ja sobie przygotowałam wypaśne reklamóweczki, jak się uda do nich wcisnąć, to podzielę.. dziś powinnam dowieść na kocimską 8 lub 9 pudełeczek, pod warunkiem, że mi, wraz ze mną, policja nie zgarnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
[/quote][/quote]edit_f pisze:czyli worek szmatek na 10 pudełek
[/quote]Tweety pisze:edit_f pisze:czyli worek szmatek na 10 pudełek
Tweety pisze:
Szmatki/ścinki polarkowe w postaci 3 wielkich worów są na Kocimskiej do rozdysponowania
Iweta pisze:Tweety pisze:
Szmatki/ścinki polarkowe w postaci 3 wielkich worów są na Kocimskiej do rozdysponowania
Byłam ciekawa, czy dotarły ścinki, ale juz wiem ,że tak![]()
Jakby było mało, to powinno dac sie jeszcze cos zorganizować, a że do Krakowa w koncu musze dojechać ,więc transport miałybyście z głowy
edit_f pisze:Iweta pisze:Tweety pisze:
Byłam ciekawa, czy dotarły ścinki, ale juz wiem ,że tak![]()
Jakby było mało, to powinno dac sie jeszcze cos zorganizować, a że do Krakowa w koncu musze dojechać ,więc transport miałybyście z głowy
dzięęęęęęęękujemy
Akima pisze:mam mozliwośc przywizienie słomy lub siana. Co lepiej izoluje?
Tweety pisze:Akima pisze:mam mozliwośc przywizienie słomy lub siana. Co lepiej izoluje?
o mamo, na tym forum to trzeba być omnibusem
edit_f pisze:BUDKI STYROPIANOWE JUŻ SĄ!!!
- j3nny - jeśli dobrze pamiętam, to są olice Bieżanowskiej? przywiozłabym ci je np. w sobotę.. albo dziś wieczór? zadzwoń, mój nr tel. 600 905 923
miszelina pisze:Tweety pisze:Akima pisze:mam mozliwośc przywizienie słomy lub siana. Co lepiej izoluje?
o mamo, na tym forum to trzeba być omnibusem
Słoma.
Grubsze źdźbła = więcej powietrza wewnątrz = lepsza izolacja. To z fizyki, kolega mi podpowiedział.
j3nny pisze:edit_f pisze:BUDKI STYROPIANOWE JUŻ SĄ!!!
- j3nny - jeśli dobrze pamiętam, to są olice Bieżanowskiej? przywiozłabym ci je np. w sobotę.. albo dziś wieczór? zadzwoń, mój nr tel. 600 905 923
A godziny jakie wchodza w gre?
Dzisiaj bede wieczorem, kolo 20 (ewentualnie maz powinien byc wczesniej). W sobote zas tylko rano, maksymalnie do 11.
Słoma.
Grubsze źdźbła = więcej powietrza wewnątrz = lepsza izolacja. To z fizyki, kolega mi podpowiedział.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 32 gości