Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Tajron pisze:terenia1 pisze:Czy da ktoś radę jutro rano dwa czarne kociaki ze zdrowej na kastrację do schroniska?
Niech Patrycja pamieta zeby pochowac puzniej jedzenie zeby byly na czczo. A na ktora godzine i ktore?bruno i ten grzybek nad okiem?
jedzonko pochowane. Tak ma jechać Bruno i ten z grzybkiem nad okiem.
Ja popołudniu je odbiorę.
Spotkamy się popołudniu z Patrycją odbierzemy kociaki po kastracji, zawieziemy Filipa na kontrolę i Paris na test. Zawieziemy też wiaderko ze strzykawkami do schroniska i karmę dla psiaków.
Tajron pisze:terenia1 pisze:Tajron pisze:terenia1 pisze:Czy da ktoś radę jutro rano dwa czarne kociaki ze zdrowej na kastrację do schroniska?
Niech Patrycja pamieta zeby pochowac puzniej jedzenie zeby byly na czczo. A na ktora godzine i ktore?bruno i ten grzybek nad okiem?
jedzonko pochowane. Tak ma jechać Bruno i ten z grzybkiem nad okiem.
Ja popołudniu je odbiorę.
Spotkamy się popołudniu z Patrycją odbierzemy kociaki po kastracji, zawieziemy Filipa na kontrolę i Paris na test. Zawieziemy też wiaderko ze strzykawkami do schroniska i karmę dla psiaków.
Na ktora maja byc godzinke? Nie chce sie minac z dziewczyna z karolem.
Mara S pisze:Z tego, co się dowiedziałam, to Karol poza laniem wszędzie, gdzie się dało (w kuwecie był raz z kupą), jadł,a potem wymiotował (wiele rzygów pod łóżkiem) - jedzeniem, a raz nawet samą śliną/pianą. Poza tym zachowywał się jakby był karmiony karmą ludzką w wersji kota koczującego pod stołem. Kocur musiał być w swoim domu bardzo rozpieszczany i to być może w połączeniu ze stresem i hormonami dało efekt jego zachowań, co doprowadziło do utraty domu. No cóż trzeba go obserwować - może się trochę ułoży w chatce...
Nie wiem czy ta koleżanka weźmie jeszcze jakiegoś kota - wczoraj cały dzień prała. Na razie chce, by Inka sobie odpoczęła.....
terenia1 pisze:Grafik dyżurów 01.12.- 07.12.
01.12. pon. rano Tajron wiecz. Patrycja
02.12. wtorek rano Beatka wiecz. Mara
03.12. środa rano brak wiecz. brak
04.12. czwartek rano brak wiecz. fruciu
05.12. piątek rano brak wiecz. brak
06.12. sobota rano brak wiecz. brak
07.12. niedziela rano brak wiecz. brak
Patka2805 pisze:terenia1 pisze:Grafik dyżurów 01.12.- 07.12.
01.12. pon. rano Tajron wiecz. Patrycja
02.12. wtorek rano Beatka wiecz. Mara
03.12. środa rano brak wiecz. brak
04.12. czwartek rano brak wiecz. fruciu
05.12. piątek rano brak wiecz. brak
06.12. sobota rano brak wiecz. brak
07.12. niedziela rano brak wiecz. brak
Ja jeszcze piątek rano prosiłam
Patka2805 pisze:W schronisku jeszcze jedna taka wystraszona kocinka i długo kiblująca jest: http://www.schronisko.sosnowiec.pl/bigP ... hp?id=5181
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1415 gości