Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iburg pisze:Oby wreszczie była poprawa jak juz wpadłas mniej więcej jaka przyczyna. Trzymam kciuki za zdrowie. Jak pisałam wczesniej kapsułki z żurawiny ( do kupienia w aptece bez recepty) też zakwaszaja mocz. Ale ciekawe dlaczego Kropka ma to samo.
izaA pisze:Ależ wyszło samobiczowanie...wetką się nie przejmuj - zarobi na innych, a Dydek kocha, więc też ci wybaczy drobne uchybienia...teraz to chyba najważneijsze, żeby widzieć co w trawie piszczy i zapomnieć o problemie...
Kicorek pisze:Yyyy.... ja już nie wiem, co napisać![]()
Niech już wreszcie będzie wszystko ok
Iburg pisze:A ja juz myślałam że jest dobrze. Nadat trzymam kciuki. Teraz pewnie bedziesz musiala tylko ta karme dawać . Ale masz o tyle lepiej że obydwa dostana to samo. A u mnie tyko Cyryl i dlatego mam problem, Żeby on nic innego nie podjadl. Z tego powodu wszystkie maja ograniczenia i pies tez.
agacior_ek pisze:Kropko, naprawdę trzymam kciuki za odnalezienie przyczyny tych problemów... teraz to chyba najważniejsze...
Żywiec Zdrój to woda źródlana a nie mineralna, więc jakoś szczególnie dużo minerałów nie powinna mieć. Można ją przegotować, wtedy to już w ogóle powinna być super.
Może Dydowi warto pobrać krew i sprawdzić profil nerkowy?
Zastanawiam się, co jeszcze może pomóc w odnalezieniu przyczyny...
Użytkownicy przeglądający ten dział: dran, Google [Bot], kocidzwoneczek, Manuelowa, teesa i 127 gości