FAN - FundacjaAzylNadziei- maluchy ze zdeformowanymi łapkami

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 10, 2010 11:22 Re: FAN - FundacjaAzylNadziei - Wiórek ma wolierę :)

Femka pisze:
Thorkatt pisze:Myszka prześliczna. :1luvu: Rozmiar - w sam raz.
Muszę kiedyś naszyć trochę myszek dla takich piekności i poduszek, żeby sie Femka nie zamartwiała,że za twardo :wink:

o przepraszam, jak Szczypiorki przetestują poduchę od Ciebie, to się przestanę martwić. A na razie drżę, żeby Dodkowi było wystarczająco miękko pod doopką. Chociaż jak oglądam foty porozwalanych kołami do góry kotów na poduchach, to trochę mięknę w obawach. Ale tylko trochę :lol:

To jak, Thorkatt, robimy interes? :piwa:

p.s.
przyznaję, że myszki i szczury od Thorkatt są chyba zaczarowane :1luvu:

A co Femka- masz ochotę na poduszkę? Bo ja właśnie dostałam fajne próbniki tkanin tapicerskich( nawet z Turcji - efekt przypadkowej rozmowy z klientem, gdy mój TŻ w korku stał, a ja musiałam gościem sie zajmować :mrgreen: )
Jak tak to kolor preferowany i rozmiar - byłoby na smakołyki dla Dodka :wink:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Sob lip 10, 2010 14:39 Re: FAN - FundacjaAzylNadziei - Wiórek ma wolierę :)

no przecież, żem chętna na interes :piwa:
kolory preferowane: jesienne, a co do szczegółów, to jak Ci tam będzie pasować. Czyli bordo, ciemne zielenie, beże, brązy, brudny żółty i tak dalej, jak liście na drzewach jesienią.
Wymiary: standardowy jasiek.
I gra muzyka :lol:

Do wójta nie pójdziemy, ja bardzo zgodna w zakupach jestem :lol:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Sob lip 10, 2010 15:46 Re: FAN - FundacjaAzylNadziei - Wiórek ma wolierę :)

Femka pisze:no przecież, żem chętna na interes :piwa:
kolory preferowane: jesienne, a co do szczegółów, to jak Ci tam będzie pasować. Czyli bordo, ciemne zielenie, beże, brązy, brudny żółty i tak dalej, jak liście na drzewach jesienią.

No dobra, poczekam do jesieni,żeby kolorystykę sprawdzić :mrgreen:
A kot na podusi ma być?
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Nie lip 11, 2010 9:35 Re: FAN - FundacjaAzylNadziei - Wiórek ma wolierę :)

Wczoraj do swojego domu pojechała czarna malusia.Miała białą pręgę na grzbiecie,rarytas.
Obrazek

Dziś na walizeczkach (kontenerku?) siedzi Finka...jedzie też do Wrocławia.Obrazek

W poniedziałek wyprowadza się mała Burasia.Obrazek

To aż trzy koty i tylko trzy.
Doszły niedawno dwa maleńkie oseski, powiększając sekcję maluchów do liczby 11 kotów.
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Od: Wto maja 19, 2009 13:46

Post » Nie lip 11, 2010 12:12 Re: FAN - FundacjaAzylNadziei - Wiórek ma wolierę :)

Thorkatt pisze:
Femka pisze:no przecież, żem chętna na interes :piwa:

No dobra, poczekam do jesieni,żeby kolorystykę sprawdzić :mrgreen:
A kot na podusi ma być?

nie czekaj do jesieni, bo przecież napisałam, jakie kolory :lol:
Kot, jak będzie, byłoby fajowo. Jak nie będzie, to sądząc po urodzie myszek i szczurów, też będzie piknie. :ok:

Za udane adopcje te i następne, w ilości dużej, wielkie kciuki.
Obrazek

Femka

Post » Pon lip 12, 2010 8:59 Re: FAN - FundacjaAzylNadziei - Wiórek ma wolierę :)

Uprzejmie informuję, że wczorajsza podróż z Finką do Wrocławia przebiegła bardzo spokojnie; kocia była dzielna mimo upału, leżała sobie grzecznie i cicho, raz tylko dała wyraz swojemu zniecierpliwieniu, ale szybko się uspokoiła.

