Olinek ['], Drops, Kimisia i inni fotki str. 101

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 16, 2010 13:09 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.73

Cieszę się że stadko zdrowe i w dobrej formie :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie maja 16, 2010 13:24 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.73

pisiokot pisze:Eeee, tego ... :oops:
no jakoś leci :D

Wczoraj trafiły im się extra ofiary w osobach Asi Jerzykówki i Kasi Petki, które zostały czym prędzej wykorzystane do miziania, przytulania i zachwycania się :wink:.

:ryk: :ryk: Co to jest :? Moje koty też oczekują pień zachwytu jak ktoś przyjdzie. Właściwie to oczekują pełnego skupienia uwagi gościa na kociej osobie. :ryk:
Problem w tym, że moi goście nie umieją sprawiedliwie swej uwagi dzielić, w skutek czego zawsze któreś z kociastych czuje się niedowartościowane. :ryk:
Właśnie wyobraziłam sobie sytuację /całkowicie absurdalną :!: /, że ktoś przychodzi i :!: ......nie zachwyca się moimi kotami 8O .
No w takiej sytuacji, ja też czułabym się niedowartościowana. :ryk:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Nie maja 16, 2010 13:41 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.73

selene00 pisze: Moje koty też oczekują pień zachwytu jak ktoś przyjdzie. Właściwie to oczekują pełnego skupienia uwagi gościa na kociej osobie. :ryk:

o, to to to :wink:.
Celuje w tym Rudzio, Kajtek i Drops.
Ich namolność w dopominaniu się pieszczot i hołdów, które traktują jednocześnie jako coś oczywistego, nie ma sobie równych :D.
Żyją w całkowitej pewności, że goście przychodzą do NICH. Ja jestem od zrobienia kawy, herbaty, ew. jedzonka :roll:.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Nie maja 16, 2010 13:52 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.73

Dokładnie! Goście przychodzą dla NICH :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Prawdę mówiąc, to przekonanie moich kotów wcale nie jest błędne!
Towarzyskie pogawędki odbywają się poza mną, bo wyraźnie pokazywane jest mi moje miejsce w kuchni. Mam dbać, by gość był zadowolony i długo siedziedział, zachwycając się uroczym towarzystwem czterech :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek

selene00

Post » Nie maja 16, 2010 18:38 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.73

Och Kacperek...
Dobrze, że ogólnie ok :) Głaski dla gromadki :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Sob cze 19, 2010 11:25 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.73

Hej Aniu :)
jak tam Kicia i jej wyniki? Wszystko u Was w porządku?

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Śro cze 23, 2010 12:12 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.73

Co tu tak cicho? Hę?
Kociaste internet odłączyły? :wink:
Jakieś wieści poproszę. Foty, też byłoby miło! :wink:
Obrazek

selene00

Post » Czw lip 15, 2010 14:07 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.73

Ania!!!! Ty masz paru facetów w domu i większe doświadczenie!!!
Doradź mi proszę, co zrobić z frustracją seksualną u kocura!!!!
Obrazek

selene00

Post » Czw lip 15, 2010 18:56 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.73

pisiokotek urlopuje ten i przyszły tydzień :).
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Czw lip 15, 2010 22:29 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.73

O kurczę. :?
Niech urlopuje spokojnie. Podręczę Ją pytaniami natury intymnej po urlopie. :wink:
Obrazek

selene00

Post » Czw lip 29, 2010 11:29 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.73

Chciałabym najserdeczniej podziękować kochanej Gosi-Rybcie i Agatce-Włóczce za super opiekę nad moimi kochanymi kociastymi podczas naszego urlopu :1luvu:.
Bardzo, bardzo jestem Wam wdzięczna dziewczyny :1luvu:.

Dzięki tej super opiece banda zniosła naszą nieobecność bezproblemowo. Najbardziej martwiłam się o Kicię i Kimisię, ale i one poradziły sobie bardzo dobrze :D. Ufff, ufff :D.

p.s. Iwonko, co do "zapędów męskich" to moje koty jakieś niemrawe są w tym temacie (i Bogu dzięki) :D. Jedyne gorszące sceny jakie obserwowaliśmy to wiosenne zapędy niewykastrowanego wtedy jeszcze Kacpra w stosunku do również niewykastrowanego Trusia. Obciecie jojków zakończyło sprawę.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Czw lip 29, 2010 11:37 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.73

a ja tak sobie od paru dni zastanawiałam się gdzie nam pisiokot zniknął a tu proszę urlopik

Miluś pozdrawia - jest najbardziej upierdliwym kotem jakiego znam ale kocham go też najbardziej :D

Kociamber może się pochwalić licznym gronem oddanych fanek - sąsiadek z pietra i ich gości :D

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Czw lip 29, 2010 11:38 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.73

Pozdrowienia dla wypoczętej Ani :kotek: Jak fajnie, że już jesteś :)
szybenka i Niki
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Czw lip 29, 2010 11:46 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.73

Witaj Pisiokotku :D :D :D
Czekamy na opowieści o kotach urlopowych i własnych :wink:
Przesyłam uściski dla cudownych pisiokotków, które grupowo podbiły me serce (chociaż faworytów też mam :oops:) :1luvu: :love: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw lip 29, 2010 15:16 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.73

Eeeeeeeeee, nie tego się spodziewałam. :roll:
A tak czekałam na Twój powrót! Dobrą radę! Ehh... :wink:

Cieszę się, że wreszcie jesteś, bo cisza na Twym wątku była zatrważająca.
Jeszcze bardziej się cieszę, że wypoczęłaś. :D
Najbardziej zaś, będę się cieszyć jak wstawisz fotorelację z wyjazu. :wink:
Dawaj foty! :twisted:
Obrazek

selene00

[poprzednia][następna]