dt Smarti 6

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 15, 2011 10:47 Re: dt Smarti 6

Marzenia zamówiłam dla Ciebie biogen-27zeta.

a mój Durny ma dzisiaj zdjęcie kamienia a więc jest bez śniadanie :mrgreen: baaardzo mu się to nie podoba :twisted: :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob paź 15, 2011 10:49 Re: dt Smarti 6

smarti pisze:znam go -to szczególny kot.
przy innym kocie to by miało rację bytu ale on jest zalękniony z powodu jakichś swoich strasznych przeżyć a jednocześnie łagodny jak baranek ..
ten lęk nie pozwoli mu samemu wynurzyć się z dziury ale nad życie uwielbia mizianie-sama wczoraj widziałaś jak przylepia się do człowieka jak już się go zmusi-buuuczy i udeptuje....i to jest droga do niego-przylepiać go do siebie jak najczęściej i pokazać mu że to jest super :D :ok:

a widzisz, a ja jakos sobie zakodowałam Twoją informację, ze on sam wyjdzie... i odnosiłam się do tego.
Dzięki za biogen - jak tylko będziesz miała daj znać to nawet podjadę. Bo mi zalezy okrutnie :wink:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob paź 15, 2011 10:54 Re: dt Smarti 6

Gibutku-wczoraj w nocy oboje z moim TŻ-tem niespodziwanie i jednocześnie pomyśleliśmy o Jadwini...spytaj,proszę co u niej?

gdyby sam wychodził to byłby pikuś.
jak już wejdzie to nie wyjdzie aż do następnego wejścia do pokoju jeśli zdążysz go najpierw zanęcić np. mokrym żarciem jeśli ma akuret na to apetyt.
jeśli nie ma apetytu to się nie wynurzy, dlatego schowki powinien mieć tylko takie z ktorych pani będzie go mogłe bez trudu wygrzebać aby przytulić.

umieram ale Biogen Ci jakby co podrzucę gdzieś do Wisły-zdrowie naszych kotów przede wszystkim :D :kotek: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Sob paź 15, 2011 10:57 Re: dt Smarti 6

W tak małym pomieszczeniu mama nie będzie musiała się za nim naganiać żeby wytarmosić ;)
ale ta dziura jest ta niefortunnie położona, że kot nie może tam siedzieć...
Mama nie może się schylać... bo jak już się schyli i położy na podłodze to nie może wstać...
Dlatego lepiej będzie żeby dziura była zakryta...
mamuśka

Post » Sob paź 15, 2011 10:59 Re: dt Smarti 6

Pewnie że lepiej. :wink: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob paź 15, 2011 11:01 Re: dt Smarti 6

pomyślę nad tym, żeby zrobić kotowi z kartonu domek ;) otwierany od góry oczywiście :twisted:
mamuśka

Post » Sob paź 15, 2011 11:03 Re: dt Smarti 6

O, dobry pomysł :D u mnie koty zagospodarowują każdy karton który przyjedzie do domu - po prostu zostawiam im otwarty bądź stawiam do góry nogami i mają super kryjówkę z której np. na siebie wzajemnie polują. Bądź nawet śpią w nim.

Marzenia11

Post » Sob paź 15, 2011 12:26 Re: dt Smarti 6

noo to fakt :D
ja myyślę że jak będzie zamknięte okno i on nie bedzie czuł przeciągu to on bedzie leżał na tym posłanku przy grzejniku bo u mnie uwielbiał się wylegiwać na piecu :D

a Kuleńka bez niego smuuuutna :roll:

smarti

Post » Sob paź 15, 2011 12:28 Re: dt Smarti 6

Weź kolejnego kota na DT :mrgreen:
mamuśka

Post » Sob paź 15, 2011 12:29 Re: dt Smarti 6

mamuśka pisze:Weź kolejnego kota na DT :mrgreen:

cha :evil:

Marzenia11

Post » Sob paź 15, 2011 12:37 Re: dt Smarti 6

niach, niach, niach :twisted: :lol:
mamuśka

Post » Sob paź 15, 2011 12:37 Re: dt Smarti 6

abolutnie :evil:
dziś nawet nie mam siły przeprowadzić Kuki do Ciumola,ale jak trochę wrócę do żywych to to zrobię.
wczoraj mój TŻ miział Ciumola bardzo długo aż Ciumol się rozbuczała i tak się przykleila do niego i wczepiła pazurkami że serce bolało ja odrywac.
Ona MUSI wreszcie mieć swojego ludzia- ona nie lubi tylko mnie a swojego ludzia będzie kochać na zabój...tylko to musi być ktoś kto zrozumie i doceni to że ona jest "piękna inaczej" :roll:
może machnąć jakieś ogłoszenie typu że "jednooka kicia-bez ludzia wpada w depresję" czy coś w tym stylu.. bo nie oszukujmy się-nie ma co uadawać że ona jest miss kociarni (tzn.dla nas jest ale nie dla "obcych") i jej nikt kto leci na wygląd to nie weżmie,a zresztą takich wcale nie chcemy :mrgreen:

smarti

Post » Sob paź 15, 2011 12:44 Re: dt Smarti 6

Jus-dowiedz mi się pliz o najtańszą kocią klapkę montowaną do drzwi-takich najzwylkejszych z płyty.
i jaką możesz mieć pastę odkłaczającą najsensowniejszą?

smarti

Post » Sob paź 15, 2011 20:49 Re: dt Smarti 6

mamuśka-jak tam Zibi???
zjadł cos? załatwił się?

a nasze tymczasy dziś dostały prezent od mojego TŻ-ta :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:

kupił im radio żeby nie były dzikunami i żeby ich każdy dżwięk nie przerażał :piwa: :piwa: :piwa:

bo oddając Zuzkę dowiedziałam się że Zozolka u Państwa przerażały wszelkie oznaki życia- :strach: -nic dziwnego-nasze stare radio się popsuło i kociaki miały ciszę...

a mój TŻ-jak zwykle niezawodny-jak tylko o tym wspomniałam to od razu poleciał na zakupy :D :ok: :ok: :ok:

smarti

Post » Sob paź 15, 2011 21:34 Re: dt Smarti 6

Tak czytam od rana i miałam nadzieję, że już o tej porze wyczytam coś o dzisiejszym dniu Zibiego....a tu cisza :(

Smarti my wiemy jakiego masz TŻ-a dusza nie czlowiek :D
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

[poprzednia][następna]