IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 21, 2011 22:06 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

12 doniczek było, odkułam sie jak był sam Tomek [*], jeden kwiatek nie przeżył więc zostało 11 ale chyba będzie 10 bo fiołki ledwo zipie. Trochę "odgraciłam' już parapet, tylko że są kwiatki które lubią słońce którego i tak jest już mało. Dwie porcelanowe doniczki już dawno poszły reszta plastik ale i tak jedna pęknięta :lol: Dwie są takie szersze Lolce się dobrze tam koope robiło :ryk: dlatego taki ścisk na parapecie zrobiłam ale Szarkowi nie przeszkadzało to we włażeniu tam więc to zrzuca.

Mam swoje 2 osobiste Kocice i tymczasika Szarka to on taki łobuz jest :twisted:
Lola, Helenka, Tadeusz -koty, Toffik, Mika -psy, Szyszka - szynszyla, Riko - fretka

Arabella26

Od: Wto wrz 20, 2011 14:01

Post » Śro gru 21, 2011 22:15 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

A oto Szarosław
ObrazekObrazek
Lola, Helenka, Tadeusz -koty, Toffik, Mika -psy, Szyszka - szynszyla, Riko - fretka

Arabella26

Post » Śro gru 21, 2011 22:16 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

jakis taki zly ze go focisz :)

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Śro gru 21, 2011 22:19 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

A tu z ciocią Lolą. Chciałam im z cichacza fotkę zrobić ale się małpa poruszyła dlatego takie z deka niewyraźne :oops: ale bardzo rozczulające....
Obrazek

Arabella26

Post » Śro gru 21, 2011 22:22 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Szaruś to straszny miziak ino mu się pieszczoty o nieludzkich porach włączają. Jakoś przedwczoraj obudził mnie po 2 w nocy. Uwalił mi się na szyi włączył traktor, ugniataczki a że nie reagowałam to zaczął kąsać w szyje :ryk:

Arabella26

Post » Śro gru 21, 2011 22:30 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

:ryk: :ryk: :ryk:

herzpl

Post » Czw gru 22, 2011 0:33 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Arabella26 pisze:Szaruś to straszny miziak ino mu się pieszczoty o nieludzkich porach włączają. Jakoś przedwczoraj obudził mnie po 2 w nocy. Uwalił mi się na szyi włączył traktor, ugniataczki a że nie reagowałam to zaczął kąsać w szyje :ryk:

Toż to wypisz-wymaluj moja ruda bestyja!
A jak takie zabiegi nie pomagają to siada na szafce obok łóżka, majta łapką kabel od lampki i bezczelnie patrzy na mnie. Jeśli nadal nic to majta mocniej i mocniej aż w końcu lampka się zaczyna niebezpiecznie kołysać, wtedy ja nie wytrzymuję, wstaję ratowac lampkę a Eddi przystępuje poraz kolejny do terkotu i ugniatania z dodatkową opcją głaskania, bo skoro już wstałam...

Ehh :ryk:
Obrazek Obrazek

Faflok

Od: Czw kwi 29, 2010 12:13

Post » Czw gru 22, 2011 19:07 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Faflok pisze:
Arabella26 pisze:Szaruś to straszny miziak ino mu się pieszczoty o nieludzkich porach włączają. Jakoś przedwczoraj obudził mnie po 2 w nocy. Uwalił mi się na szyi włączył traktor, ugniataczki a że nie reagowałam to zaczął kąsać w szyje :ryk:

Toż to wypisz-wymaluj moja ruda bestyja!
A jak takie zabiegi nie pomagają to siada na szafce obok łóżka, majta łapką kabel od lampki i bezczelnie patrzy na mnie. Jeśli nadal nic to majta mocniej i mocniej aż w końcu lampka się zaczyna niebezpiecznie kołysać, wtedy ja nie wytrzymuję, wstaję ratowac lampkę a Eddi przystępuje poraz kolejny do terkotu i ugniatania z dodatkową opcją głaskania, bo skoro już wstałam...

Ehh :ryk:

:ryk: :ryk: normalnie simon's cat :)

herzpl

Post » Czw gru 22, 2011 19:21 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Po rannym dyżurze mam dobre i złe wieści:/
Perełka pojechała do nowego domu.
Niestety odszedł Emil :cry:

Maluchy cos niedomagają .Jeden ma oko jak banię,a drugi gluta:(
Maluchowi proszę zakrapiajcie oczko(ranny i wieczorny dyżur)!!! .Na szafce stoi dicortineff
Ksawery uszy do czyszczenia(raz dziennie rano)!!!Jest łagodny ale niezbyt cierpliwy więc trzeba podchodzić do czyszczenia kilka razy
Kotka z boksu nr 4 rozlizała ranę po sterylce.Wsadziłam ją w kaftanik .Proszę psikajcie jej ranę raz dziennie.Koteczka kochana malutka ,drobniutka i bardzo spokojna:)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw gru 22, 2011 19:24 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Emil :cry: :cry: :cry:
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Czw gru 22, 2011 19:35 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

:cry: a basia mowila ze juz bedzie dobrze biedactwo nie dalo rady...koszmarny jest ten grudzien mam nadzieje ze od stycznia bedzie lepiej...

herzpl

Post » Czw gru 22, 2011 20:02 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

:crying: normalnie jak nożem w plecy :crying: już myślałam że będzie dobrze :crying:
a cud :evil: wzieli

Emilku śpij spokojnie Aniołku :cry:

Arabella26

Post » Czw gru 22, 2011 21:44 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Jak byłam w niedziele po rzeczy do schroniska to Emil był calkiem fajny sam chodził.Dziś jak przyjechałam stan był bardzo zły.Zanim zdążyłam zabrać go do weta...Emil odszedł mi na rękach :cry:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw gru 22, 2011 22:07 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Biedne maleństwo. ŻAL Emilka[*]

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Czw gru 22, 2011 22:14 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

:cry: ja tak bardzo chciałam, żeby on dał rade ;(

a czy wiemy,że to na pewno było zatrucie pokarmowe?

straszne to :(

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

[poprzednia][następna]