Agneska pisze:Kocurek z Targowej zostal odwieziony do karmicielki.
Dzięki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agneska pisze:Kocurek z Targowej zostal odwieziony do karmicielki.
Agneska pisze:Dlugowlosa jest faktycznie sliczna. I widac, ze mila.Nie da rady jej w koterii przetrzymac i zrobic ogloszen? Powinien byc duzy popyt...
Agneska pisze:Z lecznicy przywiosl sobie imie Bismarck (z dowcipu "jaka nazwe ma obustronny katar").
*anika* pisze:Agneska pisze:Dlugowlosa jest faktycznie sliczna. I widac, ze mila.Nie da rady jej w koterii przetrzymac i zrobic ogloszen? Powinien byc duzy popyt...
Przetrzymać jeśli zdrowa dłużej niż tydzień nie można
Dziś trochę kichała, to może posiedzi dłużej![]()
Na razie leków nie dostaje (bo tylko kichała lekko, bez wypływu).
Kaprys2004 pisze:
W pierwszym momencie, zanim zajrzałam do wątku, serce mi stanęło i myślałam że zginęła pod kołami samochodu czy jakoś jeszcze inaczej straciła życie.. Uff... szukamy domu nadal!!!!!!!!!!!
Alix - Ty dzisiaj przejmujesz Trawnikowca? Pamiętaj, że CatAngel czeka na foty żeby wrzucić na FB
ASK@ pisze:Kaprys2004 pisze:
W pierwszym momencie, zanim zajrzałam do wątku, serce mi stanęło i myślałam że zginęła pod kołami samochodu czy jakoś jeszcze inaczej straciła życie.. Uff... szukamy domu nadal!!!!!!!!!!!
Alix - Ty dzisiaj przejmujesz Trawnikowca? Pamiętaj, że CatAngel czeka na foty żeby wrzucić na FB
A można moje maluszki tez wrzucić? Melką i ZZ-tki?No nie wspomne o dorosłej Majce i Biance.
Dziewczyny jak tam konto sobie założyć?
Kaprys2004 pisze:
Kaprys2004 pisze:OKI![]()
Ja niby konto tam mam, ale poruszać się jeszcze nie miałam czasu nauczyćWięc nie podpowiem.. Jakby co, pisz do CatAngel (Gosia), na pewno Ci pomoże
*anika* pisze:Agneska pisze:Dlugowlosa jest faktycznie sliczna. I widac, ze mila.Nie da rady jej w koterii przetrzymac i zrobic ogloszen? Powinien byc duzy popyt...
Przetrzymać jeśli zdrowa dłużej niż tydzień nie można
Dziś trochę kichała, to może posiedzi dłużej![]()
Na razie leków nie dostaje (bo tylko kichała lekko, bez wypływu).
Zofia&Sasza pisze:Kaprys2004 pisze:OKI![]()
Ja niby konto tam mam, ale poruszać się jeszcze nie miałam czasu nauczyćWięc nie podpowiem.. Jakby co, pisz do CatAngel (Gosia), na pewno Ci pomoże
Kiedy ta instrukcja jest NAPRAWDĘ prosta. Serio-serio
jaka śliczna!*anika* pisze:Może ktoś wie o domku dla półdługowłosej przemiłej koteczki burej z przebłyskami rudego?
Ma jeszcze kilka dni, później trafi z powrotem na działki
Efcia1 pisze:A tu kolejne koteryjne bezdomniaki szukające dt/ds na wczoraj:
Piękna, półdługowłosa młoda koteczka, jest mega-miziakiem, ciężko jej zrobić zdjęcia, tak się wije do ludzia
http://yfrog.com/mxpicture023hjx
albo chociaż dom tymczasowy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: alicat, Blue, elmas, Google [Bot], kasiek1510 i 114 gości