PAKT CZAROWNIC XIV

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 03, 2010 20:35 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

Drogie Jędze.....dość już przepychanek....gratuluje serdecznie wygranemu w tym miesiącu JOKOTOWI, dziewczyny...robicie wspaniałą robotę i oby tak dalej :piwa:

proponuję każdemu, kto ma możliwość, przesłanie dla Joli dodatkowej, dobrowolnej składki, niewątpliwie należy jej pomóc...toć to kociara jak każda z nas i z pewnością jeszcze bardziej boli, gdy sie patrzy jak cierpi własny zwierzaczek.

I proszę się więcej nie kajać....każdy głosował wedle własnego sumienia (a nikomu nie zabronione było przed głosowaniem poczytać wątki kandydatów) teraz wygrał JOKOT i wiem, że pieniądze z Czarownej pomocy spożytkuje na wspaniały cel....pomoc biednym kociambrom. Bardzo sie cieszę dziewczyny, że choć trochę mogłyśmy Wam pomóc. HURRRAAAAA JOKOT :1luvu:
Ostatnio edytowano Pon maja 03, 2010 20:38 przez Basica, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Pon maja 03, 2010 20:37 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

Dobrze rzecze siostra Basica :!:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pon maja 03, 2010 20:48 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

alix76 pisze:Siostro Prezes, wiadomo było że w kwietniu wybór jest bardzo trudny :oops: ... dla mnie na przykład to był wybór "bliższa ciału koszula", bo czytam wątek joli.goc i wiem, że tam nie jest wesoło ... czy można zgłosić kandydaturę joli.goc w maju? a może możemy, jako Pakt Czarownic, objąć adopcją wirtualna jednego z jej kotów, czarnego albo czarnego-inaczej? to byłaby długofalowa pomoc ... najlepsze byłoby znalezienie dla Niej pracy, ale to naprawdę trudne :( ...

Ekhm ... w ŻADNYM wypadku NIE żałuję, że głosowałam na JOKOT, tak dla ścisłości ... mam po prostu świadomość, że nie tylko tam potrzeban pomoc i tyle
Basica :1luvu:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pon maja 03, 2010 21:01 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

Silentium Moje Drogie Czarodziejki :)

Nie ma się o co denerwować, nie raz się zdarza, ze człowiek coś powie/napisze w zupełnie innej intencji niż zostanie to odebrane.. Ja przeczytałam teraz ostatnich 6 stron i troszkę się zdziwiłam Waszymi nerwami.

Skupmy się na pomocy. Jutro przedstawię stan składek za kwiecień, oraz postaram się wymyślić coś, co "na cito" mogłoby pomóc Joli - jeśli tak uzgodnimy oczywiście.
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Pon maja 03, 2010 21:02 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

Trinity36 pisze: Skupmy się na pomocy. Jutro przedstawię stan składek za kwiecień, oraz postaram się wymyślić coś, co "na cito" mogłoby pomóc Joli - jeśli tak uzgodnimy oczywiście.

O! :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon maja 03, 2010 21:13 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

Witajcie Czarowne!
Sądząc z ostatnich wypowiedzi odnoszę wrażenie, że nie tylko mnie zmęczył ten weekend :lol: Spokojnie! Ktoś słusznie napisał, że całego świata nie zbawimy.
Nie mam za bardzo czasu przeglądać wielu wątków. Byłabym wdzięczna za informację jak można wspomóc p.Jolę. Czy przelew zrobić na konto Paktu z odpowiednim dopiskiem czy bezpośrednio do osoby organizującej pomoc - napiszcie proszę! Wiele nie mogę przelać, ale grosz do grosza...

Gratuluję grupie JOKOT! Nikt nie kwestionuje, że wsparcie jest Wam potrzebne i że właściwie je wykorzystacie. Niech Wam się wiedzie jak najlepiej!

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Wto maja 04, 2010 4:58 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

Basica pisze:Drogie Jędze.....dość już przepychanek....gratuluje serdecznie wygranemu w tym miesiącu JOKOTOWI, dziewczyny...robicie wspaniałą robotę i oby tak dalej :piwa:

proponuję każdemu, kto ma możliwość, przesłanie dla Joli dodatkowej, dobrowolnej składki, niewątpliwie należy jej pomóc...toć to kociara jak każda z nas i z pewnością jeszcze bardziej boli, gdy sie patrzy jak cierpi własny zwierzaczek.

I proszę się więcej nie kajać....każdy głosował wedle własnego sumienia (a nikomu nie zabronione było przed głosowaniem poczytać wątki kandydatów) teraz wygrał JOKOT i wiem, że pieniądze z Czarownej pomocy spożytkuje na wspaniały cel....pomoc biednym kociambrom. Bardzo sie cieszę dziewczyny, że choć trochę mogłyśmy Wam pomóc. HURRRAAAAA JOKOT :1luvu:

Dobrześ rzekła Siostro! :piwa:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Wto maja 04, 2010 8:23 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

Drogie Siostry,

jakby co jestem gotowa dołożyć się do pomocy dla Joli, tylko dajcie mi znać komu przekazać pieniądze, może karmę??
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Wto maja 04, 2010 9:33 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

Bardzo się cieszę, że Jokotowi choć kropelkę ulżymy. Za koteczki :ok:

Smutne wieści u Joli :( . Oby w maju udało nam się jej pomóc :ok: .
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto maja 04, 2010 10:29 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

Witajcie.

Bardzo się cieszę, że jest szansa na pomoc dla Joli. Jednak żeby nie zadrażniać nikogo, chyba lepiej będzie zająć się tym na innym wątku. Próbuję nawiązać kontakt z kimś, kto w tym pomoże. Wtedy chętne Czarownice będą mogły się dorzucić. Proszę o chwilę cierpliwości. Jak czegoś się dowiem, to dam znać.W ostateczności sama założę osobny wątek pomocowy. Uważam, że jest bardzo potrzebny. A Czarownice będą mogły się swoimi sprawami w spokoju zajmować.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto maja 04, 2010 10:55 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

A Czarownice nie są po to, żeby pomagać :wink: ? Tyle, że osobny wątak może przyciągnie też innych chętnych :wink: . Wpłaciłam składkę powiększoną o pomoc dla Joli, mam nadzieję, że mnie Siostra Skarbniczka nie prześwięci miotłą :oops:

alix76

Post » Wto maja 04, 2010 11:18 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

Siostro Alix!!
No są!!
I nie raz i nie dwa rozkręcana tu była pomoc "nadzwyczajna".
Ale teraz to ja na własnym Czarownicowym wątku boję się wychylać, żeby mnie znów nie zrozumiano opatrznie.
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Wto maja 04, 2010 11:21 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

Ech, Siostro Prezes, też miałam wczoraj moment zwątpienia :mrgreen: ... śmiało rozkręcamy nadzwyczajkę, bo to szybsza kasa, nawet jak nieduża, a jak Jola wygra w maju, to tym lepiej dla Niej :kotek:

alix76

Post » Wto maja 04, 2010 11:38 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

alix76 pisze:Ech, Siostro Prezes, też miałam wczoraj moment zwątpienia :mrgreen: ... śmiało rozkręcamy nadzwyczajkę, bo to szybsza kasa, nawet jak nieduża, a jak Jola wygra w maju, to tym lepiej dla Niej :kotek:

:ok: :ok: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto maja 04, 2010 11:46 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

poczekajmy niech sie wiecej Siostr wypowie
ObrazekObrazek

villemo5

[poprzednia][następna]