Królewna Czekoladka, Krokodyle i Tygrysy (s. 103)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 19, 2006 6:42

Cześć Słoneczko :D . Dobrze dzisiaj spałaś??
Wielbłądziu trzymaj się!!! Co się dzieje z Ropuniem? Mocno zaciskam kciuki :ok: :ok:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Wto gru 19, 2006 8:48

Dziękujemy :D Właśnie odpisaliśmy w watku Azorka jak nam sie spało :lol:

Wielbłądziu- tylko spokojnie :!: To nie musi od razu być coś groźnego. My sie tu spotykamy z tyloma kocimi nieszczęściami, że od razu wpadamy w przerażenie. Może sie przytkał kłaczkami- sprawdzał wet? To sie szczególnie o tej porze roku często zdarza. Kłaczki draznią jelita i powodują silny ból.
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Wto gru 19, 2006 10:05

Czekusiu, a u Ciebie ruch od rana (Ciotuchny pilnują jak trza), a u mnie kicha Viola miała dzisiaj wycinanego guza :cry:
Wielbłądziu będzie dobrze :ok:

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Wto gru 19, 2006 17:47

Drahma pisze:Viola miała dzisiaj wycinanego guza :cry:
Wielbłądziu będzie dobrze :ok:

Rany Boskie :conf: :conf: :conf: Jakiego guza?????
Obrazek

agnes_czy

Post » Wto gru 19, 2006 18:53

Zrobił jej się po sterylce guzek i zaczęło sie z niego jączyć, było podejżenie, że może coś zostało (okazało się że malutka drobina nitki), wet stwierdził, że to mogło być od tej nitki, ale też z drugiej strony stwierdził, że to takie zmiany jak rakowe, więc usunął wszystko, dał antybiotyk o przedłużonym działaniu i czekamy na wyniki co to i z czym to się je (ja tylko mam nadzieję, że to o tej niteczki), kurcze , że też ja mam cały czas coś z moimi ogonami, chyba za często je oglądam (tak stwierdził mój chłop, że sama im chorób szukam). Między Świętami mam zaglądnąć na kontrolę to mają być wyniki. A Viola po operacji odsypia, napiła się wody zrobiła sio do kuwety i dalej drzemie, myślę, że sen jest chyba w tej chwli dla niej najlepszy.
A teraz to nawet nie myślę, że to jakiś złośliwiec, bo teraz ma być już tylko dobrze.
Czekuś przepraszam, ale to też twoja koleżanka schroniskowa :wink:

Drahma

Post » Wto gru 19, 2006 18:56

Drahma pisze:Zrobił jej się po sterylce guzek i zaczęło sie z niego jączyć, było podejżenie, że może coś zostało (okazało się że malutka drobina nitki), wet stwierdził, że to mogło być od tej nitki, ale też z drugiej strony stwierdził, że to takie zmiany jak rakowe, więc usunął wszystko, dał antybiotyk o przedłużonym działaniu i czekamy na wyniki co to i z czym to się je (ja tylko mam nadzieję, że to o tej niteczki), kurcze , że też ja mam cały czas coś z moimi ogonami, chyba za często je oglądam (tak stwierdził mój chłop, że sama im chorób szukam). Między Świętami mam zaglądnąć na kontrolę to mają być wyniki. A Viola po operacji odsypia, napiła się wody zrobiła sio do kuwety i dalej drzemie, myślę, że sen jest chyba w tej chwli dla niej najlepszy.
A teraz to nawet nie myślę, że to jakiś złośliwiec, bo teraz ma być już tylko dobrze.
Czekuś przepraszam, ale to też twoja koleżanka schroniskowa :wink:

O rany :cry:
Mamy nadzieję, że wszystko będzie dobrze :ok: :ok: :ok:
Obrazek

agnes_czy

Post » Śro gru 20, 2006 0:56

cztery godziny w lecznicy: krew, rentgen, dwugodzinna kroplówka i czekanie na wyniki krwi, które w końcu będą dopiero rano :( BOJĘ SIĘ :strach: płynu w otrzewnej nie ma, niedrożności jelit też nie, ale najprawdopodobniej jest wirusowe zapalenie żołądka lub/i jelit :strach: to na f. też jeszcze niewykluczone :strach:
po kroplówce zaczął się ruszać, żywszy jest - ale tak jest zawsze po kroplówkach, na parę godzin :? BOJĘ SIĘ STRASZNIE

Czekuniu kochana, proszę zaciskaj pazurki z całej siły, toż to Twój krewniak czarna puma :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro gru 20, 2006 6:55

Kasiu wszyscy zaciskamy mocno kciuki :ok: :ok: :ok:. Będzie dobrze!!

Witaj Słoneczko moje! Widzisz jakie problemy ma Ciocia Wielbłądzio, trzymaj pazurki za Ropcia.
Obrazek

gattara

Post » Czw gru 21, 2006 2:03

Czekoladowa, trzymaj mocno... bardzo się boję...
przepraszam, że jestem od rzeczy :oops:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Czw gru 21, 2006 6:40

:ok: :ok: :ok: :ok:

Witaj Słoneczko!!!
Obrazek

gattara

Post » Czw gru 21, 2006 16:44

Czekuniaaaaaaaa Słoneczko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
mam nadzieję, że razem z K. i T. szykujecie się do świąt i dzielnie pomagacie Agnes w pracach domowych :?: Agnes zalatana, powinniście Jej troszkę pomóc....ale tak nie za bardzo... 8) żeby poprawiać po Was nie musiała...

Gattarko, a czemu Ty tak szybciutko przemykasz przez forum i mało piszesz??? Zajęta, czy skłopotana....?
Pozdrawiam!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Czw gru 21, 2006 16:57

Wiesz Czekunia, moje to dopiero pomagają :roll: , skaczą kolektywnie do mikro choineczki zawieszonej pod sufitem 8O . Azorek za to piecze, jemu idzie świetnie, mnie gorzej :( , zwłaszcza że muszę po nim sprzątać :wink: .

Jestem Słoneczko, jestem. Właśnie przywiozłam ojca do domu na dwa tygodnie. Także trochę zajęta, trochę skłopotana... :wink: . Ty też coś mało jesteś na forum :( . Pozdrawiamy wszyscy :D .
Obrazek

gattara

Post » Czw gru 21, 2006 17:01

Czekunia.... malusie OT...

No to już wiem...Trzymaj się Dzielna Dziewczynko..
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Czw gru 21, 2006 21:36

Czekusiu chyba jesteś bardzo zapracowana, wkońcu Święta za pasem.
Głaski między uszka i miziaki podbródka dla królewny.

Drahma

Post » Pt gru 22, 2006 2:39

jestem, kochany Czarny Kocie... nadal nieprzytomna ze strachu... nie wiem, co innego mogę napisać: proszę, myśl o nas... boję się o niego...

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]