Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotkowo.pl pisze:Dam jej nowego kota
1969ak pisze:kotkowo.pl pisze:Dam jej nowego kota![]()
To już wolę lanie od mamy
Nie wiem jaką ma rękę ale wszystko jest lepsze niż kolejne futroBasica pisze:widać Twoja Uleńko mama ma leciutką rękęmoja jak mi raz w życiu przyłożyła to do dnia dzisiejszego pamiętam kiedy i za co
1969ak pisze:kotkowo.pl pisze:Dam jej nowego kota![]()
To już wolę lanie od mamy
Basica pisze:magaaaa pisze:Nie mogłam wiedzieć, Lu.
A że namiar podałam wariatce - to uprzedzam.
Że też ludzie mają taki głupi tok myślenia - bierze kota to NAM POMAGA...
Łaskawca...
Ech
nie martw się, nie oddajemy kotów bez odpowiedzi na pytania, które zadałyście we wspomnianym watku, kobieta jest niepewna i nie dostanie kota z kotkowa, podejrzewam, że nie tylko rudegodzieki za ostrzeżenie nas...będziemy sie miały na baczności, albo dziewczynki...... wciśnijmy jej jakąś rudą dziką dzicz? o charakterze koty zapomniała napisać
![]()
edit: to głupi pomysł....nawet dzikoty szkoda oddawać na niewiadomy los
magaaaa pisze:Lu bojowa![]()
Tak trzymaj
lusesita pisze:wiesz magaaaa, to jakby mój kot, więc jakby mu się coś stało, to sumienie nie dałoby mi żyć...![]()
dlatego wolę za wczasu uprzedzić, że jeśli coś się stanie kotu i nie poinformują mnie o tym, to naślę albo policję (która zapewne nic nie zrobi) albo moich "znajomych", którzy za flaszkę...
lusesita pisze:magaaaa pisze:Lu bojowa![]()
Tak trzymaj
wiesz magaaaa, to jakby mój kot, więc jakby mu się coś stało, to sumienie nie dałoby mi żyć...![]()
dlatego wolę za wczasu uprzedzić, że jeśli coś się stanie kotu i nie poinformują mnie o tym, to naślę albo policję (która zapewne nic nie zrobi) albo moich "znajomych", którzy za flaszkę...
marzena68 pisze:Basiu-no i jak tam kicio? zadomowił się?
magaaaa pisze:lusesita pisze:magaaaa pisze:Lu bojowa![]()
Tak trzymaj
wiesz magaaaa, to jakby mój kot, więc jakby mu się coś stało, to sumienie nie dałoby mi żyć...![]()
Niezłych masz tych znajomych, hmmm
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, puszatek, Wojtek i 42 gości