[Białystok3]'syjamiątko' s.82 i 'rosyjski' Iwan s.91

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 11, 2009 11:05

Gejsza nie musi próbować , serce już dawno podbite :1luvu: . No niestety dziś czeka przeprawa z Panem Mężem, uwielbia on koty jak i ja, ale troszkę więcej ma rozsadku, jak to chłop :D . Po cichu liczę na to, że też się w niej zakocha i już zostanie ona u nas, ale ..... Na razie niech Księżniczka prezentuje swoje wdzięki na Kotkowie, na wszelki wypadek.
Kicia jest niuniaczkiem takim, przytulaszcza tylko troszkę nieśmiała. I z kotami innymi nie ma problemu, nawet mogę powiedzieć, że troszkę się od nich chowa, ale wiadomo pierwsza noc w nowym miejscu to stresik duży.

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

Post » Śro mar 11, 2009 16:44

aga&2 pisze:Bakteria - niech sobie siedzi. Porozmawiam jutro z kochaną Janią,ew. coś wykombinuję. W każdym razie łapcie.
Co szans Pelagii-nie jest przypadkiem ruda?? :wink: To by mocno ułatwiło sprawę...Długowłosa? Syjamowata? :D Żarcik.
Prześlij foto, spróbujemy...

Dobra, to jak Freestyle się pojawi to sobie pewnie ustalicie szczegóły :wink: Bo łapanie powinno sprawnie pójść, one nie takie całkiem dzikie, tylko chodzi o to co z nimi potem.
A Pelagię w takim razie sobie troszkę pohoduję i poleczę. Może później cichaczem przemycę do domu :twisted: A zdjęcia będą na pewno, najszybciej w piątek... Niestety jest zwykłym burym i wyjątkowo namolnym kociskiem. Długie to ma jedynie sadełko zwisające na brzuchu po kilku miotach :roll: ale co kto lubi 8)

Bakteria

Od: Sob mar 07, 2009 16:24

Post » Śro mar 11, 2009 20:25

Aga ta kobieta od szczeniaczka się wczoraj odezwała i byłam u niej dziś na fotkach. Nawet fajna. Pani sama chyba nie wie do końca, czy chce go oddać czy nie :roll: Zaraz ci wyśle więcej fot na maila.
Szczeniak, suczka, ma pół roku, lubi się bawić.

Cudeńko
http://i339.photobucket.com/albums/n453 ... C03542.jpg

http://i339.photobucket.com/albums/n453 ... C03544.jpg

http://i339.photobucket.com/albums/n453 ... C03545.jpg

plinka

Od: Sob paź 13, 2007 16:03

Post » Śro mar 11, 2009 20:45

Plinka....nadal sie zastanawiam jak to robisz, że masz takich posłusznych modeli.... psiak po prostu cudowny :) moje piranie mięsko zeżarły ale pozować nie chciały :evil:

wczoraj, z okazji dnia chłopa, pozbawiłam moje skarby klejnotów :roll:
dzisiaj chłopaki juz czują sie dobrze, polują na myszki jak zwykle...
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Śro mar 11, 2009 21:00

Bakteria pisze:A Pelagię w takim razie sobie troszkę pohoduję i poleczę. Może później cichaczem przemycę do domu :twisted:

Tyy psa kombinuj :twisted: Nie żebym coś do kotów miał broń boże :lol: Ale z kotem to się do lasu na spacer nie wybierzemy :P

Basica pisze:Plinka....nadal sie zastanawiam jak to robisz, że masz takich posłusznych modeli.... psiak po prostu cudowny :) moje piranie mięsko zeżarły ale pozować nie chciały :evil:

:oops: :oops:
dziś to akurat psiak się mnie bał :twisted: takam straszna

Basica pisze:wczoraj, z okazji dnia chłopa, pozbawiłam moje skarby klejnotów :roll:
dzisiaj chłopaki juz czują sie dobrze, polują na myszki jak zwykle...

Moja kolezanka odjajczanie funduje swojemu psu na urodziny :lol:
:wink:

plinka

Od: Sob paź 13, 2007 16:03

Post » Śro mar 11, 2009 22:22

jak widać Plineczko, każdy powód jest dobry ;)
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Śro mar 11, 2009 23:39

Ech w tym domu pomocy społecznej z którego pochodzi Gejsza/Gata/Gama i Grusia są jeszcze 4 kocice :roll: Szkoda że M6 u Szałwii nie jest z gumy bo panny się hurtem nie zmieszczą...
Strach pomyśleć, co by było, gdyby pani Bogusia się nie zainteresowała :roll:

Czasami ludzie niestety są tacy, że ręce opadają. Jesienią koło Beatki był Puchaty maluch (chyba wspominałyśmy...) Beatka czyniła podchody z różnymi pysznościami - miała transporter, nawet była akcja z klatką łapką (wówczas złapała się mama malucha i została wyciachana)
Malucha mogły bez problemy złapac panie karmiące ze Schroniska Młodzieżowego - ale w myśl zasady "na złość mamie odmrożę sobie uszy" powiedziały że to ich kot i one się będą zajmować...
Wczoraj XMonikaX widziała jak leżał martwy na Piłsudskiego... Wiecie - brak słów. A miałby dom i wszystko - był puchaty więc nawet jakby był trudny to by się oddał.

