jaka ta cudna

Moderator: Estraven

Pleiades pisze:Dorcia, dobre pomysły przychodzą za późno, ale może do czegoś się przydam jeszcze...Podaj mi proszę na PW Twój numer telefonu, bo do mnie dzwonią jeszcze osoby w sprawie adopcji kotka - odsyłam ich z kwitkiem. Ale pomyślałam, że może nakierować ich do Ciebie, bo masz naprawdę wybitne cuda do adopcji. Co Ty na to?
dorcia44 pisze:usiadłam i patrzę na stado małolatów które szaleją aż wszystko fruwanawet telewizora nie włączam bo po co
![]()
Broszka pisze:dorcia44 pisze:usiadłam i patrzę na stado małolatów które szaleją aż wszystko fruwanawet telewizora nie włączam bo po co
![]()
Zazdroszczę![]()
Moje seniorki ciągle śpią, ew snują się powolutku... Broszka mimo że młodziutka też nie szaleje bo nie może z powodu niewydolności oddechowo-krążeniowej.
Tak bym chciała patrzeć na jakieś maluchy, najlepiej rude
Broszka pisze:dorcia44 pisze:usiadłam i patrzę na stado małolatów które szaleją aż wszystko fruwanawet telewizora nie włączam bo po co
![]()
Zazdroszczę![]()
Moje seniorki ciągle śpią, ew snują się powolutku... Broszka mimo że młodziutka też nie szaleje bo nie może z powodu niewydolności oddechowo-krążeniowej.
Tak bym chciała patrzeć na jakieś maluchy, najlepiej rude
dostawa na miejsce gratis kamari pisze:
Chłopaczki są nadal razem. I nadal w klatce

puszatek pisze:sory, Dorciu![]()
taki odruch jak czytam marzenia................
...jak to, żyła obok ludzi, w pomieszczeniu gospodarczymprzecież york to pies salonowy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], kota_brytyjka i 105 gości