Tytek Kot Nad Koty. 5 tymczasów szuka domu !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 24, 2016 19:59 Re: Tytek Kot Nad Koty.BŁAGAM O DT DLA DWÓCH KOCIAKÓW !!!PIL

Rudy spoko, dzisiaj w nocy 2x życzył sobie karmienia :twisted:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Nie lip 24, 2016 20:02 Re: Tytek Kot Nad Koty.BŁAGAM O DT DLA DWÓCH KOCIAKÓW !!!PIL

Kiedyś cieszyłam się jak rodzinka wyjeżdżała ,mówiłam chwilo trwaj ! było pusto ,cicho ,dobrze .
Mam co chciałam :cry: wiecznie sama ze wszystkim ,czy radości czy smutek ,czy łzy czy śmiech ..ucieczka w życie wirtualne . :oops:
Za oknem ludzie się bawią ,piękne piosenki ,rozmowy ,śmiechy ,radość życia ,a ja? siedzę i ryczę.
Chwilami tak to przytłacza ,taki zadaje ból, nie do ukojenia .
Takie jest życie .
Dzięki Tomku,stłukła się szybka ,poszedł wyświetlacz ,ale nie całkiem więc jeszcze działa.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie lip 24, 2016 20:17 Re: Tytek Kot Nad Koty.BŁAGAM O DT DLA DWÓCH KOCIAKÓW !!!PIL

Tulkam Misiaku :1luvu:
Obrazek

LimLim

Post » Nie lip 24, 2016 21:55 Re: Tytek Kot Nad Koty.BŁAGAM O DT DLA DWÓCH KOCIAKÓW !!!PIL

Teoretycznie jestem gotowa do drogi :) Moje Burki zdziwią się, kiedy wyjdę z domku 4.30 bez nich. Ale zdziwią się na krótko, bo o tej porze to my się zazwyczaj wcale nie ruszamy :strach:, więc szybko zasną. O 8 przyjdzie do nich ulubiona ciocia z terierami i pójdą na psiacer poranny. A Gutek na miotle heja! do stolicy :201498
Obrazek Obrazek Obrazek

Gutek

Od: Sob wrz 09, 2006 0:34

Post » Pon lip 25, 2016 11:47 Re: Tytek Kot Nad Koty.BŁAGAM O DT DLA DWÓCH KOCIAKÓW !!!PIL

Też jestem i podczytuję albo tutaj albo na Fb jak zwykle ukradkiem :ok: :ok: :ok:
Wreszcie doczytałam całość historii :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon lip 25, 2016 12:30 Re: Tytek Kot Nad Koty.BŁAGAM O DT DLA DWÓCH KOCIAKÓW !!!PIL

Witam Kochani .
Od rana walczymy o Kurczaka ,wygląda na to że krople które miały uratować oczko ,zabijają go . :cry: :cry: :cry: :cry:
Obrzęk ,duszność,brak koordynacji ruchu,w rezultacie spadek temperatury ,kołatanie ...
Tak dogodziłam Kurczakowi .
Czuje się jak morderca .
Po 5 godzinach w lecznicy wrócilam do domu ,on został w stanie nie reagującym na żadne bodźce ,dostał wszystko co możliwe,a z godziny na godzinę jest gorzej.
Jeszcze jak go przywiozłam to był kot ,teraz leży szmatka i te duszności.
Tyle razy podawałam te krople ,nigdy nic ,a teraz .....
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lip 25, 2016 12:35 Re: Tytek Kot Nad Koty.BŁAGAM O DT DLA DWÓCH KOCIAKÓW !!!PIL

dorcia44 pisze:Witam Kochani .
Od rana walczymy o Kurczaka ,wygląda na to że krople które miały uratować oczko ,zabijają go . :cry: :cry: :cry: :cry:
Obrzęk ,duszność,brak koordynacji ruchu,w rezultacie spadek temperatury ,kołatanie ...
Tak dogodziłam Kurczakowi .
Czuje się jak morderca .
Po 5 godzinach w lecznicy wrócilam do domu ,on został w stanie nie reagującym na żadne bodźce ,dostał wszystko co możliwe,a z godziny na godzinę jest gorzej.
Jeszcze jak go przywiozłam to był kot ,teraz leży szmatka i te duszności.
Tyle razy podawałam te krople ,nigdy nic ,a teraz .....

