Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
_namida_ pisze:U karalucha też chyba jakiś stosik był.
Tweety pisze:...Skoro Fretka pojechała to rozumiem, że na stan wszedł nam Remik.
Tweety pisze:Cammi, ukradłaś nam takiego fajnego, pucatego kota i nawet nie powiesz jak mu tam na wejściu, kogo ustawiła, kogo przestawiła. Wstyd!
miszelina pisze:Wieści od Maciusia-ślepinki (czy ktoś go jeszcze pamieta?): Maciuś ma się dobrze, ale dziczy i nie pozwala się brać na ręce.Niestety nie wiadomo skąd dostał pcheł i pani ma zapchlone całe mieszkanie. Macie może jakieś rady?
Maciuś dostał już fiprex na kark, mieszkanie spryskane też dokładnie, a pchły jak skakały, tak skaczą. Doradziłam wypranie wszystkiego tapicerowanego w szamponie przeciwpchelnym, bo nic więcej nie przychodzi mi do głowy.
Tweety pisze:Czy komuś wpadł w oko jakiś lokal? Nam ponoć podarowali jeden czynsz ale to mam na razie na gębę, komisja nie może się zebrać, bo nie mogą dogadać się ze wspólnotą - to wieści z dzisiaj. Uhhh
miszelina pisze:Tja, a na noc dzisiaj zapowiadaja nawałnice.
TRZEBA WŁACZYĆ POMPE W CAT-ROOMIE DO KONTAKTU!
karaluch pisze:_namida_ pisze:U karalucha też chyba jakiś stosik był.
Dość długo nie zaglądałam na forum, dziś się dorwałam do kompa i cóż to widzą moje piękne oczy? Znowu jestem grupą trzymającą kontenery?W związku z tym wyjaśniam co następuje:
...
PS jakby ktoś się pytał to mam również na stanie dwie klatki królicze. Jedna (120x50) należy do noemik, która pożyczyła ją jeszcze dla Dzidki i od tej pory zamieszkiwało ją kilka kolejnych połamańców, w tym Rudi, Dima, Misza a teraz to małe czarne na 3 łapkach. Kasiu, dzięki, twoja klatka jest podstawą kociej urazówkiDruga klatka jest fundacyjna, mniejsza, zajmowały ją wiosną koty terminalne (FIP) po kolei cztery. W tej chwili na szczęście jest nie używana i oby tak zostało.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 664 gości