KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 29, 2011 21:41 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Mara S pisze:
Cookie1706 pisze:Czy mogę jakoś pomóc?

No mozesz napisać, co wiesz o tej kotce, no i możesz z nią jechać do weta jutro ok. 18-19 jeśli akurat masz czas :P ale jak nie to ja podjadę :wink:

Kociaka z Rudy do Tychów ma przewieźć Margoth, więc pomogę przy Ines :mrgreen:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Wto mar 29, 2011 21:44 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Czyli małe podsumowanie :)
1. dyżur sobotni bierze Alienor :D robię zmianę do grafiku
2. Mara to jedź jutro z Ines do weta, jeśli nie dasz rady to ja podjadę spoko.
3. potwierdzam kicuś obojnak z Novotelu straszny miziak :D jest wystraszony, ale przejdzie mu daje się głaskać, mruszy :D no tylko bedzie problem bo jak go wyadoptować za kocurka czy za kotkę :oops:
4. co do podgrzewacza trzeba poprosić Wiesia :1luvu: my chyba same antytalenty techniczne :wink:
5. Mara w czwartek trzeba by odstawić na swoje włości koteczkę z Mikołajczyka, nie jest dzika natomast bidulka trzęsie się jak galaretka nie ma co na siłę przystosowywać ją bo dla niej chyba to zbyt duzy stres :(

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto mar 29, 2011 21:49 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Z leksza nawiązując - ja też od dawna nie płaciłam składek (bo nie wiem ile mam zapłacić) ale nie wywalajcie mnie jeszcze :P

Poza tym może akurat znajdzie się jakiś koneser, któremu spodoba sie dwupłciowość kotka - jesli go dobrze zareklamować :D?

Zadzownię jutro do tej Eweliny z Mikolajczyka i dowiem się jakie warunki oferuje kotce i w czwartek po pracy bym ją odwiozła

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Wto mar 29, 2011 21:50 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

terenia1 pisze:Czyli małe podsumowanie :)
1. dyżur sobotni bierze Alienor :D robię zmianę do grafiku
2. Mara to jedź jutro z Ines do weta, jeśli nie dasz rady to ja podjadę spoko.
3. potwierdzam kicuś obojnak z Novotelu straszny miziak :D jest wystraszony, ale przejdzie mu daje się głaskać, mruszy :D no tylko bedzie problem bo jak go wyadoptować za kocurka czy za kotkę :oops:
4. co do podgrzewacza trzeba poprosić Wiesia :1luvu: my chyba same antytalenty techniczne :wink:
5. Mara w czwartek trzeba by odstawić na swoje włości koteczkę z Mikołajczyka, nie jest dzika natomast bidulka trzęsie się jak galaretka nie ma co na siłę przystosowywać ją bo dla niej chyba to zbyt duzy stres :(

To jak w końcu się sprawy mają z tym transportem?
Bo ja mogę pomóc (Tychy-Ruda wzięła margoth), więc jestem do usług :smokin:

Cookie1706

Post » Wto mar 29, 2011 21:50 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

nie wiem czy w chatce jest intestinal mokry i suchy - bo warto by Inez przerzucić na dietę, jesli nie ma to przywiozę bo kupilam 5 kg dla kociastych w chatce i schronie

dajcie mi proszę znać to podrzucę, moze po pracy mi się uda.

a koteczka nasza osiedlowa, po sterylce jak wypruła z klatki to tylko sie za nią kurzyło :kotek: :kotek: :kotek:
i tym sposobem mamy wszystkie panny na osiedlu ciachnięte, niektórzy panowie mają jajca ale z czasem się do nich dobierzemy

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Wto mar 29, 2011 21:52 Re: zakłądam nowy wątek proszę nie pisać

GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 04.04.-10.04.2011
04.04. pon. rano brak wie. Teresa
05.04. wt. rano brak wie. brak
06.04. śr. rano brak wie. brak
07.04. czw.brak wie.Teresa
08.04. piat. brak wie. brak
09.04. sob. rano brak wie. brak
10.04. niedz. Dorotka wie. brak

terenia1

Post » Wto mar 29, 2011 21:57 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Filomen pisze:i tym sposobem mamy wszystkie panny na osiedlu ciachnięte, niektórzy panowie mają jajca ale z czasem się do nich dobierzemy

:ok:

Cookie1706

Post » Wto mar 29, 2011 22:00 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Martyna.N prosi o skreślenie jej z listy członków stowarzyszenia.Odchodzi z Nadzieji na dom,tak więc dyżury sobotnie ranne są do obstawienia[/quote]

