DT u J.D.<Ciężkie czasy-40KOTÓW PROSI O GŁOSY !!!!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie lip 03, 2011 9:20 Re: DT u J.D.<Wizyta przed adop. Gorzyce k/Sandomierza !!!!!!

J.D. pisze:Poszukuje kogoś z okolic Sandomierza!!!! Potrzeba sprawdzić domek w miejscowości Gorzyce.Pani zainteresowana adopcją Kropka.

:!: :!: :!:
Asiu to ta pani z wątku morelowej p.Magda K? Wysłałam jej mailem ogłoszenia Kropka i Łatka. Może do morelowej napisać?
viewtopic.php?f=1&t=129786
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Nie lip 03, 2011 9:24 Re: DT u J.D.<Wizyta przed adop. Gorzyce k/Sandomierza !!!!!!

ASK@ pisze:
J.D. pisze:Poszukuje kogoś z okolic Sandomierza!!!! Potrzeba sprawdzić domek w miejscowości Gorzyce.Pani zainteresowana adopcją Kropka.

Asiu to ta pani z wątku morelowej p.Magda K? Wysłałam jej mailem Kropka i Łatka. Może do morelowej napisać?

chyba tak -a który to watek? bo juz ostatnio wszystko mi się plącze....
tylko,że co? Opole chyba jakoś w inny kierunek a Sandomierz to nawet nie daleko tylko trasa nie popularna :|
Ostatnio edytowano Nie lip 03, 2011 9:28 przez J.D., łącznie edytowano 1 raz

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Nie lip 03, 2011 9:27 Re: DT u J.D.<Wizyta przed adop. Gorzyce k/Sandomierza !!!!!!

J.D. pisze:
ASK@ pisze:

Asiu to ta pani z wątku morelowej p.Magda K? Wysłałam jej mailem Kropka i Łatka. Może do morelowej napisać?

chyba tak -a który to watek? bo juz ostatnio wszystko mi się plącze....

Podałam wyżej. Pani chciała otrzymać oferty na maila więc wysłałam jej ogłoszenia z fotami.
Obrazek

ASK@

Post » Nie lip 03, 2011 9:30 Re: DT u J.D.<Wizyta przed adop. Gorzyce k/Sandomierza !!!!!!

J.D. pisze:
ASK@ pisze:

tylko,że co? Opole chyba jakoś w inny kierunek a Sandomierz to nawet nie daleko tylko trasa nie popularna :|

J.D.

Post » Nie lip 03, 2011 9:32 Re: DT u J.D.<Wizyta przed adop. Gorzyce k/Sandomierza !!!!!!

SANDOMIERZ I OKOLICE hop hop!!!!!!

J.D.

Post » Nie lip 03, 2011 9:38 Re: DT u J.D.<Wizyta przed adop. Gorzyce k/Sandomierza !!!!!!

J.D. pisze:SANDOMIERZ I OKOLICE hop hop!!!!!!

dziś niedziela to martwy czas na zagladanie na forum!
Nie mogę znaleźć wątku wizyt przed adopcyjnych :oops:
Obrazek

ASK@

Post » Nie lip 03, 2011 9:43 Re: DT u J.D.<Wizyta przed adop. Gorzyce k/Sandomierza !!!!!!

CoToMa jest z Opola.Moze kogoś zna? napisz do niej.

Jest kilak znanych na forum osób z Opola.
napisz. Zrób sobie konspekt i każdemu prześlij. tak robiłam jak szukałam na wizytkę.
viewtopic.php?f=13&t=93383&hilit=+Opole

wrzuć w wyszukiwarkę Opole.
znalazłam Boo, -Buffy- ; Atevana
Obrazek

ASK@

Post » Nie lip 03, 2011 10:17 Re: DT u J.D.<Wizyta przed adop. Gorzyce k/Sandomierza !!!!!!

morelowa pisze:KropkaXL - dzięki :D

J.D. - skontaktujesz się z Nitką/Karinką ? :D

Może sie uda szybciutko... :ok: :ok: :ok:
Obrazek

ASK@

Post » Nie lip 03, 2011 14:10 Re: DT u J.D.<Wizyta przed adop. Gorzyce k/Sandomierza !!!!!!

Może ktoś wie czy jakaś organizacja lub fundacja udostępniłaby swoje konto do zbiórki pieniędzy na operację Nero????
tzn. chodzi o wpłaty z fb i inne;potrzebne tez będzie udostępnienie wizerunku fundacji,organizacji i jej konta do zrobienia allegro cegiełkowego...
Wiem,że zbyt dużo wymagam ale proszę was o pomoc bo ja za dużo czasu spędzam ostatnio w necie a co za tym idzie -mam go mniej dla moich tymczasów :oops:

J.D.

Post » Nie lip 03, 2011 16:45 Re: DT u J.D.<Wizyta przed adop. Gorzyce k/Sandomierza !!!!!!

J.D. pisze:Może ktoś wie czy jakaś organizacja lub fundacja udostępniłaby swoje konto do zbiórki pieniędzy na operację Nero????
tzn. chodzi o wpłaty z fb i inne;potrzebne tez będzie udostępnienie wizerunku fundacji,organizacji i jej konta do zrobienia allegro cegiełkowego...
Wiem,że zbyt dużo wymagam ale proszę was o pomoc bo ja za dużo czasu spędzam ostatnio w necie a co za tym idzie -mam go mniej dla moich tymczasów :oops:

Obrazek

ASK@

Post » Nie lip 03, 2011 17:11 Re: DT u J.D.<Wizyta przed adop. Gorzyce k/Sandomierza !!!!!!

Joasiu, Jokot udostępnił swoje konto dla Amber i psów z Wawra, może udostępnić również dla Nero.
Jednak jeśli chodzi o allegro cegiełkowe, to Jokot nie jest organizacją pożytku publicznego, dla nas też jedynie prywatne osoby wystawiają aukcje.
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Nie lip 03, 2011 17:13 Re: DT u J.D.<Wizyta przed adop. Gorzyce k/Sandomierza !!!!!!

Ale chyba osoba prywatna nie może zrobić allegro cegiełkowego czy może może :mrgreen: ???

J.D.

Post » Nie lip 03, 2011 17:15 Re: DT u J.D.<Wizyta przed adop. Gorzyce k/Sandomierza !!!!!!

dyskusja na ten temat była w wątku Jokota kilka stron temu, ale ponieważ nie mam konta na allegro, to nawet nie wchodziłam w szczegóły. :oops:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Nie lip 03, 2011 17:28 Re: DT u J.D.<Wizyta przed adop. Gorzyce k/Sandomierza !!!!!!

trzeba mi będzie zapytać Adama [aburacze] on oblatany w sprawach allegro

J.D.

Post » Nie lip 03, 2011 17:29 Re: DT u J.D.<Wizyta przed adop. Gorzyce k/Sandomierza !!!!!!

Szalony Kot i chyba Aleba wnikały w te zawiłości.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]