Koty z Kielc-Kleksik i Kuki FeLV+ proszą o pomoc !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 22, 2011 16:44 Re: Koty z Kielc. Sytuacja awaryjna pilnie Dt i DS str 62

Niteczka 1 pisze:Słuchajcie my mamy zadecydować czy Paul czy Gratis ma iść do domku niedaleko Leżajska. Mają dość charakterną 7 letnią kotkę, która do domu przyszła jako 2, musiała więc dostosować się do rezydenta. Teraz już chyba ok 2 lata jest sama na włościach :D

Bardzo ciężko znaleźć kogoś na wizytę :(

Bez wizyty nie damy kota ;) I to mogę powiedzieć również w imieniu Fiony. Natomiast co do wyboru kota, to wolę się nie wypowiadać.
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Wto lut 22, 2011 19:13 Re: Koty z Kielc. Sytuacja awaryjna pilnie Dt i DS str 62

Byłam w gabinecie na Kaczmarka - wpłaciłam małe "co nieco" (trochę wpadło z bazarku, trochę z rzeczy wystawionych na allegro). Nie była to niestety porywająca kwota :(

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Wto lut 22, 2011 19:15 Re: Koty z Kielc. Sytuacja awaryjna pilnie Dt i DS str 62

Alyaa pisze:Byłam w gabinecie na Kaczmarka - wpłaciłam małe "co nieco" (trochę wpadło z bazarku, trochę z rzeczy wystawionych na allegro). Nie była to niestety porywająca kwota :(

Przy naszych długach każdy grosz się liczy, dziękujemy :oops:
Obrazek

Gem

Post » Wto lut 22, 2011 19:25 Re: Koty z Kielc. Sytuacja awaryjna pilnie Dt i DS str 62

Dzień dobry, ja tu nowa :) Upss, już wieczór przecież - dobry wieczór :)

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Śro lut 23, 2011 0:19 Re: Koty z Kielc. Sytuacja awaryjna pilnie Dt i DS str 62

Troche prywatnie
Coś się stało mojej Morelce. Ma bóle brzucha, odciąża go leżąc z pupą w górze podczas gdy przód leży normalnie. Bidulka stęka ale tylko czasami.
Nie wiadomo za bardzo co jest. Lekarze tez nie bardzo maja pomysł.
Nie ma żadnych innych objawów.
Na razie dostała antybiotyk i rozkurczowe ale zero poprawy
Czy ktoś ma pomysł co to może być ??
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Śro lut 23, 2011 14:45 Re: Koty z Kielc. Sytuacja awaryjna pilnie Dt i DS str 62

USG brzucha by się przydało.
Może guzy jakieś na jelitach? Może gazy zwyczajne?
Załatwia się normalnie?

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro lut 23, 2011 15:56 Re: Koty z Kielc. Sytuacja awaryjna pilnie Dt i DS str 62

Faktycznie wygląda to na problemy jelitowe. USG to dobry pomysł ;)

Kciuki za Morelkę :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Gem

Post » Śro lut 23, 2011 22:07 Re: Koty z Kielc. Sytuacja awaryjna pilnie Dt i DS str 62

Morelko, proszę mi tu nie chorować :mrgreen:
Mamy wolontariusza na wizytę do Leżajska :ok: Domek zdecydował się na Paula jeśli Pingu nie rozpaczałby za bratem bardzo :D Jeśli Pingu będzie się stresował, wezmą Gratiska. Chce też pokryć koszty kastracji i szczepienia kawalera :D
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Czw lut 24, 2011 9:14 Re: Koty z Kielc. Sytuacja awaryjna pilnie Dt i DS str 62

Niteczka 1 pisze:Morelko, proszę mi tu nie chorować :mrgreen:
Mamy wolontariusza na wizytę do Leżajska :ok: Domek zdecydował się na Paula jeśli Pingu nie rozpaczałby za bratem bardzo :D Jeśli Pingu będzie się stresował, wezmą Gratiska. Chce też pokryć koszty kastracji i szczepienia kawalera :D
Jaki fajny domek na horyzoncie :D Morelko, dużo zdrówka :ok: :ok: :ok:

fiona.22 pisze:Musimy się powoli organizować i zrobić jakąś zbiórkę na sterylki. W tym roku nie będzie talonów w ogóle :roll:
A u nas na już odliczając Radlinki jest czwórka chłopaków do ciachnięcia.
Za jedno jajko 40 zł wychodzi, a że natura złośliwa i obdarzyła jajkami parzyście to na naszą czwórkę potrzebujemy 320 zł.
Ma ktoś jakiś pomysł jak zdobyć potrzebna sumę ??
UM nie daje ani złotówki na sterylizacje w tym roku?!?!?!? :strach: Na ich miejscu, to po tej aferze z Dyminami, nie robiłam sobie tak negatywnego PR... :roll:

