WólkaZal- testujemy koty

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 11, 2012 11:11 Re: WólkaZa- potrzebna wizyta pa we WŁOCŁAWKU (dwa rude w TD

Mamrot pisze:na str. 31, 33, 35 cos od rudzikach jak pojechały i trafiły do nietrafione DT w wawie. od początku ewona pisała że kroiplke pewnie potrzebne dla Fredzia. nic nie zostało zrobione o zgrozo. Carmen... nie wiem... jeslimożeszpokazac je wetowi to byloby dobrze... do żadnego domu we locławku nie moga jechac jeśli stanowią zagrożenie dla rezydenta...

Mamrot, a skąd przekonanie, że te koty stanowia zgrożenie dla rezydenta?

zjawka

Od: Nie wrz 18, 2011 21:36

Post » Śro kwi 11, 2012 11:29 Re: WólkaZa- potrzebna wizyta pa we WŁOCŁAWKU (i wa-wa ursyn

Carmen201 pisze:Więc tak: Chłopaki się cudnie razem bawią, śpią, wspierają się, byłoby wspaniale, gdyby pojechali razem, zwłaszcza dla Drapcia, który jest delikatny taki..
Fredzik jest spełnieniem marzeń o Kocie Garfieldzie, duży, przemizasty, miły w dotyku, rozmruczany i w ogóle :) Natomiast Drapcio jest delikatniejszy, drobniejszy i sprytniejszy :mrgreen: Wyprzedza Fredzia w dystansie do miski. Głaskany mruczy i tuli się ale jeszcze nie przychodzi sam na głaski, na razie przygląda się co robię z Braciszkiem :)

Zróbmy tak: w jakim czasie jesteście w stanie rozstrzygnąć kwestię nowych domów? Nie róbcie nic na siłę proszę bo to tak fajne Koty, że szkoda je wysłać do złego domu. Jeśli będzie to jeszcze tak jakoś tydzień, to damy radę, natomiast dłużej niestety nie - moje Koty znoszą to tak sobie. Natomiast muszę w takim razie wdrożyć ich leczenie - obaj mają wycieki z oczek (to nie jest chyba kk bo nie ropne, bardziej woda brudząca futerko), świerzba troszkę i Drapcik ma te łyse placki na grzbiecie.
Nie mieli książeczek zdrowia? To gdzie zostały wpisane wyniki testów na fiv i felv?

Zdjęcia zrobię niedługo i prześlę.

zjawka! a dlatego

Mamrot

Od: Pon wrz 21, 2009 12:38

Post » Śro kwi 11, 2012 11:34 Re: WólkaZa- potrzebna wizyta pa we WŁOCŁAWKU (dwa rude w TD

ASK@ pisze:To jednak chcecie bym zapytała o ten Włocławek? Bo jeszcze tego nie zrobiłam.Nikt nie odniósł sie do propozycji wiec doszłam do wniosku,że nie aktualne.A nie chciałam kobiecie głowy zawracać na prózno.
Prosze o maila na kogo ma być odpowiedź pw z adresówką Hani.Bo pewnie na pewno sie zgodzi :lol:

napisałam pw
mnie sie wydaje, że aktualne, ale Randa nie wchodzi tak często na Miau
namiary we Włocławku do Randy

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Śro kwi 11, 2012 12:53 Re: WólkaZa- Fred się znalazł!!! pilnie DT dla 2 rudych -Wa-

Randa pisze:
issey32 pisze:Dostałam zapytanie na maila o Mandarynkę. Pani ma w domu rudego, wykastrowanego persa i szuka towarzyszki dla niego. Przedstawiła się jako doświadczony dom. Odpisałam, że Mandarynka ma już swój dom, i mogę polecić jej dwóch rudzielców w potrzebie Freda i Drapka. Podałam kontakt do Randy.

