Moje MP6 i ... -cz. szósta-kończymy imprezowo i wspominkowo

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 10, 2010 14:46 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta - Minął miesiąc :( [']

Erin pisze:Witaj Aniu! :)
To faktycznie miałaś pracowity weekendzik.
Ale fajnie, że dziecię o rodzicach pamięta :ok:

Dla nowoprzybyłych Cioteczek prezentujemy się :P
W kolejności od lewej: Pysia, Pucuś, Ptyś, Pumek, Plamka, Pyza oraz Party i Pixio :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Ciesze si€, ze sa podpisane zdjecia pieknosci :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A Niemcy to piekny, czysty kraj i powietrze mi tu odpowiada, co dla mnie jest piorytetem, ze wzgledu na zdrowie. Jutro jedziemy na teznie, bo mamy stad niedaleko. :D

Za kotkami moimi tesknie, ale dwa, Frania i Molisie mam ze soba :D , ale za malentaskami z wegla teskinie. :(

Pozdrawiam serdecznie.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon maja 10, 2010 15:07 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta - Minął miesiąc :( [']

Śliczne kociaste! :1luvu:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Wto maja 11, 2010 6:49 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta - Minął miesiąc :( [']

Cześć Cioteczki!
Dziękujemy za miłe słowa :1luvu:

Czy Wasze futra też tak linieją? Moje koszmarnie :roll:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto maja 11, 2010 7:17 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta - Minął miesiąc :( [']

Erin

Post » Wto maja 11, 2010 13:38 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta - Minął miesiąc :( [']

A gdzież to się podziewają Cioteczki?

Erin

Post » Wto maja 11, 2010 13:41 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta - Minął miesiąc :( [']

Melduję się :ok:
Iza ile Ty footer masz 8O
śliczności :1luvu: :ok:

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

Post » Wto maja 11, 2010 13:44 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta - Minął miesiąc :( [']

Hejka! 8)
Twoje też są superzaste :1luvu:

Erin

Post » Wto maja 11, 2010 13:58 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta - Minął miesiąc :( [']

Hej :)

Izu, u mnie liniał tydzień Kleoś, normalnie latały czarne kłaczki 8O . Bo chłopak na razie niedotykalski, sam się myje i to pięć razy więcej niż kocie baby :mrgreen: Reszta towarzystwa regularnie czesana, linienia nie zaobserwowano :ok:

Zwijam kiece i lecęęęę :D
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto maja 11, 2010 18:58 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta - Minął miesiąc :( [']

Erin pisze:Cześć Cioteczki!
Dziękujemy za miłe słowa :1luvu:

Czy Wasze futra też tak linieją? Moje koszmarnie :roll:

Linieją? Moje się sypią na całego :strach: Mogłabym cały czas szczotkować i szczotka cały czas byłaby pełna :roll: Masakra...

A tak w ogóle to dobry wieczór :D

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Wto maja 11, 2010 20:07 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta - Minął miesiąc :( [']

moje futra wyliniały :ryk: i dalej się sypią :mrgreen:
Ciotulki kochane, może ktoś umie zrobić banerek ?

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

Post » Wto maja 11, 2010 22:08 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta - Minął miesiąc :( [']

Plamka!!! ło matko...

:1luvu:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Śro maja 12, 2010 6:27 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta - Minął miesiąc :( [']

Witajcie! 8)
Widzę, że nie tylko ja mam problem z latającymi kłakami.
Podajecie futrzastym jakąś karmę/pastę odkłaczającą?
Ja cały czas dosypuję do suchego RC Antihairball, a wczoraj kupiłam też pastę Gimpeta.
I dobrze, bo Pysia zwróciła zbity kłak o długości 7cm i szerokości 1cm 8O :roll:

Erin

Post » Śro maja 12, 2010 9:30 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta - Minął miesiąc :( [']

Podaję pasty, ale są kosmicznie drogie (duża starcza mi na kilka razy, a kosztuje 50 zeta ...) i przestały kotom smakować. Dostają dopyszcznie trzymane przez TŻ :twisted: Staram się regularnie koty czesać, a niedotykalskiemu Kleośkowi podaję więcej pasty. RC sobie odpuściłam, po tym jak przeczytałam interpretację składu. Niestety to nie najlepsza karma, nie jest za dobrze zbilansowana ... ale koty mogą ją wsuwać w każdej ilości 8O .
Obrazek

psiama

Post » Śro maja 12, 2010 9:36 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta - Minął miesiąc :( [']

Psiama, a jaką pastę podajesz? Gimpet jest sporo tańszy i koty ją lubią.
A RC ja daję jako dodatek, na codzień moje futra dostają inne karmy - głównie Boscha i Nutra Nuggets.

Erin

Post » Śro maja 12, 2010 9:48 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta - Minął miesiąc :( [']

Mam pustkę w głowie, nie pamiętam nazw 8O Dziś mam multum roboty, potem szczepienie dziecka, jeszcze musze się spakować, bo jutro wyjeżdżam do wawy na kilka dni, nie wyrabiam. Jedna pasta pamiętam dwuwyrazowa, druga spoza polskiego rynku. Gimpeta moje nie chcą, w zasadzie żadna im po jakimś czasie już nie smakuje. Może jednak znów spróbuję kupić dla odmiany :roll: . Choć w smie najlepiej sprawdza się ta obca, sprezentowana, wielka, fajnie pachnie. Uciekam, bo musze zebrac dokumentację i jechac do oddziału. Miłego dnia :1luvu:
Obrazek

psiama

[poprzednia][następna]