Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Etiopia pisze:Tweety Etka zwymiotowała trzy razy.![]()
Poza tym nie widzę żeby się źle czuła bryka gryzie mnie i psice. Albo robale + odrobaczacz albo przejedzenie. Albo wszystko razem.......
Ale jak by coś to będę dzwonić.
Nala W. niesprawną łapką zakopuje miseczkę z jedzonkiem
Tweety pisze:Jutro wieczór przeznaczony na wystawianie maluchów do adopcji, Czy są gdzieś opisy tych ogonków? bo fotki to wiem i opisy od Kastapry to też wiem.
Miuti pisze:Tweety - jeszcze się da złapać tę kicię z maluchami?
Zorganizuję klatkę.
Odmowa - to może być skazanie ich na śmierć.
Tweety pisze:Etiopia pisze:Tweety Etka zwymiotowała trzy razy.![]()
Poza tym nie widzę żeby się źle czuła bryka gryzie mnie i psice. Albo robale + odrobaczacz albo przejedzenie. Albo wszystko razem.......
Ale jak by coś to będę dzwonić.
Nala W. niesprawną łapką zakopuje miseczkę z jedzonkiem
Ecia, miej litość, mam straszliwe braki we śnieja nie chcę dzisiaj do KV, byłam grzeczna ...
Leone, dzięki za pomoc!
Jutro wieczór przeznaczony na wystawianie maluchów do adopcji, Czy są gdzieś opisy tych ogonków? bo fotki to wiem i opisy od Kastapry to też wiem.
Akima pisze:Leone mówią, że Heniek miał znowu atak. Podali mu relanium. Ja go dopiero odbieram w niedzielę, no chyba że ataki się będą nasilały.
Apel do was. Heniek musi iść na badania, to co jednak najważniejsze - powinien być w domu, w którym ktoś bywa częściej niż ja. Pracuję od 8-17. Jeśli pojawią się ataki nie bedzie mnie w domu. Naczytałam się właśnie i naogladałam filmów. Z tego co widzę to typowe objawy padaczki. Przeczytałam również, że może być to efekt uboczny podawania intereforonu ludzkiego. Czy ktoś o tym wiedział ? Ja nie miałam k... jego mac pojecia. Być może sama go wpędziałam w chorobę. U Pirata ataki ustały po relanium. U Henka pojawiały sie jednak zdecydowanie częściej.
Czy ktoś może nam pomóc ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 55 gości