30 głodnych kotów- zajezdnia autobusowa

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon sty 02, 2012 22:36 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa- IDZIE ZIMA

dziś przesłałam na konto grosik dla Złotego i zajezdniaków
postaram się jeszcze coś dosłać ok. połowy miesiąca

pozdrawiamy Piętaszkowo-Rysiowo

ps. Ile kosztuje taki pełen przegląd u Was u weta? [myślę o Jacusiu, taki biedaczyna na tym zdjęciu aż się serce kraje ;( ]
---------------------------------------------
Rysia i Tasia - moje wąsate słoneczka :)
Obrazek
Obrazek

Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji
(Mark Twain)

berushkaa

Od: Wto kwi 12, 2011 18:48

Post » Pt sty 06, 2012 22:22 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa- IDZIE ZIMA

chodzi o taki przegląd z podstawowomi badaniani krwi,czy taki ogólny,zajzeć czy wpaszcze, czy pod ogonek.. :?: :?:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pt sty 06, 2012 22:48 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa- IDZIE ZIMA

no taki porządny
Obrazek
Obrazek

Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji
(Mark Twain)

berushkaa

Post » Pt sty 06, 2012 22:58 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa- IDZIE ZIMA

Morfologoa 12 zł z rozmazem nie wiem. mocznik kreatynina...po 9 zł ka żdy parametr,nerkowe też tak po tyle po 9.Chyba ze po nowym godom to drozej :roll: .
Obrazek

cypisek

Post » Pt sty 06, 2012 23:01 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa- IDZIE ZIMA

dobra, to ja ufunduję Jacusiowi wizytę ok?
wpłacę na konto to co zwykle z dopiskiem "badania Jacusia"
Obrazek
Obrazek

(Mark Twain)

berushkaa

Post » Pt sty 06, 2012 23:18 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa- IDZIE ZIMA

no to chłopoka trzeba dobrze pooglądać , bo mu nie raz leci gęsty śluz z buziulki, podstawowe profile mu zrobić. :1luvu:

berushka :1luvu:
Ostatnio edytowano Sob sty 07, 2012 12:07 przez cypisek, łącznie edytowano 6 razy
Obrazek

cypisek

Post » Pt sty 06, 2012 23:32 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa- IDZIE ZIMA

ok, cypisku
Obrazek
Obrazek

(Mark Twain)

berushkaa

Post » Pt sty 06, 2012 23:48 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa- IDZIE ZIMA

super Beruszka,,,,dziękujemu. Nawet jacuś nie wie co go czeka. :ok: :ok: :ok:
Obrazek

cypisek

Post » Pt sty 06, 2012 23:52 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa- IDZIE ZIMA

berushkaa pisze:dobra, to ja ufunduję Jacusiowi wizytę ok?
wpłacę na konto to co zwykle z dopiskiem "badania Jacusia"

:ok:
Obrazek

cypisek

Post » Pt sty 06, 2012 23:53 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa- IDZIE ZIMA

już wpłacone :)
wymiziaj go mocno od cioteczki :1luvu:
Obrazek
Obrazek

(Mark Twain)

berushkaa

Post » Nie sty 08, 2012 20:40 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa- IDZIE ZIMA

berushkaa pisze:już wpłacone :)
wymiziaj go mocno od cioteczki :1luvu:
:1luvu:
Zawsze miziam.

Zajezdnia wygląda jak wielkie bajoro. Ciężko dojśc do kotów, można nie żle upaplać się w błocie. Biedne kociaki, taplają w tym błocku. Cieżko też z dozowaniem jedzenia, gdyż pada i jak od razu się nie zejdą do misek, to jedzenie pływa..pod spodem jest suche , ono też nabiera wilgoci i robi się wielka pulpa. Takiego suchego koty nie chcą już jeść. :roll: Jedynie wygłodniałe mewy sobie dogadzają. :roll:
Już nie wiem co lepsze śnieg ,czy to błoto. Biedactwa przemoknięte, osowiałe. Znowu się zaczynają katary.
Z Jacusiem , to chcemy się wybrać w przyszłym tygodniu.
Obrazek

cypisek

Post » Nie sty 08, 2012 21:05 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa- IDZIE ZIMA

wstrętna pogoda!!! niech zima idzie sobie precz i da spokój kociakom!!!
biedulki, strasznie mi ich szkoda :crying: serce mi pęka na 1001 kawałków gdy o nich myślę
jak się miewa Złoty?

pozdrawiamy serdecznie b+PR
Obrazek
Obrazek

(Mark Twain)

berushkaa

Post » Nie sty 08, 2012 21:06 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa- IDZIE ZIMA

ps. a w "budkach" mają chociaż w miarę sucho?
Obrazek
Obrazek

(Mark Twain)

berushkaa

Post » Nie sty 08, 2012 22:16 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa- IDZIE ZIMA

Cypisku, a nie można jakiegoś daszku zrobić nad tymi miseczkami? Może taka budka bez ścianek jak karmnik dla ptaków tylko większy. Daszek mógłby być z pleksi np. Wiem, wiem łatwo powiedzieć tak tylko głośno myślę. Wiem bo czytałam na jej wątku, Ania Rylska robi dla kotów na cmentarzu takie karmniki żeby suche było.
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Nie sty 08, 2012 22:55 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa- IDZIE ZIMA

Trzeba będzie coś pomyśleć, mam jakieś deski coś się pokombinuje. Jedzenie musi być stawiane w paru miejscach , gdyż przy miskach nie wszystkie koty się lubią i odganiają sie wzajemnie. Jest tak ,że jeden się naje do syta ,a drugi stoi i się patrzy. Staram się aby miseczkę miał każdy przed noskiem..Gorzej jak leje , to wtedy stawiam jedzonko i już nie czekam kiedy kto przyjdzie. Siedzę jeszcze w samochodzie i widzę jak podchodzą pojedyńcze sztuki.
Obrazek

cypisek

[poprzednia][następna]