KOCIA CHATKA i kociaki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 31, 2013 10:10 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

czy ktoś coś wie na temat tego, że Piracik jedzie na dniach do domu? bo kiedyś coś takiego usłyszałam i dni mijają, a on cały czas w chatce

Anett84

Od: Pon paź 22, 2012 9:36

Post » Pt maja 31, 2013 10:36 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

Piracik strasznie się nudzi między tymi kocicami, chciałby się bawić a one syczą na niego.
Amandzie chyba przeszła rujka, bo zachowywała się całkiem inaczej tzn siedziała cały czas w koszyku na górze> Miski (2) z mokrym miała pusti i suche z jednej też wyjedzona, kuweta na górze była używana.
Ten biało-bury kocurek to Vincencik nr 2 :ryk: , ciągle wspinał się po mnie, wskakiwał na nogę , po spodniach do góry i proszę głaskać. :lol:
Masza dużo pije, miskę z wodą miała pustą, jak jej nalałam to od razu zaczęła pić i przed wyjściem jeszcze jej nalałam bo już była prawie pusta.
Czy jest gdzieś mokre dla maluchów bo nie widziałam , a małe wyjadają mokre mamuśce.
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt maja 31, 2013 12:47 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

Alienor pisze:Jako ze w weekend będę matką karmiącą podobno to nie mogę się zdeklarować. Dorotko, nie mam numeru ani pani do mnie nie dzwoniła to nie wiem co i jak?

Marzenka czekam jeszcze na wieści, ale jak co to koteczek będzie do odebrania w sobotę ok 13-tej
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt maja 31, 2013 17:50 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

zabrałam ostatnio z chatki 2 saszetki convalescence
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Pt maja 31, 2013 19:16 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

po wieczornym dyżurze
na kwarantannie szalenstwo, maluchy faktycznie maja zwyczaj rzucać się na nogi i wspinac po spodniach w górę, chetnie jedza mokre.. Hilda przez moment syczała na swoje dzieci , ale juz przed koncem lezaly sobie razem smacznie.
Rambo sie ozywił...czekal na jedzenie, i potem biedak nie mogl sie zmiescic w kuwecie, usiadł na brzegu, kuweta hyb...powiercil sie troche i w efekcie zrobil co mial zrobic z kocia powaga.
Masza po wyjsciu z klatki syczy na maluchy Hildy i na sama Hilde.
BNa zdrowej Piracik słodziak , wyjada biedaczysko wszystkim kotom, ale jakis taki mniej zwariowany, moze taki mial dzien. Bela zupełnie juz nie atakuje, Misia swoje balety dalej wyczynia i biedna jest w tym okropnie. Tajga warczy ale daje sie poglaskac, atakuje Piracika.
Amanda nie miala zjedzonego mokrego , chyba nic nie tknela, nie wiem o ktorej godzinie byla poranny dyzur....ja bylam od 17 do 19.30...W kuwecie jednak tej gornej były kupy , wiec cos biedaczysko musi jesc.
Ogolnie spokojnie
Czy ktos bedzie w sobote?
EwaS

ewasewa

Od: Śro mar 20, 2013 13:12

Post » Pt maja 31, 2013 20:26 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

czy poznajecie :) ?
Obrazek
wygląda na to, że wszystko dobrze się poukładało :)

Anett84

Post » Pt maja 31, 2013 20:37 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

Triolka cudo :D Ten jej towarzysz też niczego sobie :D

Iwona11

Od: Pon lis 21, 2011 19:30

Post » Pt maja 31, 2013 20:42 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

Iwona11 pisze:Triolka cudo :D Ten jej towarzysz też niczego sobie :D

ten jej towarzysz ma przodków Norweskich :) i to widać, wielki kot :)
ale z Triolką się zakumplował :ryk:

Anett84

Post » Pt maja 31, 2013 20:49 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

Czy ktoś da radę zrobic dyżur jutro rano???????
Ja zrobię jutro wieczorem.

