Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CzArNaM pisze:MiauKot pisze:Działa![]()
Bąbel, widzę, wciąż z ogonem?![]()
Niopi okazuje się że mimo bezwładności świetnie sobie z nim radzi i na szczęście w niczym mu nie przeszkadza, nawet go myje:) zresztą teraz co by Shila goniła
mam kolejne osoby chętne na DT dla maluszków :)
Barbara Horz pisze:
Nie ukrywam, że szlag mnie trafia jak czytam, jak chętnie ludzie chcą brać na tymczas, czy też adoptować podobne do rasowych koty@ cała skrzynka i oczywiście rezerwacje kotów w razie możliwości adopcji. Dla biednych burasków domków nie ma, nawet tymczasowych.
CzArNaM pisze:Barbara Horz pisze:
Nie ukrywam, że szlag mnie trafia jak czytam, jak chętnie ludzie chcą brać na tymczas, czy też adoptować podobne do rasowych koty@ cała skrzynka i oczywiście rezerwacje kotów w razie możliwości adopcji. Dla biednych burasków domków nie ma, nawet tymczasowych.
tu się nie zgodzę- nie pakujmy wszystkich do jednego wora. akurat osoby o których pisałam to MOI NAJBLIŹSI.
Każda z tych osób posiada własne czworonogi, niektórzy całkiem spore stadka zwykłych burych dachowców w większości odratowanych z ulicy. Nie polecałabym osób które chcą kota tylko dlatego że jest rasowy. Oni chcą poprostu pomóc po tym jak usłyszeli tę historię.
Edyszka pisze:Super, cieszę się, ja miałam upatrzony domek dla Daktyla, ale oni teraz w żałobie po swoich futerkach... wiec może lepiejJutro wyśle kaskę z bazarku na CiachCentrum 70 zł
Myszka.xww pisze:Edyszka pisze:Super, cieszę się, ja miałam upatrzony domek dla Daktyla, ale oni teraz w żałobie po swoich futerkach... wiec może lepiejJutro wyśle kaskę z bazarku na CiachCentrum 70 zł
Barbara Horz pisze:Myszka.xww pisze:Edyszka pisze:Super, cieszę się, ja miałam upatrzony domek dla Daktyla, ale oni teraz w żałobie po swoich futerkach... wiec może lepiejJutro wyśle kaskę z bazarku na CiachCentrum 70 zł
![]()
Mysza, jesteś jeszcze w całości ? Jak się czujesz ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Myszorek i 600 gości