K-ów, maluchy z Kryspinowa - kto przygarnie przed zimą?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 26, 2010 10:34 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

leon i lenka mają na oko i słowo edyty jakieś 7 miesięcy - na tyle też wyglądają i się zachowują.

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Pt lis 26, 2010 10:35 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

Leone pisze:przy skrzyżowaniu Mazowieckiej z Racławicką jest filia Amavetu. przyjmuje tam niejaka Ewa Bakowska - kto zacz?
ma ktoś jakieś doświadczenie? można tam chodzić?

Niech Was ręka boska broni przed tą panią! Miałam wątpliwą przyjemność spotkać się z nią dwa razy, z jej mężem też dwa spotkania i jestem na NIE!!!
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pt lis 26, 2010 10:38 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

Leone, jak szukacie kogoś fajnego obok was, to jest dr Polak na Józefickiej oraz p. Agnieszka i p. Ala na Balickiej, no i na Zapolskiej dr Jaworska, ale tam są tłumy...
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Pt lis 26, 2010 10:43 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

ok, dzięki za informacje :)
na razie się nie wybieramy, łobuzy (odpukać!) w pełni zdrowe, po prostu przechodziłam tamtędy ostatnio, a nigdy wcześniej nie zwróciłam uwagi, że tu jakiś wet i chciałam zapytać, kto to, co to, i czy lubimy, czy nie ;)

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Pt lis 26, 2010 10:44 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

Ja tam byłam 2 razy, na odrobaczaniu i sprawdzić kota przed wydaniem czy zdrowy.
To jest jakieś 2 minuty drogi ode mnie...
Było ok., pani za jedną wizytę mi nic nie policzyła, a za odrobaczanie Milbemaxem 10zł, jako że kot fundacyjny.

No ale leczyć nic tam nie leczyłam.

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Pt lis 26, 2010 10:45 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

lutra pisze:Leone, jak szukacie kogoś fajnego obok was, to jest dr Polak na Józefickiej oraz p. Agnieszka i p. Ala na Balickiej, no i na Zapolskiej dr Jaworska, ale tam są tłumy...

Na Józefitów!
Obrazek

miszelina

Post » Pt lis 26, 2010 10:46 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

lutra pisze:Leone, jak szukacie kogoś fajnego obok was, to jest dr Polak na Józefickiej oraz p. Agnieszka i p. Ala na Balickiej, no i na Zapolskiej dr Jaworska, ale tam są tłumy...

Do Sabiny już tłumów nie ma a ma naprawdę dobrą rękę do kotów
więc jest te rejony to zapolskiej
tylko dzwonic i pytac kiedy wet Sabina ma dyzur
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Pt lis 26, 2010 10:46 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

_namida_ pisze:Ja tam byłam 2 razy, na odrobaczaniu i sprawdzić kota przed wydaniem czy zdrowy.
Było ok., pani za jedną wizytę mi nic nie policzyła, a za odrobaczanie Milbemaxem 10zł, jako że kot fundacyjny.

a jak nie jest fundacyjny, to ile liczy? :> bo i nasze trzeba będzie odrobaczyć :)

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Pt lis 26, 2010 10:47 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

_namida_ pisze:Ja tam byłam 2 razy, na odrobaczaniu i sprawdzić kota przed wydaniem czy zdrowy.

No, mnie kiedyś powiedziała, że wystarczy odrobaczyć jednego kota w domu, nie trzeba wszystkich na raz 8O
Obrazek

miszelina

Post » Pt lis 26, 2010 10:48 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

Nie wiem :)
Ale można chyba kupić tabletkę i samemu odrobaczyć, nie powinno być drogo.

_namida_

Post » Pt lis 26, 2010 10:50 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

miszelina pisze:

No, mnie kiedyś powiedziała, że wystarczy odrobaczyć jednego kota w domu, nie trzeba wszystkich na raz 8O

A mnie opieprzyła, że odrobaczałam kota pyrantelum a to nie jest żaden odrobaczacz dla dorosłego kota :)
Widać co kot, to obyczaj ;)

Leone - Aniprazol tabletka na 10kg kota kosztuje bodajże 8zł.

_namida_

Post » Pt lis 26, 2010 10:51 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

miszelina pisze:.....No, mnie kiedyś powiedziała, że wystarczy odrobaczyć jednego kota w domu, nie trzeba wszystkich na raz 8O

Ekhem... 8O To fajowo :twisted:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pt lis 26, 2010 11:05 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

miszelina pisze:

A jak sąsiad odrobaczy swojego kota to tez wystarczy? :mrgreen:

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Pt lis 26, 2010 11:11 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

Tosza pisze:
miszelina pisze:

A jak sąsiad odrobaczy swojego kota to tez wystarczy? :mrgreen:

Trzeba zapytać pani doktor :ryk:
A na serio, to była niepomiernie zdziwiona, jak zasugerowałam jej, żeby dała mi dawkę dla drugiego kot, który został w domu. No i nie dała, bo przecież nie trzeba :evil:
Kupiłam u innego weta.
Obrazek

miszelina

Post » Pt lis 26, 2010 11:13 Re: K-ów,dwa 5-tyg. na Ułanów,potrzebny tymczas, bo zima tuż tuż

_namida_ pisze:
miszelina pisze:

A mnie opieprzyła, że odrobaczałam kota pyrantelum a to nie jest żaden odrobaczacz dla dorosłego kota :)
Widać co kot, to obyczaj ;)

Leone - Aniprazol tabletka na 10kg kota kosztuje bodajże 8zł.

5 zł u Pawła.

Od pani i pana B. to lepiej trzymać się z daleka ( ona i jej mąż mają na sumieniu moją Sabrę)

psica nie ma już wysokiej gorączki ufffff
ma stan podgorączkowy.
Rana na brzuchu może być, nad łapą ciut obrzęknięta ale tamto miejsce pracuje jak chodzi.

Zastrzyki i przemywanie dzielnie znosi leży grzecznie - dobra pacjentka z niej ...

Zaraza je tylko karmiona łyżką oby jej to nie zostało...
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

[poprzednia][następna]