Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
felinae pisze:To ja nieśmiało CZWARTEK RANO
Faflok pisze:I mój super porządek w pokoju
Kociara82 pisze:Mieta.... cudne imiegdzies mi sie kiedys obilo o uszy Mietus
andua pisze:Super rudzielec, marzył mi się kiedyś taki kot. Ale nawet jakbym chciała kota adoptować jakiegoś, to w kolejce bym się do niego nie ustawiła właśnie z uwagi na dużo chętnych, podczas gdy te niby mniej urodziwe czekają miesiącami.
Mikuś, ktoś sę miał zgłosić po małego kotka - coś już z tego wynikło?
A ktoś by zrobił zdjecia Groszkowi i wrzucił na Pikase?
Faflok pisze:Przydałby się przycisk "Lubię to!"
herzpl pisze:Faflok pisze:Przydałby się przycisk "Lubię to!"
mar_tika pisze:andua pisze:Super rudzielec, marzył mi się kiedyś taki kot. Ale nawet jakbym chciała kota adoptować jakiegoś, to w kolejce bym się do niego nie ustawiła właśnie z uwagi na dużo chętnych, podczas gdy te niby mniej urodziwe czekają miesiącami.
Mikuś, ktoś sę miał zgłosić po małego kotka - coś już z tego wynikło?
A ktoś by zrobił zdjecia Groszkowi i wrzucił na Pikase?
Ja zrobiłam fotki tylko nie mam kiedy zmniejszyć i wrzucićZrobię to jutro.W czwartek jadę z tatą .On naprawi zlewozmywak, a ja dorobię fotki kotom ktore jeszcze nie mają
Cierpliwosci pliss.Dziś mam dzień wariata ,rano zlapałam gumę ,kociarnię zrobiłam na szybko do schr dojechałam o godz 11 a wyszłam o godz.15.Jeszcze zdążyła podejchać do ULI i kupić wiązanki .Musze jeszcze obrobić zdjęcia dwóch psów bo traz je na cito ogłaszać Jeden ma wirusówkę i siedzi w klacie drugi od sierpnia nie wychodzi na spacery bo jest agresywny do psów.Dzis był pierwszy raz Mam serdecznie dość dzisiejszego dnia
filcowasova pisze:rozmyty lotnik:)
filcowasova pisze:
Użytkownicy przeglądający ten dział: DTuMacieja, kasiek1510 i 26 gości