Pani wzięłaby chłopaków w dwupaku,boi się tylko, żeby nie zdominowały za mocno jej persa, dałam jej jeszcze numer tel. do Teresy, żeby się dokładnie upewniła co do ich charakteru, ale generalnie potrzebna wizyta przedadopcyjna- we WŁOCŁAWKU :kotek:

Szalony Kot tez mi podesłał namiary na jakiś dom wychodzący, jutro zadzwonie popytać o co się rozchodzi :D

PS. Pilnie szukamy kogoś do wizyty przedadopcyjnej dla szczeniaka Warszawa-Ursynów

masz pw z danymi Hani.Pójdzie na wizytę we Włocławku.
trzymam kciuki :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro kwi 11, 2012 14:02 Re: WólkaZa- potrzebna wizyta pa we WŁOCŁAWKU (dwa rude w TD

i ja :mrgreen:

Patmol

Post » Śro kwi 11, 2012 14:02 Re: WólkaZa- potrzebna wizyta pa we WŁOCŁAWKU (dwa rude w TD

jeju

Mamrot

Post » Śro kwi 11, 2012 16:21 Re: WólkaZa- potrzebna wizyta pa we WŁOCŁAWKU (dwa rude w TD

Moim zdaniem oni nie są żadnym zagrożeniem dla SZCZEPIONYCH rezydentów.
Odrobinę obawiam się świerzba, ale moje Futra ani Amelka zbyt się nie integrują (nie dotykają się) więc bez przesady. Do weta mogę w piątek z rana.

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Śro kwi 11, 2012 17:02 Re: WólkaZa- potrzebna wizyta pa we WŁOCŁAWKU (dwa rude w TD

Sorry za nieobecność, ale już wszystko napisane gdzie trzeba.
Nie dodzwoniłam się jeszcze do naussica, ale po uzgodnieniu z Mamrot karma po Szarusi będzie dla Carmen.
ObrazekObrazek

Randa

Od: Pt mar 04, 2011 20:46

Post » Śro kwi 11, 2012 19:19 Re: WólkaZa- potrzebna wizyta pa we WŁOCŁAWKU (dwa rude w TD

Dobrt wieczor szanownym Paniom!Wlasnie wrocilam ze szpitala i czytam.Dzwonila pani z Wloclawka,z rozmowy wynikalo ze boi sie zeby Rude nie zdominowaly domowego.Podobno juz tak bylo i kot zostal zwrocony.Wiec nie wiem....Rozmowy nie dokonczylysmy bo zdechla moja komorka.A czy sa jakies wiesci o Ince,Tolku,Burasce i innych? A my.....Siedzimy dzieciom na glowie,nie zanosi sie na szybki powrot do Wolki.Dzis byla konsultacja-nici z wyjscia ze szpitala -profesor rozmysla nad przeszczepami skory.Pozdrowienia dla Wszystkich Pan .T

warszawianka

Od: Pon mar 05, 2012 22:38

Post » Śro kwi 11, 2012 19:30 Re: WólkaZa- potrzebna wizyta pa we WŁOCŁAWKU (dwa rude w TD

Jeśli chodzi o Rudych - absolutnie nie wygląda mi na to, żeby kogokolwiek były w stanie zdominować. Są, rzec by można, dupowate :) Dlatego dom dla nich nie powinien być wychodzący, Fredzio pójdzie na ręce do każdego, kto zakica i jeść.

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Śro kwi 11, 2012 19:33 Re: WólkaZa- potrzebna wizyta pa we WŁOCŁAWKU (dwa rude w TD

Jeśli jakiś kot był już zwrócony to dobrze trzeba sie zastanowić nad domem.Wszystko zależy jak długo dom czekał z aklimatyzacją i podejmował decyzję.Przekażcie Hani wszystkie pytania i wątpliwości. Mnie zapala sie czerwone światełko jak słysze "zwrot kota był". Ale wszystko zalezy co i jak.

