Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
GrayLady pisze:Czołem! Tylko tak nadmienię, iż Fufek ma się dobrze. Znów zwiał pod materacyk i sobie tam śpi. Skąd wiem? Ano mieszka u mnie od wczoraj. Uroczy kociak.Mam nadzieję, że szybko wyleczy się z kataru i będzie hasał wesoło. No i przede wszystkim by się oswoił ze mną, z nowym domem, z nowymi zapachami, nowymi dźwiękami...itp.
Jak już przestanie się chować po kątach to postaram się zrobić mu jakieś ładne fotki i wrzucę tu na forum.
zabers pisze:Ważne
Przy okazji - specjalnie piszę to w osobnym poście - ten bazar będzie moim przedostatnim (planuję jeszcze jeden - z pająkami, ale to bazar, że tak powiem, na "zamówienie"). Muszę zrobić dłuższą przerwę, bo nie wyrabiam. Ponad 20 dużych bazarów praktycznie non-stop (w tym tylko 4 czy 5 dla innych) sprawiło, że już wysiadam. Wolę przerwać to teraz, kiedy jestem jeszcze w stanie to ogarnąć, niż ciągnąc za wszelką cenę. W tej chwili w kasie jest około 500 zł (jeszcze dokładnie nie mogę rozliczyć), jeszcze jeden maleńki trwa. Dojdą jeszcze 2.
Poza tym są też inne przyczyny, z powodu których lepiej będzie,jeśli zniknę ze "sklepu" na dłuższy czas.
Wiem, że będą potrzebne pieniądze. Rozważcie zatem, czy jest ktoś, kto mógłby w razie potrzeby przejąć bazary (od pewnego czasu zdaje się, że tylko ja się tym zamuję na stałe).
Bardzo Was proszę - nie zostawiajcie tego na ostatnią chwilę, pomyślcie już dziś.
Etka pisze:a ja sie Aga szykuje na Twoje bazarki jako ze torba jest normalnie boska
Etka pisze:Ola zabers, [...] przodownico pracy,
zabers pisze:Etka pisze:Ola zabers, [...] przodownico pracy,
No i widzicie, jak tu nie wystawić zakazanych rzeczy, skoro już i tak zostałam "przodownicą pracy"?![]()
A tak już serio - nie ma strachu, pieniądze jeszcze są. W razie czego wiem, że jesteście super-laski i nie zostawicie "odłogiem" reszty stworków. O to akurat jestem spokojna. Napisałam tak (może zabrzmiało zbyt dramatycznie - kajam się i proszę o zmiłowanie, nie bijcie mocno), żeby w razie jakiejś nagłej większej akcji nie okazało się, ze jesteśmy na minusie, a "szczwanego planu" brak.
Zaraz rozliczę ostatnie bazary i podam stan "kasy".
koconek pisze:Ja w sumie i tak całe dnie spędzam przy komputerze, więc jakby co mogę pomóc z bazarkami.
A mam takie pytanie: ilu z 63 eksmitków udało się znaleźć kąt? Bo w sumie to nie jestem od początku w temacie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Wojtek i 113 gości