Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Leone pisze:przy skrzyżowaniu Mazowieckiej z Racławicką jest filia Amavetu. przyjmuje tam niejaka Ewa Bakowska - kto zacz?
ma ktoś jakieś doświadczenie? można tam chodzić?
lutra pisze:Leone, jak szukacie kogoś fajnego obok was, to jest dr Polak na Józefickiej oraz p. Agnieszka i p. Ala na Balickiej, no i na Zapolskiej dr Jaworska, ale tam są tłumy...
lutra pisze:Leone, jak szukacie kogoś fajnego obok was, to jest dr Polak na Józefickiej oraz p. Agnieszka i p. Ala na Balickiej, no i na Zapolskiej dr Jaworska, ale tam są tłumy...
_namida_ pisze:Ja tam byłam 2 razy, na odrobaczaniu i sprawdzić kota przed wydaniem czy zdrowy.
To jest jakieś 2 minuty drogi ode mnie...
Było ok., pani za jedną wizytę mi nic nie policzyła, a za odrobaczanie Milbemaxem 10zł, jako że kot fundacyjny.
No ale leczyć nic tam nie leczyłam.
_namida_ pisze:Ja tam byłam 2 razy, na odrobaczaniu i sprawdzić kota przed wydaniem czy zdrowy.
Było ok., pani za jedną wizytę mi nic nie policzyła, a za odrobaczanie Milbemaxem 10zł, jako że kot fundacyjny.
miszelina pisze:_namida_ pisze:Ja tam byłam 2 razy, na odrobaczaniu i sprawdzić kota przed wydaniem czy zdrowy.
No, mnie kiedyś powiedziała, że wystarczy odrobaczyć jednego kota w domu, nie trzeba wszystkich na raz
miszelina pisze:.....No, mnie kiedyś powiedziała, że wystarczy odrobaczyć jednego kota w domu, nie trzeba wszystkich na raz
miszelina pisze:_namida_ pisze:Ja tam byłam 2 razy, na odrobaczaniu i sprawdzić kota przed wydaniem czy zdrowy.
No, mnie kiedyś powiedziała, że wystarczy odrobaczyć jednego kota w domu, nie trzeba wszystkich na raz
Tosza pisze:miszelina pisze:_namida_ pisze:Ja tam byłam 2 razy, na odrobaczaniu i sprawdzić kota przed wydaniem czy zdrowy.
A jak sąsiad odrobaczy swojego kota to tez wystarczy?
_namida_ pisze:miszelina pisze:_namida_ pisze:Ja tam byłam 2 razy, na odrobaczaniu i sprawdzić kota przed wydaniem czy zdrowy.
A mnie opieprzyła, że odrobaczałam kota pyrantelum a to nie jest żaden odrobaczacz dla dorosłego kota
Widać co kot, to obyczaj
Leone - Aniprazol tabletka na 10kg kota kosztuje bodajże 8zł.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1805 gości