Dużo zdrówka Pani i mężowi życzę. :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro kwi 11, 2012 19:33 Re: WólkaZa- potrzebna wizyta pa we WŁOCŁAWKU (dwa rude w TD

Hanka już się zgodziła zrobić pa. Wstrzymujemy się tylko do czasu ,,wywiadu" o ew. domku, bo gdzieś we Włocławku jest ktoś z persem, kto nie powinien być DS- a zgłosił się właśnie dom z persem do rudasów
Jeśli dojdzie do pa, wszystkie info Hania będzie miała
ObrazekObrazek

Randa

Od: Pt mar 04, 2011 20:46

Post » Czw kwi 12, 2012 6:51 Re: WólkaZa- będzie wizyta pa we WŁOCŁAWKU (dwa rude w TDT)

no, to czekamy na wiesci

te trzy buraski u pinokio_maja aktualne ogłoszenia?
Myszka, Spryciarz i Gunia?

Patmol

Post » Czw kwi 12, 2012 7:00 Re: WólkaZa- będzie wizyta pa we WŁOCŁAWKU (dwa rude w TDT)

pomóżcie :oops: pogubiłam się
było 22 koty w Wólce

obecnie
W Wólce zostały jeszcze 3 koty (u pinokio w TDT Sprtyciarz, Gunia i Myszka)

W DT jest jeszcze -6 kotów
-w Warszawie -3 koty ( Drapek, Fred w TDT u Carmen i jakiś kot u tego Pana, u którego była INka)
-w Białymstoku -1 kot (Tygryska)
-w Poznaniu -2 koty (Groszek i Miluś)

Już 12 kotów jest w DS.
1. Lawenda 5 lat - w DS

2. Malwinka - w DS

3. Zuzia 3 lata spokojna przytulaska - już w DS w Łomiankach -od 19 stycznia 2012 r.

4. Jotka - w DS

5.Bronka -w DS u Ewona1

6. Mandarynka w DS u Ewona1

7. Czarna już w DS w Łomiankach -od 19 stycznia 2012 r.

8 Kacper , duży, waży ok 8 kg - w DS od 4 lutego 2012

9. Pirat (kocurek)4-5 lat - W DS -od 4 lutego 2012

10. Inka (w Warszawie)

11. Tolek

12. Buraska

Szara za Tęczowym Mostem

mnie brakuje jednego kota -tego który jest u tego pana w Warszawie -jaki to kot?

Patmol

Post » Czw kwi 12, 2012 7:14 Re: WólkaZa- będzie wizyta pa we WŁOCŁAWKU (dwa rude w TDT)

K R E C I K - no jak moglas o nim zapomnieććććć!!!!!!!

Patmol pisze:pomóżcie :oops: pogubiłam się
było 22 koty w Wólce

obecnie
W Wólce zostały jeszcze 3 koty (u pinokio w TDT Sprtyciarz, Gunia i Myszka)

W DT jest jeszcze -6 kotów
-w Warszawie -3 koty ( Drapek, Fred w TDT u Carmen i jakiś kot u tego Pana, u którego była INka)
-w Białymstoku -1 kot (Tygryska)
-w Poznaniu -2 koty (Groszek i Miluś)

Już 12 kotów jest w DS.
1. Lawenda 5 lat - w DS

2. Malwinka - w DS

3. Zuzia 3 lata spokojna przytulaska - już w DS w Łomiankach -od 19 stycznia 2012 r.

4. Jotka - w DS

5.Bronka -w DS u Ewona1

6. Mandarynka w DS u Ewona1

7. Czarna już w DS w Łomiankach -od 19 stycznia 2012 r.

8 Kacper , duży, waży ok 8 kg - w DS od 4 lutego 2012

9. Pirat (kocurek)4-5 lat - W DS -od 4 lutego 2012

10. Inka (w Warszawie)

11. Tolek

12. Buraska

Szara za Tęczowym Mostem

mnie brakuje jednego kota -tego który jest u tego pana w Warszawie -jaki to kot?

Mamrot

[poprzednia][następna]