Tymczasy u horacy7. wychudzona tri, sama skóra DT/szpitalik?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 18, 2012 8:39 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

aleksandrowa pisze:Zdrówka Basiu!

Z tego zakręcenia dopiero przed chwilą wysłałam pieniążki za bazarek :oops: , które miałam już w pn :roll:

Co do ogłoszeń, to ja będę robić w czwartek, bo w pracy mam teraz urwanie głowy i tymczas też wariuje pt.,,baw się i kochaj!"
Poprosiłabym Kasie,żeby wysłała mi jakieś duże zdjęcia maluchów, białasków i Lorda-> bo od nich właściwie chce zacząć.
Mój adres to aleksandrowa89@gmail.com

Wieczorem podeślę zdjęcia :ok:
po_prostu_kaska

Post » Śro lip 18, 2012 9:58 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

Możecie mi podpowiedzieć, w którym miejscu na forum Basia krótko opisała kociaste do adopci, na poczet ogłoszeń.
Dzwoniłam do niej i pytałam, mówiła, że gdzieś to jest na forum.

Myślałam, że ogłoszenia ruszyły to zobowiązywałam się do wklepywania innych...
Ale chyba ich nie ma...
Trzeba jakieś teksty wymyśleć (ja się coś postaram :oops: ) i najwyżej podzielimy się pracą... (ja też wpiętkę gonię :oops: )

Najważniejsze są maluszki....
Prośba, Lord na końcu, bo na niego i tak najwięcej telefonów, nawet teraz... zdjęcie długowłosego kota przyciąga :( ale niestety nie idzie za tym jakość telefonów...

Proszę :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro lip 18, 2012 10:02 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

Tutaj:

horacy 7 pisze:
alab108 pisze:Basiu chce poprosić rudą żeby pomogła robić ogłoszenia dla twoich kotów. Co Ty na to? Ania jest chętna, rozmawiałam z nią. Może będzie miała rekę :ok:

Oczywiście ,ze ogłoszenia potrzebne tylko dziewczyny ja napiszę o kotach suche informacje a Wy ubierzcie to w ładne słowa.Lord około 3 letni dorosły kot kastrat,zaszczepiony ,testy fiv i felv ujemne.Kot o silnym dominującym charakterze ,nie toleruje dorosłych kotów,może zamieszkać w domu z psem lub kociaczkem.Dom bez małych dzieci ,najlepiej niewychodzący ,zabezpieczone okna i oczywiście wizyta pa.
Tuptuś i Atomek bracia urodzeni 30.08.2011r po dwukrotnym szczepieniu i kastracji.Tuptuś jest kotem głuchym.Obaj są ze sobą bardzo zżyci,kochają rozrabiać.Oczywiście kuwetkowi.Dom tylko nie wychodzący i zabezpieczony.Mogą mieszkać z psem.
Bąbel ma 3,5 miesiąca jest po odrobaczeniu i szczepieniach,wesoły ,kocha inne koty ,nie boi się psów.Pięknie korzysta z kuwet lubi głaski lecz nie bardzo chce być noszony na rękach.Może zamieszkać z innymi kotami i psem.
Kleksik ma 3,5 miesiąca odrobaczony ,szczepiony ,uwielbia człowieka spanie w łóżku ,noszenie na rękach.Kocha koty i psy.Kuwetowy ma przepuklinę pępkową którą trzeba usunąć przy kastracji.Może mieszkać z bratem ,dorosłym kotem ,psem.
po_prostu_kaska

Post » Śro lip 18, 2012 10:15 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

Dziękuję, może coś wieczorem pomyślę :oops:

Basia dziś wcześnie rano miała tomograf. Wyniki dzis lub jutro. Miała mieć też wizytę u laryngologa ale ją zawrócono, czekają na wyniki tomografu...
Lekarze myślą, coś też przebąkiwali o ewentualnej powtórce pobrania wycinka...
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro lip 18, 2012 10:33 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

Dziewczyny, czy koty Horacy mają porobione ogłoszenie przez CatAngel? Lord czy bialutkie są bardzo "chodliwe".
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro lip 18, 2012 10:44 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

kamari pisze:Dziewczyny, czy koty Horacy mają porobione ogłoszenie przez CatAngel? Lord czy bialutkie są bardzo "chodliwe".