W nowym domku kicia była trochę nieśmiała. Głównie dlatego, że jej nowa "siostra" nie zachowała się zbyt gościnnie i trochę na nią nasyczała. Obyło się jednak bez agresji. Obie dziewczyny były zaciekawione tym co się dzieje i swoim towarzystwem, z tym, że Finka przyjęła postawę raczej pasywną. Jej "siostra" na przemian syczała i biegała za Finką, żeby poznać nowe zapachy :). Pani Finkowa dokłada wszelkich starań, żeby kocia poczuła się jak w domu. Będzie obserwować obie koteczki, zobaczymy jak się sytuacja rozwinie.
Obrazek Cezar, 08.1992 - 02.11.2009 ... śpij słodko me złotko

magda b.

Od: Wto lis 03, 2009 21:24

Post » Pon lip 12, 2010 9:08 Re: FAN - FundacjaAzylNadziei - Wiórek ma wolierę :)

Uprzejmie informuję, że wczorajsza podróż z Finką do Wrocławia przebiegła bardzo spokojnie; kocia była dzielna mimo upału, leżała sobie grzecznie i cicho, raz tylko dała wyraz swojemu zniecierpliwieniu, ale szybko się uspokoiła.

W nowym domku kicia była trochę nieśmiała. Głównie dlatego, że jej nowa "siostra" nie zachowała się zbyt gościnnie i trochę na nią nasyczała. Obyło się jednak bez agresji. Obie dziewczyny były zaciekawione tym co się dzieje i swoim towarzystwem, z tym, że Finka przyjęła postawę raczej pasywną. Jej "siostra" na przemian syczała i biegała za Finką, żeby poznać nowe zapachy :). Pani Finkowa dokłada wszelkich starań, żeby kocia poczuła się jak w domu. Będzie obserwować obie koteczki, zobaczymy jak się sytuacja rozwinie.

Mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze. Wielkie dzięki dla Magdy i jessi74 za pomoc i za małe co nieco dla kotów!
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Post » Pon lip 12, 2010 17:58 Re: FAN - FundacjaAzylNadziei - Wiórek ma wolierę :)

Mały Elfik z woliery:

Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Post » Pon lip 12, 2010 19:17 Re: FAN - FundacjaAzylNadziei - Wiórek ma wolierę :)

Mamy nowego kociaka.
Został znaleziony w ... kapuście 8)
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Pon lip 12, 2010 19:41 Re: FAN - FundacjaAzylNadziei - Wiórek ma wolierę :)

Został znaleziony w ... kapuście 8)

Te z kapusty są najlepsze... :wink:
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Post » Pon lip 12, 2010 20:57 Re: FAN - FundacjaAzylNadziei - Wiórek ma wolierę :)

smaczny musi być
taki kapuściany :lol:
Obrazek

Femka

Post » Pon lip 12, 2010 21:09 Re: FAN - FundacjaAzylNadziei - Wiórek ma wolierę :)

Mięsko w kapuście ... tu musi być Gołąbek :mrgreen:
Natalka [*] 17 lipca 2008, Sokółka [*] 22 lipca 2016 , Sierżant [*] 5 grudnia 2016 , Buras [*] 14 grudnia 2018, Agrest [*] 21 października 2019, Bura [*] 15 stycznia 2020, Skarpetka [*] 11 marca 2021, Merida [*] 7 stycznia 2023, Królewna [*] 21 lutego 2023, Colin [*] 27 maja 2023, Szuma [*] 19 lutego 2024, Pusia [*] 3 października 2024, Alan [*] 17 października 2024
Oddam starsze książki szkolne i akademickie
Wypożyczalnia łapacza - klatki-łapki i bytowe itp

piotr568

Od: Czw sie 30, 2007 17:42

Post » Pon lip 12, 2010 21:10 Re: FAN - FundacjaAzylNadziei - Wiórek ma wolierę :)

:ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Femka

Post » Pon lip 12, 2010 21:58 Re: FAN - FundacjaAzylNadziei - Wiórek ma wolierę :)

piotr568 pisze:Mięsko w kapuście ... tu musi być Gołąbek :mrgreen:

:ok:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Śro lip 14, 2010 9:09 Re: FAN - FundacjaAzylNadziei - Wiórek ma wolierę :)

Mamy kociaka z wyżartymi przez kk oczami :(
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

[poprzednia][następna]