Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszeńk@ pisze:A zdjęcie doszło. Tylko pogniecione. Prostuje się w albumie. Nienawidzę poczty polskiej.
Domek Gucia pisze:Witam,
Długo nie pisałam ale naprawdę nie miałam czasu w pracy a w domu ograniczony dostęp do komputera.
Na szczęście z Guciem jest wszystko w porządku.
Jest zdrowy, ma świetny apetyt, wdala , jest czyściochem - jak zacznie po sobie sprzątać to słychać w całym domu.Bardzo ładnie potrafi sam się
bawić i lubi być bawiony. Jak mieszkał na górze, zaczął przesadzać, robił duże zamieszanie - zdenerwo-wał Nockę, która zrobiła mu awanturę - siedział po tym przez pół dnia w swoim posłaniu pod stołem i nawet nosa nie wystawiał. Wieczorem przeniósł się na dół do mnie i Gabi, nocował na pianinie, miski Gabi uznał za swoje. Gabi ma nowe miejsce do jedzenia, nie jest tym wszystkim zachwycona, co pewien czas się obraża i wychodzi albo coś Guciowi mówi ale po nim to spływa.
Gucio nade wszystko kocha szynkę - nieważne drobiowa czy wieprzowa - bierze jedzenie z ręki ale nie daje się pogłaskać. W dalszym ciągu jest bardzo czujny. Dom jest za duży żeby go łatwo złapać a nie chcę go wystraszyć, muszę poczekać aż sam się zdecyduje. Leży w coraz to innym miejscu, je gdzie się da - psu też podjada. Wczoraj całował się z sunią Funią a później ona go postraszyła bo znów sprawdzał co ma w misce mimo, że kocie jedzenie jest cały czas.
Jest czujny ale nie przestraszony. Reaguje na swoje imię, rozumie wiele słów - jest mądry. Nie próbuje wyjść na ogród ale jest bardzo zainteresowany wszystkim co tam się dzieje - to my dla odmiany musimy być czujni. Co robimy z transporterkiem?
dzikus pisze:Cameo pisze:dzikus pisze:nowy filmik ... to lecę oglądać
Nie zapomnij chusteczek...
Siedzę i ryczę
dobrze, że uprzedziłaś... chusteczki potrzebne jak nic...
powiem Ci Kamilko, że gdybym była osobą, która nie czytała całej historii Kaya, nigdy bym nie uwierzyła, ze to co piszecie o nim ze dzikus.. ze niedotykalski, ze uciekał, że głaskałaś go łyżką to prawda ...pomyslałabym widząc ten filmik, że to brednie jakies...
cudny jest ... po prostu cudny![]()
![]()
dzikus pisze:i tu nowy filmik![]()
![]()
super, że u Gucia wszystko dobrze
chyba bym jedak zrezygnowała z szynki wieprzowej dla kocia![]()
![]()
Cameo pisze:http://www.youtube.com/watch?v=UacpZElwAlc
Senioor pisze:dzikus pisze:i tu nowy filmik![]()
![]()
super, że u Gucia wszystko dobrze
chyba bym jedak zrezygnowała z szynki wieprzowej dla kocia![]()
![]()
On nie dostaje tej szyneczki codziennie,raczej jako przysmak
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510 i 109 gości