Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agness78 pisze:
PILNIE DT dla tej koteńki![]()
![]()
Agness78 pisze:Kruszyna czy mogłabym podac w nim nr do Ciebie?
Ja teraz w schronie nie bywama często ludzie jakiegoś wsparcia na miejscu by potrzebowali
Agness78 pisze:
PILNIE DT DLA KICI!!!
Leśna, czy udałoby się coś więcej o niej dowiedzieć?![]()
![]()
![]()
Wiemy tylko że oddana z domu i niewysterylizowana. Ile może mieć lat? Jaka jest z zachowania?
Widać że przerażona, ale czy jest spokojna , daje się głaskać? Każda informacja cenna...
A może wiadomo dlaczego ją oddali?
Kruszyna pisze:Molly, tak nieśmiało zapytam - można podać w ogłoszeniu także i numer do Ciebie? Do Ciebie fajni ludzie się odzywają (myślę o udanych adopcjach Gruszki i Olka)
_leśna_ pisze:No kota jest strasznie przestraszona ale daje się głaskać, nawet tak jakby chciała się podnieść kiedy ją dotknęłam ale jednak zrezygnowała. Nie bije łapą nie prycha nie ucieka - ogólnie jak na zdjęciu "wbita" w ściankę. ma około 6 lat
_leśna_ pisze:No kota jest strasznie przestraszona ale daje się głaskać, nawet tak jakby chciała się podnieść kiedy ją dotknęłam ale jednak zrezygnowała. Nie bije łapą nie prycha nie ucieka - ogólnie jak na zdjęciu "wbita" w ściankę. ma około 6 lat
Agness78 pisze:
PILNIE DT dla tej koteńki![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: BillyRen, egw, Google [Bot], puszatek i 80 gości