Ach, królowo stereotypów;)
A puszeczek żadnych Zdzisław nie da rady zjeść?
Jest sporo ludzi, którzy na codzień gotują obiady, mięsko, więc może to nie będzie taki problem;) Trzeba być dobrej myśli

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
caldien pisze:Betaka, sugerujesz, że Zdzich powinien być reklamowany jako kot dla starej panny?![]()
Jest sporo ludzi, którzy na codzień gotują obiady, mięsko, więc może to nie będzie taki problem;) Trzeba być dobrej myśli
caldien pisze:Betaka, sugerujesz, że Zdzich powinien być reklamowany jako kot dla starej panny?![]()
Betaka pisze:Miałam na myśli raczej straszą panią (lub pana!) samotnych w ramach odzysku![]()
Co do starych panien, to opuściłam to zacne grono tuż przed 40-stką, więc o stereotypach mowy nie ma
kaja555 pisze:Betaka pisze:Miałam na myśli raczej straszą panią (lub pana!) samotnych w ramach odzysku![]()
Co do starych panien, to opuściłam to zacne grono tuż przed 40-stką, więc o stereotypach mowy nie ma
ja mam w za miesiąc 31 i jak tak dalej nie będzie czasu, to podobnie opuszczę to zacne grono
Betaka pisze:kaja555 pisze:Betaka pisze:Miałam na myśli raczej straszą panią (lub pana!) samotnych w ramach odzysku![]()
ja mam w za miesiąc 31 i jak tak dalej nie będzie czasu, to podobnie opuszczę to zacne grono
To zostaniesz singlem z odzysku, starą panną, czy wręcz przeciwnie, bo się pogubiłam![]()
![]()
JOMA pisze:No to nie dość, że stara panna to jeszcze od lat mieszka ze starym kawalerem- ach ta dzisiejsza młodzież
Betaka pisze:Zakapcio szczęściarzu
A czy nasz bohater już doczyścił futerko?
kaja555 pisze:Betaka pisze:Zakapcio szczęściarzu
A czy nasz bohater już doczyścił futerko?
myślę, że nawet jak się obijał w myciu, to i tak jest solidnie codziennie wygłaskany, więc brud już z futerka przeniósł się na Dużych
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Myszorek i 74 gości