Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
danunka pisze:Dziewczyny podziwiam Was![]()
Jesteście Wielkie![]()
ja nie mam w sobie tyle siły do "walki" o dobro kotów
danunka pisze:Istna pisze:Danunka - przyjdx na Haloween do parafii a wyjdziesz innym człowiekiem
do Parafii na Halloween dobre![]()
myślisz ,ze coś ,ktoś przywróci mi wiarę , szczególnie w ludzi
DorotaEm pisze:Dobra, to miejsce już mamy, tera czas. Na którą ten imprez? Oraz rozumiem, każdy kto może, coś pysznościowego zez sobom bierze??
danunka pisze:a proszę powiedźcie jak wiecie -jak skuteczna była zbiórka karmy w Kontrastach ?
reddie pisze:O, to jak mnie ktoś dotransportuje i odtransportuje to ja chętnie
kya pisze:Ja uzebram najwiecej, bo jak sie dzisiaj okazalo mam juz chyba habilitacje z żebrania. Udalo mi sie u prezesa wyzebrac dokladnie to miejsce co chcialam ,zrobia ogrodzenie,zeby koty na parking nie wychodzily i jeszcze dostane klucz od glownej bramy ,zebym bez problemow mogla karmic i sprzatac kotom.![]()
![]()
![]()
![]()
Gdybym pila to chyba bym sie uchlala dzisiaj z radosci![]()
![]()
![]()
Kamien z serca...ufffffff......
Ps.Ciotko pamietasz o deklaracjach? Ja potrzebuje juz juz .Mam sobie wyrobic ,skserowac i zostawic pracownikom ,ze w razie jak ktos bedzie pysk darl ,ze ja tam wchodze to pokaza mu ,ze ja niejako z urzedu wchodze a nie jako lokator .Rudolffffffff..... albo tez Ciebie bede molestowac![]()
Tam gdzie czerwony kwadracik bedzie baza kociastych.Po cichu sobie marze,ze kiedys moze uda mi sie zadaszyc ten kawalek a wtedy to juz normalnie hotel 3 gwiazdkowy;))
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 808 gości