Amanda bardzo lubi dobre suche jedzonko. Ja jej przynosiłam po dużej garści dobrego suchego, to zjadała w tempie ekspresowym. Misia też to lubi najbardziej.

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Pt maja 31, 2013 20:51 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

Czy jest gdzieś mokre dla maluchów bo nie widziałam , a małe wyjadają mokre mamuśce.

w szafie na kwarantannie jest dużo dla maluchów.

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Pt maja 31, 2013 20:51 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

The Szops pisze:Czy ktoś da radę zrobic dyżur jutro rano???????
Ja zrobię jutro wieczorem.

Amanda bardzo lubi dobre suche jedzonko. Ja jej przynosiłam po dużej garści dobrego suchego, to zjadała w tempie ekspresowym. Misia też to lubi najbardziej.

ja rano do pracy :(

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Sob cze 01, 2013 9:03 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

ewasewa pisze:po wieczornym dyżurze
na kwarantannie szalenstwo, maluchy faktycznie maja zwyczaj rzucać się na nogi i wspinac po spodniach w górę, chetnie jedza mokre.. Hilda przez moment syczała na swoje dzieci , ale juz przed koncem lezaly sobie razem smacznie.
Rambo sie ozywił...czekal na jedzenie, i potem biedak nie mogl sie zmiescic w kuwecie, usiadł na brzegu, kuweta hyb...powiercil sie troche i w efekcie zrobil co mial zrobic z kocia powaga.
Masza po wyjsciu z klatki syczy na maluchy Hildy i na sama Hilde.
BNa zdrowej Piracik słodziak , wyjada biedaczysko wszystkim kotom, ale jakis taki mniej zwariowany, moze taki mial dzien. Bela zupełnie juz nie atakuje, Misia swoje balety dalej wyczynia i biedna jest w tym okropnie. Tajga warczy ale daje sie poglaskac, atakuje Piracika.
Amanda nie miala zjedzonego mokrego , chyba nic nie tknela, nie wiem o ktorej godzinie byla poranny dyzur....ja bylam od 17 do 19.30...W kuwecie jednak tej gornej były kupy , wiec cos biedaczysko musi jesc.
Ogolnie spokojnie
Czy ktos bedzie w sobote?

dawałam jej jeść ok 9.30 rano,
może to co dałam jej nie smakowało?
co to co dostała wcześniej to wszystko zjadła, miała puste 2 miski
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Sob cze 01, 2013 9:23 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

Mara jedzie na dyżur :D
Obrazek

mir.ka

Post » Sob cze 01, 2013 12:11 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

U mnie Amanda je mokre i Misia też. Ja im daję Smillę z rybą. Amanda nie lubi pasztecików - zwłaszcza niepodziabdzianych i tandetnej mokrej karmy.
Bella atakuje Tigrę (Ewo nie mylić z Tajgą!)
Dałam Maszy i maluchom żwirek silikonowy bo cały boks był zaszczany i zasrany. Kupię później ten drewniany i im podmienię, a póki co, jak zjedzą jakieś ziarna to najwyżej wyrzygają.
Nie byłam na szczepieniu z małymi od Hildy i nie wiem kiedy dam radę podjechać - może ktoś inny zaszczepiłby je przy okazji jadąc z jakimś innym kotem. Jak nie - to ja będę próbować w tygodniu.

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Sob cze 01, 2013 13:15 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

Tajga Tigra, Tigra Tajga ważne ,źe wiadomo o ktore kocię chodzi...zwłaszcza, ze tylko jedno z nich jest w Chatce, ale dzięki za uwagę Mara zastosuje się :lol:
..Tandetna karma...hm...kto ja tam zostawia i po co? te niegrymaszące nieszczęśniki muszą to jeść 8O badziewie...
EwaS

ewasewa

Od: Śro mar 20, 2013 13:12

[poprzednia][następna]