Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hanulka pisze:Nówki dorosłe....
Balbinka to ok. 1,5 roczna kochana koteczka, która przebywała w tym samym miejscu, co Viki, Alex i Donia. Jest po leczeniu. Została już wysterylizowana. Bardzo garnie się do domu. Odrobaczona i odpchlona. Kuwetkwa.![]()
Klara - ok. 6-7 letnia kotka żyjąca od dawna pod blokiem. Odrobaczona, odpchlona, wysterylizowana.Bardzo miła, spokojna. Kuwetkowa.![]()
Viki to ok. 2 letnia chora koteczka przywieziona z zapaleniem płuc, katarem, łzawieniem oczu. W trakcie leczenia. Odpchlona, odrobaczona, kuwetkowa.![]()
ewik1976 pisze:Jestem. Mam nadzieję, że już na dłużejDużo się u mnie działo i niekoniecznie dobrze, ale (oby) idzie ku lepszemu.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich, już nadrabiam zaległości i zostaję z Wami. Jeśli mnie jeszcze chcecie...
taizu pisze:Hanulka pisze:Nówki dorosłe....
Balbinka to ok. 1,5 roczna kochana koteczka, która przebywała w tym samym miejscu, co Viki, Alex i Donia. Jest po leczeniu. Została już wysterylizowana. Bardzo garnie się do domu. Odrobaczona i odpchlona. Kuwetkwa.![]()
Klara - ok. 6-7 letnia kotka żyjąca od dawna pod blokiem. Odrobaczona, odpchlona, wysterylizowana.Bardzo miła, spokojna. Kuwetkowa.![]()
Viki to ok. 2 letnia chora koteczka przywieziona z zapaleniem płuc, katarem, łzawieniem oczu. W trakcie leczenia. Odpchlona, odrobaczona, kuwetkowa.![]()
Ciężko im pomóc bez domu, bez Arki
pluskwa6 pisze:może powrzucam zdjęcia kotów na fan page pani M? może weźmie do siebie albo któryś z jej lubiaczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 735 gości