pewno pomogą finansowo (200zł), jeśli tylko będzie taka potrzeba. Ale pod warunkiem, że kota nikt nie zostawił na ulicy, że jest bezpieczny!!! W co gorąco wierzymy
Znamy sytuacje, kiedy absolutnie nie ma gdzie wcisnąć kolejnej biedy, ale wiemy, że w sytuacjach skrajnych wciska się ją nawet "w dziurkę od nosa" by zyskać czas na szukanie. Przede wszystkim by w ogóle uratować.
Działajcie, a my pomożemy na tyle, na ile jesteśmy w stanie
Musi się udać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jesis, przepraszam. Nie wiedziałam, że nie ma Cię na miejscu. Mam nadzieję, że uda Ci się zmobilizować tego, kto zrobił zdjęcie kota by natychmiast zabrał go z ulicy, jeśli dotąd tak się nie stało!