janna019 pisze:Ja również podziwiam Agatę za to co jej się udało zrobić przy pomocy TOZu.
A i TOZ-owi przy pomocy Agaty

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
janna019 pisze:Ja również podziwiam Agatę za to co jej się udało zrobić przy pomocy TOZu.
Luspa pisze:Właśnie wróciłam od weterynarza. Kićki mają KK i chlamydiozęMoja kota jest nieszczepiona i teraz umieram ze strachu
Jeśli coś jej się stanie..
Wprawdzie przechodziła już KK i ma kontakt z innymi kotami na podwórku.. Proszę Was o mocne, mocne kciuki, żeby się nie zaraziła
Kociaki są teraz w minikotkowie, bo mama tak samo przerażona jak ja.. Jak to jest z tą chlamydiozą u dorosłych kotów? Może ktoś u kogo koty to przechodziły jakoś mnie wspomoże
kassja pisze:Luspa pisze:Właśnie wróciłam od weterynarza. Kićki mają KK i chlamydiozęMoja kota jest nieszczepiona i teraz umieram ze strachu
Jeśli coś jej się stanie..
Wprawdzie przechodziła już KK i ma kontakt z innymi kotami na podwórku.. Proszę Was o mocne, mocne kciuki, żeby się nie zaraziła
Kociaki są teraz w minikotkowie, bo mama tak samo przerażona jak ja.. Jak to jest z tą chlamydiozą u dorosłych kotów? Może ktoś u kogo koty to przechodziły jakoś mnie wspomoże
Jedna z moich kocic miała chlamydiozę, ropa lała się z oczu tak, że rozmiękczałam po nocy ciepłą herbatką (nie słodzoną), żeby mogła otworzyć powieki. Podawałam jej Unidox i jakieś krople do oczu (nie pamiętam nazwy) i wszystko się wyleczyło. Chociaż włosy mi dęba stawały
ze strachu, że to świństwo przejdzie na inne stwory domowe, wszystko zakończyło się dobrze
monia3a pisze:Szałwia Ciebie można zaparzać ??![]()
Luspa pisze:Moja kota miała być szczepiona w te wakacje, ale jak to często bywa nie było jak
isabella7272 pisze: a pół roku przed wizytą Agi w TOZ-ie to się nie liczy ?
1969ak pisze:Luspa pisze:Moja kota miała być szczepiona w te wakacje, ale jak to często bywa nie było jak
Nie wyobrażam sobie, żeby nie szczepić kotów, moje mimo, że niewychodzące są odrobaczane, szczepione zgodnie z zaleceniami weta.
Użytkownicy przeglądający ten dział: bilol, Jura, puszatek i 72 gości