Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
horacy 7 pisze:Idę do Brysia może on mnie podtrzyma na duchu bo ja nie daję rady po wizycie w schronisku.Tak tam czysto na kociarni ,zabawki nawet jakieś wiszą a wokół ś....ć ,koty chore ,umierające i to ja pokazuje je osobie która się nimi powinna zajmować.Dwa rudaski,pingwinek maluchy 2-3 miesięczne skóra i kości same nowe bidy ,czy dostaną szansę.Siedzę i ryczę z żalu,bezsilności ,złości.
horacy 7 pisze:Dla Brysia przyszła dzisiaj karma 4kg Intestinala z Krakvetu za 131zł oraz dwa 10l żwirki za 44zł razem 175zł.Brysio będzie miał co jeść.
horacy 7 pisze:Ile razy rozmawiałyśmy i słyszałyśmy ,że jest dobrze koty są leczone itp.Prawda jest zupełnie inna nikt nie lubi kotów w tym schronisku oprócz jednej pracownicy która niestety zajmuje się psami.Jedyna odpowiedź jaką usłyszymy to to ,ze poobserwują i pojadą do weta do którego nigdy nie dotrą.Tu potrzeba DT i grupy ludzi chociaż z trzech osób a nie ma.Żeby być pewnym ,że cos zrobione trzeba to zrobić samemu ,reszta to bajka.
Jak ja Ci zazdroszczę ,że nie byłaś w schronisku,ja też tak bardzo pragnęłabym tam nie chodzić.Muszę chociaż dla tych kilku uratowanych żyć.Bryś wymiziany,szczęśliwy coraz grubszy ,szczęśliwy ,zawsze w towarzystwie psa.Tworzą niespotykany duet.ewar pisze:horacy 7 pisze:Ile razy rozmawiałyśmy i słyszałyśmy ,że jest dobrze koty są leczone itp.Prawda jest zupełnie inna nikt nie lubi kotów w tym schronisku oprócz jednej pracownicy która niestety zajmuje się psami.Jedyna odpowiedź jaką usłyszymy to to ,ze poobserwują i pojadą do weta do którego nigdy nie dotrą.Tu potrzeba DT i grupy ludzi chociaż z trzech osób a nie ma.Żeby być pewnym ,że cos zrobione trzeba to zrobić samemu ,reszta to bajka.
Nigdy nie byłam w schronisku, ale dla mnie to straszne miejsce dla kotów.W dodatku ludzie boją się brać zwierząt ze schronisk.Naprawdę DT są na wagę złota.Miałam tylko jednego kota ze schronu(nawet nie chcę pisać, co mu tam zrobili), a był to zjawiskowo piękny i mądry kocur.Ma super domek.
MalgWroclaw pisze:U urwinia jest Gusto - pies i Boluś - kot chory, przygarnięty, kochający psa nad wszystko - jak się wydaje.
viewtopic.php?f=1&t=126453
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, ewar, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 450 gości