Dzięki Basiu, że trwasz....mimo wszystko.... i właśnie dlatego.
Dziękuję Wam, że trwacie...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
meksykanka pisze:Tak...trwanie jest teraz baaaardzo ważne...
Rozmawiałam z Basią...
Trzyma się choć wiele przeżyła.
Welina przesłała 45 złotych z bazarków na kociaste ze Szczytna![]()
Bardzo dziękujemy. Welino jesteś niepoprawna.
Ustaliłam z Basią, że zawiozę lub prześlę wszystkie pieniążki razem, tzn. także z bazarków, które je prowadzę.... itd, itp...
U mnie też sajgon. Prosiłam wczoraj sąsiada, żeby podał Maurycemu kroplówkę... To jest starsznie trudne,boMaurycy nei daje sięzłapać ani trzymać (stąd potrzeba więcej osób)... Gruba rzuciła się na Maurycego w czasie kroplówki i agresywnie pobiła... a potem drugi raz jak już schodził...Chyba się załamię...
Koteczka z małymi nieustannie popłakuje, ona chce do człowieka, a nie mam takiej możliwości żeby stale u niej siedzieć...![]()
Trwamy
meksykanka pisze:U mnie też sajgon. Prosiłam wczoraj sąsiada, żeby podał Maurycemu kroplówkę... To jest starsznie trudne,boMaurycy nei daje sięzłapać ani trzymać (stąd potrzeba więcej osób)... Gruba rzuciła się na Maurycego w czasie kroplówki i agresywnie pobiła... a potem drugi raz jak już schodził...Chyba się załamię...
Koteczka z małymi nieustannie popłakuje, ona chce do człowieka, a nie mam takiej możliwości żeby stale u niej siedzieć...![]()
Trwamy
MalgWroclaw pisze:Nie było dostępu do forum przez czas jakiś, może u wszystkich. Brak wiadomości niech oznacza dobre wiadomości.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 77 gości