Dziś kicia Grusia pojechała się tymczasować do p.Bogusi z Sybiraków. Grzeczna jest i milusia. Jeśli tylko załapie co to kuwetka to poszukamy domku. Zobaczcie jak się cieszy, że leży na kanapie:
Obrazek

Tak jakby komuś do kompletu brakowała dużego "syjama" (bo małeo mamy) to jest :roll: Pani chce oddać, bo ciąża :devil:
Ech, bez komentarza:
Obrazek;Obrazek
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Czw mar 12, 2009 9:06

Kolejna dziewczyna okazała się chłopcem :D Mój mąż tak dzielnie dał sobie podrapać ręce a tu taka niespodzianka. Wczoraj urwisowaty Kacper został pozbawiony rodowych klejnotów.

Ulubione zajęcie małego Miłka :D
Obrazek

A tu mój Bazyl testuje klatkę, pewnie pozazdrościł innym futrom
Obrazek
Bazylek 27.03.2012 [*] Ludzik 11.03.2015 [*] Julia 19.09.2021 [*] Bułka 9.10.2021 [*] Barszczyk 15.03.2022 [*] Na pewno do Was przyjdę, na pewno.
Obrazek

1969ak

Od: Nie kwi 22, 2007 12:33

Post » Czw mar 12, 2009 10:14

Niestety, pomimo - zdawałoby się mojej gościnności - niedługo przebywali u mnie KLEMENTYNKA i APOLLO. A chciałam się do nich naprawdę przyzwyczaić... Cóż, odjechali....
Pani Bogusia zabrała.
Tak bym chciała, aby już od teraz los im sprzyjał....
Trzymajcie się, Olsztyniaki!!
Nadal Kotkowo 2 okupują RÓZIA i SZATAŃCIO.
A co ich czeka??

jania

Od: Sob sty 19, 2008 16:28

Post » Czw mar 12, 2009 12:41

aga&2 pisze:
Tak jakby komuś do kompletu brakowała dużego "syjama" (bo małeo mamy) to jest :roll: Pani chce oddać, bo ciąża :devil:
Ech, bez komentarza:
Obrazek;Obrazek

pf racja Aga - brak słów na komentarz dla takiego uzasadnienia - szkoda kicia
nasz wątek :)http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2443630#2443630
Obrazek

isabella7272

Od: Śro maja 09, 2007 10:35

Post » Czw mar 12, 2009 21:14

1969ak - i jak Kacperek urwis nad urwisy? Może wyhamował trochę po wielkiej stracie atrybutów męskości kociej? Poziom hormonów może się mu obniżył i spokorniał?

XmonikaX

Od: Sob lut 28, 2009 20:04

Post » Pt mar 13, 2009 17:18 Pani Agato

Wczoraj napisałam na forum i wysłałam jako nowy temat.Gdnie to się podziało? :(

Ewa Speichler

Od: Śro mar 04, 2009 18:29

Post » Pt mar 13, 2009 17:21 Re: Pani Agato

Ewa Speichler pisze:Wczoraj napisałam na forum i wysłałam jako nowy temat.Gdnie to się podziało? :(

Nie tu?:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=41 ... t=#4171299

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Pt mar 13, 2009 18:04

Bardzo się cieszę że oba koty znalezione przez moją córkę tak szybko znalazły nowe domki.Córcia stwierdziła że może znów się porozglądać :wink:
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Pt mar 13, 2009 18:32

Pelagia nie ma przepukliny :D

Nie ma też zapalenia ucha... bo ma świerzba 8O Mamy kolejne kropelki, przyznaje sie bez bicia, ze te poszly na konto tozowe, bo zabraklo mi srodkow na ich oplacenie w kieszeni :roll:

Teraz trzeba podjac meska dezycje- wypuszczamy czy szukamy domu...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Uuu. Dopiero zauwazylam, ze na dwoch widac zabagnione uszydła :?

Bakteria

Od: Sob mar 07, 2009 16:24

[poprzednia][następna]