Kasia ['], Misia, Bengalska, Rózia w DT, Zak i Zdzichu w DS!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 13, 2011 15:55 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zdzichu, Zakapiorek w DS!

Betaka, sugerujesz, że Zdzich powinien być reklamowany jako kot dla starej panny? :wink:
Ach, królowo stereotypów;)

A puszeczek żadnych Zdzisław nie da rady zjeść?
Jest sporo ludzi, którzy na codzień gotują obiady, mięsko, więc może to nie będzie taki problem;) Trzeba być dobrej myśli :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Nie lut 13, 2011 16:10 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zdzichu, Zakapiorek w DS!

caldien pisze:Betaka, sugerujesz, że Zdzich powinien być reklamowany jako kot dla starej panny? :wink:

Jest sporo ludzi, którzy na codzień gotują obiady, mięsko, więc może to nie będzie taki problem;) Trzeba być dobrej myśli :ok:

Miałam na myśli raczej straszą panią (lub pana!) samotnych w ramach odzysku :wink:
Co do starych panien, to opuściłam to zacne grono tuż przed 40-stką, więc o stereotypach mowy nie ma :ryk:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Pon lut 14, 2011 7:44 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zdzichu, Zakapiorek w DS!

caldien pisze:Betaka, sugerujesz, że Zdzich powinien być reklamowany jako kot dla starej panny? :wink:

Zdzisław jak najbardziej je puszki, dodatkowo dostaje gotowaną wątróbkę i kurczaka. Lubi rosołek lub wywar z gotowanego wypić. On tego dziennie dużo nie zjada, więc myślę, że to nie jest aż tak problemowe (pół piersi albo dwie wątróbki wystarczą), jednak ludzie są przyzwyczajeni do suchego, a on coś tam podobno skubnie, ale padł by z głodu gdyby tylko tym był karmiony.

Jego największy problem to bardziej nietolerancja innych kotów.
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Od: Pt lut 08, 2008 12:28

Post » Pon lut 14, 2011 7:46 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zdzichu, Zakapiorek w DS!

Betaka pisze:Miałam na myśli raczej straszą panią (lub pana!) samotnych w ramach odzysku :wink:
Co do starych panien, to opuściłam to zacne grono tuż przed 40-stką, więc o stereotypach mowy nie ma :ryk:

ja mam w za miesiąc 31 i jak tak dalej nie będzie czasu, to podobnie opuszczę to zacne grono :)
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Post » Pon lut 14, 2011 21:55 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zdzichu, Zakapiorek w DS!

kaja555 pisze:
Betaka pisze:Miałam na myśli raczej straszą panią (lub pana!) samotnych w ramach odzysku :wink:

ja mam w za miesiąc 31 i jak tak dalej nie będzie czasu, to podobnie opuszczę to zacne grono :)

To zostaniesz singlem z odzysku, starą panną, czy wręcz przeciwnie, bo się pogubiłam :roll: :ryk:

Betaka

Post » Wto lut 15, 2011 7:13 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zdzichu, Zakapiorek w DS!

Betaka pisze:
kaja555 pisze:

To zostaniesz singlem z odzysku, starą panną, czy wręcz przeciwnie, bo się pogubiłam :roll: :ryk:

w sumie to jestem starą panną bo ślubu nie było :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Post » Wto lut 15, 2011 8:31 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zdzichu, Zakapiorek w DS!

No to nie dość, że stara panna to jeszcze od lat mieszka ze starym kawalerem :twisted: - ach ta dzisiejsza młodzież :mrgreen:

JOMA

Od: Wto cze 08, 2010 14:12

Post » Śro lut 16, 2011 7:32 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zdzichu, Zakapiorek w DS!

JOMA pisze:No to nie dość, że stara panna to jeszcze od lat mieszka ze starym kawalerem :twisted: - ach ta dzisiejsza młodzież :mrgreen:

no niestety :) "młodzież" ma swoje prawa :)

A u Zakapiorka wszystko ok, krwi już nie było, koty już go zaakceptowały :ok:
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Post » Śro lut 16, 2011 12:59 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zdzichu, Zakapiorek w DS!

I jeszcze trochę Zakapiorka:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Post » Śro lut 16, 2011 13:10 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zdzichu, Zakapiorek w DS!

szczęśliwy Zakapcior! :) :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Śro lut 16, 2011 13:12 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zdzichu, Zakapiorek w DS!

Ale cudnie :P

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Śro lut 16, 2011 13:49 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zdzichu, Zakapiorek w DS!

Zakapcio szczęściarzu :love:
A czy nasz bohater już doczyścił futerko? :wink:

Betaka

Post » Śro lut 16, 2011 14:45 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zdzichu, Zakapiorek w DS!

Betaka pisze:Zakapcio szczęściarzu :love:

myślę, że nawet jak się obijał w myciu, to i tak jest solidnie codziennie wygłaskany, więc brud już z futerka przeniósł się na Dużych :D
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Post » Śro lut 16, 2011 15:33 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zdzichu, Zakapiorek w DS!

kaja555 pisze:
Betaka pisze:Zakapcio szczęściarzu :love:

myślę, że nawet jak się obijał w myciu, to i tak jest solidnie codziennie wygłaskany, więc brud już z futerka przeniósł się na Dużych :D

:ryk: :ryk: :ryk:

Betaka

Post » Nie lut 20, 2011 19:38 Re: Kasia ['], Misia, Bengalska, Zdzichu, Zakapiorek w DS!

Witajcie! Znalazłam Was! szczerze, zaglądałam na wątek na dogo i widzę że umarł śmiercią naturalną a tu zmiana forum jest. Pozdrawiam!

balbinka790225

Od: Nie sie 29, 2010 13:33

[poprzednia][następna]