Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bobkowa pisze:RYBNIK finansuje sterylizacje kotów wolożyjacych-dzwoniłam,mało tego można dostać też karmę(suchą) na dokarmianie
asim pisze:Zawsze jest ryzyko, że trafi się ktoś nieuczciwy i wykorzysta Wasze dobre serce, ale pieniądze nie zasilą kieszeni tego nieuczciwego a przełożą się na lepsze życie kota - więc tak czy owak - warto ryzykować!
Zosik pisze:asim pisze:Zawsze jest ryzyko, że trafi się ktoś nieuczciwy i wykorzysta Wasze dobre serce, ale pieniądze nie zasilą kieszeni tego nieuczciwego a przełożą się na lepsze życie kota - więc tak czy owak - warto ryzykować!
Amen!
bobkowa pisze:Z rozmowy telefonicznej,a dopytywałam o wszelkie szczegóły talony są(do wykorzystania do konca roku)trezba tylko złozyć wniosek ,potem złapać kota i dowieść do lecznica,która ma podpisaną umowe z urzedem miasta ,a w tym wypadku to lecznica w Boguszowicach.
Chiara pisze:bobkowa pisze:Z rozmowy telefonicznej,a dopytywałam o wszelkie szczegóły talony są(do wykorzystania do konca roku)trezba tylko złozyć wniosek ,potem złapać kota i dowieść do lecznica,która ma podpisaną umowe z urzedem miasta ,a w tym wypadku to lecznica w Boguszowicach.
Pytam, bo o trzy sterylki poprosiła mnie kicikicimiauhau, która jest w ciężkiej sytuacji życiowej. Wet zaśpiewał 190 zł za sterylkę z przechowaniem.Te talony są na wagę złota. Już jej napisałam, żeby też spróbowała...
viewtopic.php?f=1&t=161286&start=1095
Chiara pisze:Sytuacje są różne i różnie się rozwijają. Wydaje mi się, że musimy być otwarci i reagować szybko - ciąża kotki trwa tylko sześć tygodni...
NITKA/KARINKA pisze:Chiara pisze:Sytuacje są różne i różnie się rozwijają. Wydaje mi się, że musimy być otwarci i reagować szybko - ciąża kotki trwa tylko sześć tygodni...
Na wszelki wypadek sprostuję.
Ciąża u kotki trwa około 9 tygodni ( 63-66 dni).
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek, Silverblue i 108 gości