maczkowa pisze:zwykła, średniej wielkości używana kuweta jak z LIdla byłaby ok? są naprawdę porządne, ale dno jest trochę podrapane bo używana. Ja wymieniłam na rozmiary JuMbo większosc i mi się ostały. bez drzwiczek
Byłaby ok.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maczkowa pisze:zwykła, średniej wielkości używana kuweta jak z LIdla byłaby ok? są naprawdę porządne, ale dno jest trochę podrapane bo używana. Ja wymieniłam na rozmiary JuMbo większosc i mi się ostały. bez drzwiczek
maczkowa pisze:https://www.lidl.pl/p/zoofari-kuweta-dla-kota-transporter-dla-kota/p100365215001?mktc=shopping&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA4NWrBhD-ARIsAFCKwWvSUwsIUUp5t4flDbU2lYBKGQkXEGKlz0pLGaTy2UkQRafpwHXb0owaArHFEALw_wcB
tak wygląda
maczkowa pisze:jestem poza domem, wracam we wtorek, postaram się to jak najszybciej wysłać, ale mogę przed środą nie zdązyć nadać.
iza71koty pisze:Kochani.Pierwszy to chyba raz-kiedy prawie zostaliśmy sami z naszymi problemami.mir.ka i aga66- dziękuje za wsparcie dla podopiecznych.Tylko dzięki 4 Osobom - w tym Szymkowa-alicat-Lila-p.Ewa-udało się ogarnąć sytuację..
maczkowa pisze:iza71koty pisze:Kochani.Pierwszy to chyba raz-kiedy prawie zostaliśmy sami z naszymi problemami.mir.ka i aga66- dziękuje za wsparcie dla podopiecznych.Tylko dzięki 4 Osobom - w tym Szymkowa-alicat-Lila-p.Ewa-udało się ogarnąć sytuację..
nie, że bardzo potrzebuję doceniania, a i pomoc moze nie spektakularna, ale też wysłałam Wam pieniadze. Nie doszły?
Użytkownicy przeglądający ten dział: W3C [Validator] i 76 gości