Na chwilę obecną nie.
CatAngel robiła swego czasu, później odświeżałam te ogłoszenia, ale część i tak już wygasła.
po_prostu_kaska

Post » Śro lip 18, 2012 11:00 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

Jeżeli w ogłoszeniach będzie podany Basi mail to nie ma możliwości aktywowania ogloszeń.
joanna3113

Post » Śro lip 18, 2012 11:02 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

nowa dziewczyna dająca ogłoszenia.
Solidna.

viewtopic.php?f=27&t=116683
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro lip 18, 2012 11:16 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

Mail do aktywacji mogę podać mój. Jak CatAngel robiła ogłoszenia też wskazywała mój.
Aktywuję je, a później jak przychodzą powiadomienia o wygaśnięciu to przedłużam, te które można z automatu.
po_prostu_kaska

Post » Śro lip 18, 2012 11:55 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

Właśnie dostałam od Basi informację, że dostała kolejy durny telefon o Lorda.
Właściwie tylko o Lorda dzwonią, nawet jak ogłoszenia nie były wznawiane, niestety jego "chodliwość" jest pechowa... Lord jest kotem charakternym i to osoby, którego wezmą powinny wziąć pod uwagę, także to, że nie zostanie oddany do domu wychodzącego... a nie to, że okazowo wygląda...
:oops:
Niestety to ludzie stawiają warunki :(
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro lip 18, 2012 12:57 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

meksykanka pisze:Basia dziś wcześnie rano miała tomograf. Wyniki dzis lub jutro. Miała mieć też wizytę u laryngologa ale ją zawrócono, czekają na wyniki tomografu...
Lekarze myślą, coś też przebąkiwali o ewentualnej powtórce pobrania wycinka...

Najważniejsze, że coś robią, szukają. Muszą wiedzieć co mają leczyć.
My trzymajmy kciuki i wysyłajmy dobre myśli do Basi :ok: :1luvu:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Śro lip 18, 2012 13:21 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

I pomóżmy w adopcjach Basi tymczasów :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Śro lip 18, 2012 14:15 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

O Jeżu kolczasty, powiedzcie mi jeszcze jak odróznić Bąbla od Kleksika. Czy jest gdzieś zdjęcie poglądowe coby ich opisać?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro lip 18, 2012 17:28 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

Już wiem, przeanalizowałam wątek.

Kleksik jest malarskim kotkiem czarno-białym, z białym brzuszkiem i łapkami.
Radośnie pręży czarny jak smoła ogonek a na pleckach nosi przykrótki czarn płaszczyk w fantazyjne białe łatki.
Na pyszczku nosi tajemniczą czarną maseczkę a może czapeczkę, a na nosku jak znak tajemnej organizacji czarny trójkącik, stąd jego imię Kleksik, od czarnego kleksika na nosku. Na poduszeczkach łapek także znajduje się kilak śmiesznych czarnych piegów

Bąbel jest pingwinkiem a właściwie czarnym kotkiem, dla którego nei wsytarczyło materiału u krawca na pełen kombinezon i pozostał w płaszczyku. Na wszystkich łapkach ma białe getry, białechrapki poniżej noska. Nie starczyło także czarnego materiału na śliniaczek czy też gorsecik, który połyskuje kontrastową czystą bielą. Ma złote figlarne oczyska, widać, że chłopak jest chętny do zabawy.

Ech, mam zły dzień...Żuber mnie znowu katuje.
Ech
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro lip 18, 2012 17:50 Re: Tymczasy u horacy7. Długowłosa kotka, rudy maluch s.64 D

meksykanka pisze:Już wiem, przeanalizowałam wątek.

Kleksik jest malarskim kotkiem czarno-białym, z białym brzuszkiem i łapkami.
Radośnie pręży czarny jak smoła ogonek a na pleckach nosi przykrótki czarn płaszczyk w fantazyjne białe łatki.
Na pyszczku nosi tajemniczą czarną maseczkę a może czapeczkę, a na nosku jak znak tajemnej organizacji czarny trójkącik, stąd jego imię Kleksik, od czarnego kleksika na nosku. Na poduszeczkach łapek także znajduje się kilak śmiesznych czarnych piegów

Bąbel jest pingwinkiem a właściwie czarnym kotkiem, dla którego nei wsytarczyło materiału u krawca na pełen kombinezon i pozostał w płaszczyku. Na wszystkich łapkach ma białe getry, białechrapki poniżej noska. Nie starczyło także czarnego materiału na śliniaczek czy też gorsecik, który połyskuje kontrastową czystą bielą. Ma złote figlarne oczyska, widać, że chłopak jest chętny do zabawy.

Ech, mam zły dzień...Żuber mnie znowu katuje.
Ech

Zosiu chciałam napisać, Bąbel jest czarny z dodatkami białego, Kleksik biały i dodatki czarne, ma kleksa na nosie :mrgreen:

Zosiu nie wiem co napisać, szkoda kota, :cry: podziwiam że dajesz radę, niewiele osób by potrafiło.
joanna3113

[poprzednia][następna]