Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Filomen pisze:*Martynka* pisze:
Gracja w okienku, rzadki widok, gdyż ta kotka pragnie bliskości z człowiekiem i cały czas chce być blisko ludzi. Najlepiej nie schodziła by z kolan, a jeśli to nie jest możliwe koniecznie musi leżeć gdzieś obok, blisko, a już na pewno nie jest możliwe by znajdowała się w innym pomieszczeniu niż ja! Mojej kotki często nie widać w domu śpi gdzieś zaszyta natomiast Gracja jest zawsze obok. To wspaniała kotka, ciężko będzie się rozstać.
coś czuję że Gracja zostaniekażdy z nas ma tymczasa co został na stałe, ja mam 4
*Martynka* pisze:Filomen pisze:*Martynka* pisze:
Gracja w okienku, rzadki widok, gdyż ta kotka pragnie bliskości z człowiekiem i cały czas chce być blisko ludzi. Najlepiej nie schodziła by z kolan, a jeśli to nie jest możliwe koniecznie musi leżeć gdzieś obok, blisko, a już na pewno nie jest możliwe by znajdowała się w innym pomieszczeniu niż ja! Mojej kotki często nie widać w domu śpi gdzieś zaszyta natomiast Gracja jest zawsze obok. To wspaniała kotka, ciężko będzie się rozstać.
coś czuję że Gracja zostaniekażdy z nas ma tymczasa co został na stałe, ja mam 4
Ta kotka ma taki charakter i jest takim kotem jakiego ja zawsze chciałam mieć. Niestety znalazłam w schronisku dzikusaktóry przychodzi żeby go pogłaskać i nigdy nie wiesz w którym momencie podczas głaskania zdrapie Ci rękę czterema łapami
Jeśli nie znajdzie się nikt kto zechce Grację to myśle że zostanie już u nas. Nie chciałabym by znowu trafiła do klatki
Mam jeszcze jedno pytanie. Gracja bardzo chce wyjść na dwór!!! W oknie patrzy i miauczy na moją wylegującą sie na trawie w ogródku, wiesza mi sie na klamkę u drzwi wejściowych, parę razy próbowała uciec ale ją złapałam w ostatniej chwili. Pilnowałam ją jak chodziła po ogródku a jak ją zabrałam była bardzo zła. Ona jest u mnie ponad dwa tygodnie boję się że mogłaby nie wrócić ale widzę że ona pragnie tego dworu. Boję się zaryzykować czy wróci czy nie. Nie wiem co zrobić.
*Martynka* pisze:Ogródek jest ogromny, wysokie ogrodzenie ale co to dla kotaGracja jest bardzo spokojna na dworze ale cały czas za nią chodziłam krok w krok. Nie jest typem kota, który od razu ucieka w siną dal raczej trzyma się blisko ale to nie znaczy, że w pewnym momencie nie pobiegnie gdzieś dalej z czystej ciekawości.
Ja nie jestem zwolennikiem puszczania kotów "samopas". Moja kotka jak siądzie rano na trawie w ogródku tak siedzi tam cały czas ale nie wiem jakby było z Gracja. Dla mnie najlepiej jakby była w domu ale ciężko jest ją utrzymać kiedy tak ciepło na dworze.
Dorota Wojciechowska pisze::mrgreen: a ja juz po rtg nogi i ze skierowaniem do poradni na piatekPoczlapalam do "jedynki" na ostry
i tak w okolicach stopy kosci stwierdzono
cale
Dano w dupniaka zastrzyk i umowiono wizyte do poradni na piatek
na dalsze konsultację. Ale to chyba ostroga bo na zdjeciu byla
terenia1 pisze:Mara dzięki![]()
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 30.05.-05.06.2011
30.05. pon. rano Gosia, Wiesia wie. Bona
31.05. wt. rano Jadzia wie. Teresa
01.06. śr. rano Bona wie. MaraS.
02.06. czw.rano brak wie. MaraS.
03.06. piat rano Asia,Bogusia, wie. Cookie
04.06. sob. rano brak wie. Teresa
05.06. niedz. brak wie. Cookie
Mara prośba do Ciebie o odebranie jutro z Almavetu schroniskowej buraski po sterylce i przwiezienie jej do Kociej Chatki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 34 gości