już zalicytowałam

Elizabetka

Moderator: Estraven
Mała1 pisze:..a w schronisku..
wiec
savana na miesku-wieprzowinie nie ma rozolnienia
wiec na razie monodieta-mozna przynosic do schronu![]()
znów sraczke ma Zeflik- on chyba tez alergik, a na kociarni bez szans trzymanie diety![]()
Kamakolo pisze: Uprzejmie donoszę, iż częśc nas (szalenie niewielka) zaliczyła wczorajsze szkolenie. Dostałysmy śliczne certyfikaty i wyszłyśmy bogatsze o wiedzę na temat zachowań... piesków
Nie, nie - o kotkach TEŻ było. Parę ciekawostek (przynajmniej dla mnie) było nowych, jak np to, iż kwestia socjalizacji i charakteru kota zależy od....jego położenia wsród braci i sióstr podczas życia płodowego
![]()
Ci co nie byli, niech nam zazdraszczają
Kamakolo pisze:
I jeszcze ogłoszenia parafialne:
Pożyczyłby ktoś Mironkowi na okres świąteczny lampę na podczerwień![]()
Nasza Pani Halinka będzie w rozjazdach - a Mały nie powinien miec przerywanej kuracji.
tutaj (pomijając ewentualne problemy zdrowotne, ale to przy najbliższej wizycie u weta przebadamy) najprawdopodobniej kwestia Natalii - Kacper ewidentnie ma niższą pozycję (to akurat wiedziałyśmy bez behawiorysty...), poza kuwetą może czuć się bezpieczniej, szybciej może zwiać, itd, no i sugestia żeby raczej wzmocnić jego pozycję, bo to może być objaw frustracji i braku pewności siebie, (no i żeby Natalia miała inne, ciekawsze "rozrywki" niż gonienie Kacpra...), co akurat jest problematyczne, biorąc pod uwagę tryb życia mojej mamy, tzn pracę i studia, czyli bywanie w domu krócej niż ja... ale może coś się da wykombinować...puskas1 pisze:Buuuuu szkoda że przegapiłam![]()
charm podziel się koncepcją, mój Chmur też woli obok kuwety![]()
choć podejrzewam, że w jego wypadku to kwestia czystości, jaśnie pan nie życzy sobie żadnych śladów użytkowania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, puszatek i 178 gości