K-ów, kociak wyleciał z IV p. i się zepsuł... dziwne ....;-[

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 28, 2009 12:31 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

czyli worek szmatek na 10 pudełek[/quote][/quote][/quote]

ja sobie przygotowałam wypaśne reklamóweczki, jak się uda do nich wcisnąć, to podzielę.. dziś powinnam dowieść na kocimską 8 lub 9 pudełeczek, pod warunkiem, że mi, wraz ze mną, policja nie zgarnie :)
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Śro paź 28, 2009 12:31 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

Edit_f, pieniądze powinnaś mieć już na koncie.
Ci co nie zamawiali osobno, mogą kupić ode mnie, reszta będzie dla bezdomniaków na Zakątku, na Zakopiańskiej, może na któreś działki. No i teraz trzeba zakupić folię w castoramie czy czymś takim, klej stosowny i do dzieła. Mam nadzieje, że nas mistrz stolarski w postaci Lutry pokaże wszystkim jak to zrobić NAJLEPIEJ.
Szmatki/ścinki polarkowe w postaci 3 wielkich worów są na Kocimskiej do rozdysponowania[/quote]

dziękuję :)
Obrazek

edit_f

Post » Śro paź 28, 2009 12:32 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

edit_f pisze:czyli worek szmatek na 10 pudełek
[/quote][/quote]

ja sobie przygotowałam wypaśne reklamóweczki, jak się uda do nich wcisnąć, to podzielę.. dziś powinnam dowieść na kocimską 8 lub 9 pudełeczek, pod warunkiem, że mi, wraz ze mną, policja nie zgarnie :)[/quote]

a Ty masz dzisiaj dyżur po południu? czy będziesz tam tak bo tak?

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro paź 28, 2009 12:34 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

Tweety pisze:
edit_f pisze:czyli worek szmatek na 10 pudełek
[/quote]

ja sobie przygotowałam wypaśne reklamóweczki, jak się uda do nich wcisnąć, to podzielę.. dziś powinnam dowieść na kocimską 8 lub 9 pudełeczek, pod warunkiem, że mi, wraz ze mną, policja nie zgarnie :)[/quote]

a Ty masz dzisiaj dyżur po południu? czy będziesz tam tak bo tak?[/quote]

bo jak mi się uda, to przywiozę pudełka.. pierwszą partię..
Obrazek

edit_f

Post » Śro paź 28, 2009 12:51 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

Tweety pisze:
Szmatki/ścinki polarkowe w postaci 3 wielkich worów są na Kocimskiej do rozdysponowania

Byłam ciekawa, czy dotarły ścinki, ale juz wiem ,że tak :D
Jakby było mało, to powinno dac sie jeszcze cos zorganizować, a że do Krakowa w koncu musze dojechać ,więc transport miałybyście z głowy :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Śro paź 28, 2009 12:57 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

Iweta pisze:
Tweety pisze:
Szmatki/ścinki polarkowe w postaci 3 wielkich worów są na Kocimskiej do rozdysponowania

Jakby było mało, to powinno dac sie jeszcze cos zorganizować, a że do Krakowa w koncu musze dojechać ,więc transport miałybyście z głowy :wink:

dzięęęęęęęękujemy :1luvu:
Obrazek

edit_f

Post » Śro paź 28, 2009 13:02 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

edit_f pisze:
Iweta pisze:
Tweety pisze:

dzięęęęęęęękujemy :1luvu:

:ok:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Śro paź 28, 2009 13:03 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

mam mozliwośc przywizienie słomy lub siana. Co lepiej izoluje?
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Śro paź 28, 2009 13:33 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

Akima pisze:mam mozliwośc przywizienie słomy lub siana. Co lepiej izoluje?

o mamo, na tym forum to trzeba być omnibusem :wink:

Tweety

Post » Śro paź 28, 2009 13:45 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

Tweety pisze:

Słoma.
Grubsze źdźbła = więcej powietrza wewnątrz = lepsza izolacja. To z fizyki, kolega mi podpowiedział.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro paź 28, 2009 13:48 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

edit_f pisze:BUDKI STYROPIANOWE JUŻ SĄ!!! :)
- j3nny - jeśli dobrze pamiętam, to są olice Bieżanowskiej? przywiozłabym ci je np. w sobotę.. albo dziś wieczór? zadzwoń, mój nr tel. 600 905 923

A godziny jakie wchodza w gre?
Dzisiaj bede wieczorem, kolo 20 (ewentualnie maz powinien byc wczesniej). W sobote zas tylko rano, maksymalnie do 11.
Obrazek Obrazek

j3nny

Od: Sob sie 09, 2008 16:33

Post » Śro paź 28, 2009 13:56 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

miszelina pisze:
Tweety pisze:

Słoma.
Grubsze źdźbła = więcej powietrza wewnątrz = lepsza izolacja. To z fizyki, kolega mi podpowiedział.

to jednak dobrze obstawiałam, bo słoma pusta w środku więc dodatkowo powietrze izoluje

Tweety

Post » Śro paź 28, 2009 14:03 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

j3nny pisze:
edit_f pisze:BUDKI STYROPIANOWE JUŻ SĄ!!! :)
- j3nny - jeśli dobrze pamiętam, to są olice Bieżanowskiej? przywiozłabym ci je np. w sobotę.. albo dziś wieczór? zadzwoń, mój nr tel. 600 905 923

A godziny jakie wchodza w gre?
Dzisiaj bede wieczorem, kolo 20 (ewentualnie maz powinien byc wczesniej). W sobote zas tylko rano, maksymalnie do 11.

nooo.. to mogłoby być dziś.. ja najwcześniej byłabym o 20ej.. jak zdążę wcześniej być na kocimskiej, zabiorę dla ciebie ścinki.. wyślij mi proszę smsem twój adres.. tel. 600 905 923..
Obrazek

edit_f

Post » Śro paź 28, 2009 14:15 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

Słoma.

to jednak dobrze obstawiałam, bo słoma pusta w środku więc dodatkowo powietrze izoluje[/quote]

więc przywiozę słomę. mozna dać pod ścinki z polaru
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Śro paź 28, 2009 15:15 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

Dziewczyny jak kociak wymiotuje i go lekko czyści(na razie jedna kupa ale wodnista) ,to co mu mogę podać na już by mu troszkę żoładek uspokoić?Prawdopodobnie to efekt robali,ale ja dziś na już nie dam rady podjechać do weta,dopiero jutro z rana.
Poradzcie coś proszę.

Marek będzie na kocimskiej dziś,może by coś wzioł dla nich,tylko co? Jeśli jest to coś na kocimskiej oczywiście..

EDIT: Wymioty były tylko raz i bardzo małe,głownie ślina..i raz go przeczyściło..a tak pozatym innych objawów brak..
Obrazek

maja215

Od: Nie lip 19, 2009 19:29

[poprzednia][następna]