Dorciu nie mogłaś przewidzieć że akurat on zareaguje na nie tak a nie inaczej. To nie twoja wina. 99 moga pomóc a 1 nie i właśnie padło na niego. Oczywiście szkoda ale nie masz na to wpływu.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon lip 25, 2016 12:43 Re: Tytek Kot Nad Koty.BŁAGAM O DT DLA DWÓCH KOCIAKÓW !!!PIL

Dorciu nie zadręczaj się , to nie Twoja wina , że kociak tak zareagował na leki.
Może mu się uda i wyjdzie z tego, trzymam mocno kciuki !
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pon lip 25, 2016 12:50 Re: Tytek Kot Nad Koty.BŁAGAM O DT DLA DWÓCH KOCIAKÓW !!!PIL

ametyst55 pisze:Dorciu nie zadręczaj się , to nie Twoja wina , że kociak tak zareagował na leki.
Może mu się uda i wyjdzie z tego, trzymam mocno kciuki !

nigdy nie da sie przewidzieć reakcji na leki ,nie możesz się obwiniać
jesteśmy z Wami :201461 :ok: :ok: :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pon lip 25, 2016 13:16 Re: Tytek Kot Nad Koty.BŁAGAM O DT DLA DWÓCH KOCIAKÓW !!!PIL

KotwKratke pisze:to nie tak, że jesteś sama (bo nie jesteś, masa nas tu podczytujących) ... też podczytuję, niemal codziennie, ale życie tak pędzi ...
co z tym telefonem?
zdatny do użytku, bo jak nie to mam coś (nic nowego, ale całkiem jeszcze sprawny ;) ) i chętnie wyśle jeśli potrzebujesz :oops:

Także Dorotko zaglądam regularnie.Ale ledwo co na swoim wącie mam czas coś wpisać .Ciągle odkładam wpis na potem i na potem :oops: .Ale jestem co dzień z kciukami i dobrymi myślami. Tylko często wstyd ,że tylko z tym. :?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon lip 25, 2016 14:47 Re: Tytek Kot Nad Koty.BŁAGAM O DT DLA DWÓCH KOCIAKÓW !!!PIL

Jesteśmy w domu. Kciuki za Kurczaka!
Obrazek Obrazek Obrazek

Gutek

Od: Sob wrz 09, 2006 0:34

Post » Pon lip 25, 2016 15:32 Re: Tytek Kot Nad Koty.BŁAGAM O DT DLA DWÓCH KOCIAKÓW !!!PIL

Bidulek, kciuki za chłopaka.
Nie obwiniaj się Dorotko, skąd mogłaś wiedziec:(

.
Obrazek

Kalai

Od: Wto cze 30, 2015 1:21

Post » Pon lip 25, 2016 19:18 Re: Tytek Kot Nad Koty.BŁAGAM O DT DLA DWÓCH KOCIAKÓW !!!PIL

Trzymam z całych sił :ok: :ok: :ok:
Obrazek

LimLim

Post » Pon lip 25, 2016 20:36 Re: Tytek Kot Nad Koty.BŁAGAM O DT DLA DWÓCH KOCIAKÓW !!!PIL

Kurczak odszedł ,co czuje tylko ja wiem .
Dość mam wszystkiego,dość,ot tak po prostu.
Przepraszam kochanie ,tak bardzo chciałam Ci pomóc ,a zabiłam...
[']
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lip 25, 2016 20:42 Re: Tytek Kot Nad Koty.BŁAGAM O DT DLA DWÓCH KOCIAKÓW !!!PIL

:cry: Malutki [']

Dorciu przytulam.
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

[poprzednia][następna]