Marta, Martyna powinna złożyć na piśmie rezygnację, chyba że jesteś jej pelnomocnikiem?
Oczywiście może przestać opłacać składki, wówczas zostanie skreślona. Takie są zasady. Poza tym wydaje mi się, że odrobina odwagi cywilnej czy przyzwoitości wymaga, żeby osobiście powiedzieć dziękuję i do widzenia. Rozumiem, że zima się skończyła, kotka została wzięta i możemy spadać :?

pożegnać się też można z klasą, na odpowiednim poziomie, takie jest moje zdanie

Piotrek weźmie część dyzurów sobotnich, jakoś to pogodzimy ze schroniskiem[/quote]

Nie Ewa, nie jestem jej pełnomocnikiem.Dziewczyna(z racji tego że ma sporadyczny dostęp do sieci) prosiła mnie o poinformowanie o rezygnacji ,co zrobiłam i tyle w tym temacie.
Teresie podałam jej nr tel, więc co ma zrobić żeby w zgodzie z przepisami wypisać się ze stowarzyszenia Teresa poinformuje ją telefonicznie.[/quote]

Marta, proszę Cię, nie obrażaj mojej inteligencji.... Chyba sama w to nie wierzysz co piszesz? Martyna mogła poczekać jak będzie miała dostęp do kompa, mogła powiedzieć dziś Teresie, milion innych form a nie tak. Oczywiście spodziewałyśmy się tego i nikt nie jest zaskoczony, po prostu zachowanie na

[b]Nie mam zamiaru nikogo obrażać poprostu przekazuję info.Nie wiem co mogła Teresie przekazać,a co nie mogła mnie przy tym nie było .Ludzie przekazuję tylko informacje o którą zostałam poproszona i tyle.Resztę watpliwości wyjaśnijcie z nią telefonicznie

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto mar 29, 2011 22:22 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Pani z Grota-Roweckiego będzie łapała ciężarną koteczkę do sterylki mam nadzieję że zdąży przed urodzeniem się kociaków, kotka jej podobnież przyszła na podwórko, natomiast druga kotka z jej podwórka którą wysterylizowaliśmy i wyleczyliśmy - Pani była sprytna :? teraz jest cały czas u niej w domu, dostała od pań wetek karmę specjalistyczną kicia ma piasek , pani łaskawie oświadczyła, że za 3 tygodnie wyjeżdża do sanatorium, a jak kotce nie znajdziemy domu to wystawia ją na podwórko :evil:

terenia1

Post » Wto mar 29, 2011 22:28 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

terenia1 pisze:Pani z Grota-Roweckiego będzie łapała ciężarną koteczkę do sterylki mam nadzieję że zdąży przed urodzeniem się kociaków, kotka jej podobnież przyszła na podwórko, natomiast druga kotka z jej podwórka którą wysterylizowaliśmy i wyleczyliśmy - Pani była sprytna :? teraz jest cały czas u niej w domu, dostała od pań wetek karmę specjalistyczną kicia ma piasek , pani łaskawie oświadczyła, że za 3 tygodnie wyjeżdża do sanatorium, a jak kotce nie znajdziemy domu to wystawia ją na podwórko :evil:

Biedna kotka ta wcześniejsza...:( a pani nie jest sprytna tylko wredna i ograniczona np. emocjonalnie

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Wto mar 29, 2011 23:36 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Martyna jak tam łapanie kotki :D w czwartek kociarnia się nam troszkę zluźni - dziczka pójdzie na wolność, Miluś do Pani karmicielki a potem na wolność, i koteczka po sterylce z Mikołajczyka pójdzie na wolnośc, na kwarantannie będzie Józek na wolnosci, Ines, kotek-obojnak i Milusia.

terenia1

Post » Śro mar 30, 2011 7:44 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Wstawać ciotki nowy dzień nasytał :D Obrazek
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro mar 30, 2011 7:45 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

A tu Sheba ze swoja nieodłączną przyjaciółką Obrazek
Ostatnio edytowano Śro mar 30, 2011 8:24 przez Dorota Wojciechowska, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Śro mar 30, 2011 7:57 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Dorotko, alez Ty robisz piękne, artystyczne zdjecia :ok: Zdjęcie Sheby smiało mogłabys wysłac na jakiś konkurs fotograficzny :1luvu:
Powinnas robic zdjecia do adopcji, sukces gwarantowany :ok:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Śro mar 30, 2011 8:04 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Iweta pisze:Dorotko, alez Ty robisz piękne, artystyczne zdjecia :ok: Zdjęcie Sheby smiało mogłabys wysłac na jakiś konkurs fotograficzny :1luvu:
Powinnas robic zdjecia do adopcji, sukces gwarantowany :ok:

Ta ta zwykłym ogłupiaczem i do dobrej kompozycji to sporo brakuje.
Ale koty taaaakie piękne że normalnie w pracy to bym monitor całowała.
A i jest to sposób żeby w końcu Shebę wycałować :ryk:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

[poprzednia][następna]