No to jeszcze trochę wiadomości od moich ex
Jaś-Plamek:
"Dzień Dobry, To już duży i wesoły kotek. czasem lubi broić jak każdy kot ale jest kochany. Zrobiliśmy z niego domowego kota. Nawet sie nie upomina żeby wyjść na dwór. Pozdrawiamy"
Florek:
"U Florka wszystko w porządku, zadomowił się u nas, jest mu dobrze, zdrowiutki, wesoły i zadowolony a i bardzo kochany. To był wspaniały wybór, dla nas jest to najlepszy kotuś na świecie. Pozdrawiam serdecznie"
Docuś:
"Docuś czuje się dobrze, apetyt mu dopisuje, po 24 stycznia pójdziemy na badanie kontrolne"
Czaruś:
"Mieszka się super. Czarek zdrowy i bardzo spokojny. Dziękuję za pamięć"
Kluska:
"Kluska czuje się świetnie, jak będę mieć dobry aparat to wyślę foty. Pozdrawiam"
Bruno:
"A brunecik rozwalił się na kanapie i śpi. Ostatnio znalazł sobie nowe miejsce do spania - najpierw był fotel, potem łóżko w okolicy moich nóg, potem przytulał sie do mojego boczku a teraz doszedł do wniosku, że ja chyba zajmuję mu najlepszą część łóżka i śpi...na mnie...no a swoje klucha waży

ale za to mogę powiedzieć, że śpię w futrze

... tak właściwie to pod futrem

"
"To ja dziekuję za Brunia. Bardzo sie cieszę, że mogłam dać mu domek - ten mały przystojniak daje mi mnóstwo radości i miłości każdego dnia

"
Tomcio:
"Tomek to łobuz, bardzo podobają mu się bombki no i kwiatki. Ostatnio skonsumował gwiazdę betlejemską i lubi zwinąć co nieco ze stołu ale jest kochany. Pozdrawiam"