Ilonko, zdecydujcie jak z 1% podatku, mam na pewno trzy pity z których kasa jest do przekazania. A gdy będę dokładnie wiedzieć "na czym stoję" rozpocznę negocjacje o więcej ;)

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Czw lut 24, 2011 10:33 Re: Koty z Kielc. Sytuacja awaryjna pilnie Dt i DS str 62

O właśnie - wciąż nie wiemy, ile kieleckie kotki uzbierały z 1% za ubiegły rok. Czy mi umknęła informacja? :oops:

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Czw lut 24, 2011 13:58 Re: Koty z Kielc. Sytuacja awaryjna pilnie Dt i DS str 62

koko_ pisze:O właśnie - wciąż nie wiemy, ile kieleckie kotki uzbierały z 1% za ubiegły rok. Czy mi umknęła informacja? :oops:

Okolo 1800 zl, o ile pamiec mnie nie myli.
Obrazek

Gem

Post » Czw lut 24, 2011 21:09 Re: Koty z Kielc. Sytuacja awaryjna pilnie Dt i DS str 62

Słuchajcie, wiem, że naszych kotów mamy dostatek, ale dostałam taką informację:
Szukamy domu dla kota : za darmo pers 2 lata, nie jest wysterlilzowany! Choć wiadomo, ze to sie moze zmienić, i trzeba kota ciachnąć... jak to pers milusi,obecna wlaścicielka jest zmuszona go oddac. Ma na imię FILIP i reaguje na nie. Kot domowy, nauczony kuwety... Obecnie ma problem ze zbitą sierścią, nie byl czesany dostatecznie często, i zrobiły mu sie kołtunki...PROSIMY O POMOC W ZNALEZIENIU MU DOMU
:roll:.... To Filip:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Pt lut 25, 2011 13:13 Re: Koty z Kielc. Sytuacja awaryjna pilnie Dt i DS str 62

Już po wizycie w Lezajsku. Grażynko :1luvu: :1luvu: :1luvu: Cytuję opinię:
Wróciłam i jestem pod wrażeniem.Młode małżeństwo bardzo kochające kotki.Kicia zadbana rozpieszczona .Ma swoje legowisko ale śpi z nimi w łózku.Ludzie odpowiedzialni .Jestem jak najbardziej na tak.

Gratisek czy Paul?
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Pt lut 25, 2011 13:59 Re: Koty z Kielc. Sytuacja awaryjna pilnie Dt i DS str 62

koko_ pisze:Słuchajcie, wiem, że naszych kotów mamy dostatek, ale dostałam taką informację:
Szukamy domu dla kota : za darmo pers 2 lata, nie jest wysterlilzowany! Choć wiadomo, ze to sie moze zmienić, i trzeba kota ciachnąć... jak to pers milusi,obecna wlaścicielka jest zmuszona go oddac. Ma na imię FILIP i reaguje na nie. Kot domowy, nauczony kuwety... Obecnie ma problem ze zbitą sierścią, nie byl czesany dostatecznie często, i zrobiły mu sie kołtunki...PROSIMY O POMOC W ZNALEZIENIU MU DOMU
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Z rodowodem? Jak tak, to powinni powiedzieć hodowcy.
Jak nie, to powinnaś była napisać "w typie persa" :P
Poślij im maila CatAngel, niech im zrobi za opłatą pakiecik, znajdzie dom w trymiga.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt lut 25, 2011 15:46 Re: Koty z Kielc. Sytuacja awaryjna pilnie Dt i DS str 62

koko_ pisze:Słuchajcie, wiem, że naszych kotów mamy dostatek, ale dostałam taką informację:
[url=http://img146.imageshack.us/i/p52801361.jpg/]

Niteczko, oglosisz go? Ale na jaki numer telefonu?
Obrazek

Gem

[poprzednia][następna]