Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Dziewczyny cieszmy się tymi chwilami kiedy kociarnia prawie pusta, niebawem ten szczęśliwy okres niestety się skończyi roboty będzie okropnie dużo i będzie ciężko i bardzo ciężko
maluszki zqaczną napływaś falami i trzeba bedzie im szukać domków, nie chcę nikogo straszyć, ale nie będzie lekko niebawem, ale mam nadzieję że przy tak zgranej ekipie damy radę
![]()
Przywiozłam dziś do kociarni 5 zaplombowanych puszek - z tego co pamietam dwie są dla Beatki , trzy dla Iwonki. Można je zabrać z kociarni. Gdyby jeszcze ktoś potrzebował puszki proszę o info. Jak macie puste puszki proszę je zostawić w kociarni.
Anett84 pisze:no Tereniu nie strasz, bo ja jeszcze tego zacnego okresu nie przeżyłam
Alienor pisze:Julinka jest w DS - miejmy nadzieję, że się jej tam spodoba - Pani i Pan bardzo fajni, zwierzakolubni, kot Julek milutki i dość do niej podobny (tyle że ma biały gors i część brzucha, ale oprócz tego też złoty pręgowany burasek); no i milutki, nieduży piesek. Zapowiada się nieźle, ale jeszcze czekam na wieści czy kicia nie tęskni zbytnio, czy je - czuję się jakbym własne dziecko za mąż wydała.
The Szops pisze:Amelka dzisiaj wskoczyła mi na kolanaCo prawda posiedziała tylko ok. pół minuty, ale jednak
niestety najchętniej bawi się jedzeniem - całe "mokre" porozrzucane po klatce i poza klatką. Może lepiej nie dawać jej zbyt dużo w miseczce na raz, żeby zjadła wszystko i nie roznosiła po kątach.
balbina38 pisze:i niestety nie tylko jedzeniem,co jestem to w jej posłanku znajduję qupala.
terenia1 pisze:Grafik dyżurów na tydzień od 18.03.2013r. do 24.03.2013 r.
18.03. pon. rano brak wiecz. Teresa
19.03. wtorek rano brak wiecz. brak
20.03. środa rano brak wiecz. Teresa
21.03. czwartek rano brak wiecz. brak
22.03. piątek rano brak wiecz. brak
23.03.sobota rano brak wiecz. brak
24.03 niedziela rano brak wiecz. brak
terenia1 pisze:Grafik dyżurów na tydzień od 18.03.2013r. do 24.03.2013 r.
balbina38 pisze:terenia1 pisze:Grafik dyżurów na tydzień od 18.03.2013r. do 24.03.2013 r.
środa rano,tylko się zastanawiam czy przy tej "galopadzie" adopcji i " tymczasowość "będzie to kogo przychodzić
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot] i 95 gości