osiek39 pisze:Przysiądę po przerwie długaśnej...
Witamy serdecznie po długaśnej przerwie
Atta pisze:Baltimoore pisze:Życzymy mu WŁASNEGO domku, nie musi być pałac, byle miłość do niego była

Pałac nie musi być, byleby dobrą obsługę zapewniali

Dobrą obsługę i miłość, bo nie wystarczy tylko dawać jeść.
A my mamy kolejny problem, tym razem z Kasią.
Kasia to kotka która 30.XI.2012 roku pierwszą operację usunięcia 2 kamieni w pęcherzu i kolejną drogą operację usunięcia kamienia z pęcherza
9.V.2014 roku czyli 2 lata od ostatniej.Dzisiaj zauważyłam nie tylko małe siku które ona robi, ale to siku na końcówce było z krwią.
Kotka ma też jakiś guzek na boczku o którym pisałam wcześniej, że trzeba zrobić rtg. aby zobaczyć co to jest.
Także teraz gdy pojadę do lecznicy należałoby zrobić i usg pęcherza o rtg.
Ja z przyczyn formalnych, nie jestem w stanie teraz podołać kosztom które od początku miesiąca mnie powalają a do tego wczoraj zamówiłam dla Bisi leki za 139.95 zł. a jeszcze będę musiała płyny kupić i robić jej badania.
2x Lespewet dla psa i kota 125ml Produkt: nowy. 45.98 zł.
RenalVet 60kaps Produkt: nowy. 45.99 zł
DOLFOS CHITOFOS 150 G Produkt: nowy. 24.99 zł
DOLFOS LESPEDOL MINI TABL 60 SZT Produkt: nowy. 22.99 zł
Jeśli ktoś może wspomóc Kasię, Bisię, oraz jakąś karmą, żwirkiem moje koty, to będziemy wdzięczni za pomoc, bo 19 kotów, w tym bardzo chorych kotów, jest dla mnie bardzo dużym obciążeniem szczególnie przy chorych kotach.
Kasia i Molisia
Kasia to już starsza koteczka ponad 10 letnia, to kotka którą jako bezdomną dokarmiałam obok mojego bloku(i stado innych kotków) gdzie mieszkałam wcześniej.