Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 13, 2014 7:27 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

Dorciu jak nocka? Spalas troszkę? Miłego dnia i czekamy na dobre wieści ze Kociaki zadomowiły się na dobre a Ty jesteś spokojna :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Pon sty 13, 2014 10:31 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

Witam zmęczona jak bym wcale nie spała ,a spałam :roll: teraz pewnie stres będzie mnie mulił ,i spać będę często :oops:

Z wielkim trudem oddałam Lenkę bez oczu ,mój syn był w szoku ,zły był bo mówi takich kotów się nie oddaje :oops: Lenka ma się świetnie ,jest u mojej koleżanki i terroryzuje inne widzące koty :lol:
Aga ,zaproponowała nawet że dorobi mi klucze do swojego mieszkania żebym mogła odwiedzać kiedy chcę Lenkę ...widziała co się ze mną dzieje :oops:
Biorąc ślepaczki ,liczę się z tym że może któreś nie znaleźć domku ,dlatego wolę brać dziewczynki ,facet u mnie może być jeden ..........TYTEK :D
ale nie zawsze mamy wpływ na to co do nas trafi.

Jeszcze nie miałam info jak po nocy ,a nie chcę być upierdliwa jak wczoraj :oops:
poczekam jeszcze godzinkę :twisted:
Rysio jest :1luvu: jest na etapie zakopywania się w wszystko co możliwe ,teraz po mieszkaniu wędruje żółty kocyk :ryk:
Za udany tydzień :ok:
Jadę do weta ,uff.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon sty 13, 2014 12:55 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

Napisałam się i wcięło :x
U Gucia i Bamboszka wszystko idzie ku dobremu ,Gucio się wyluzowuje ,je ,zaczyna się bawić ,miziać..jeszcze się boję cieszyć :oops:
ale trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Rychu nie został zaszczepiony ponieważ ma powiększone węzły chłonne (wymiana ząbków ) mam przyjśc w piątek ,a teraz dać Skanumune ,ciekawe co te 3 dni zmienią :roll:
Uwaga ,kolega waży 3.70 dkg :wink:

Ogromny problem jest z Bafinką ,obie rzepki luźno latające ,jedna wypadnięta :crying: ale nie to najgorsze ,to ją nie boli ,boli ją bioderko ,prawdopodobnie jest już uszkodzone i trzeba usunąć główkę :crying:
Jutro idziemy na głoda ,trzeba dziewczynkę przy śpić i dopiero robić RTG .
Fotka poleci do ortopedy i jeżeli potwierdzi się diagnoza ,operacja na już :crying: bo pies cierpi a z dnia na dzień będzie gorzej.
Nowy tydzień ,nowe nadzieje.
Obrazek

dorcia44

Post » Pon sty 13, 2014 12:58 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

Trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za całe kocio/psio/ludziowe towarzystwo. :D
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon sty 13, 2014 16:39 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

Dziękuję.
Lece teraz do pracy ,w środę mam fuche doprowadzić mieszkanie po wynajmie.
Mam nadzieję że normalni ludzie tam mieszkali :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon sty 13, 2014 17:18 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

Dorciu mam nadzieję że to nie będzie taka fucha jak u mnie :ryk:

kaja888

Post » Pon sty 13, 2014 18:57 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

Ja też :ryk: ale gdyby z Toba to wchodzę w to 8)
Obrazek

dorcia44

Post » Pon sty 13, 2014 23:50 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

Dobry wieczór i dobranoc :kotek:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto sty 14, 2014 7:22 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

Dzień dobry ,miłego i spokojnego dnia Dorciu :ok:
Pozdrawiam serdecznie .Q.
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Wto sty 14, 2014 7:31 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

Dorciu to może ja będę robić za Twojego pomocnika ;)
Jak Kociaki w nowych domkach? Miłego dnia :)

kaja888

Post » Wto sty 14, 2014 9:07 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

Dzień dobry ,to ja ,wasza histeryczka :wink:
Kociaki mają się ok.
Jeszcze troszkę wody upłynie i ja będę czuła się ok. :oops: :ok:
Na razie oswajam się z ciszą i spokojem ,z faktem że siedzę a nikt nie wydłubuje mi palcy z kapci :wink: wychodzę jest czysto wracam jest czysto ,nic nie zwalone nic nie porozwalane ,woda nie wylana..
W przedpokoju nikt na mnie nie skacze ,nie krzyczy ..
Rychu jest tak wyciszony jak by go wcale nie było. :roll: za to jest tak upierdliwy w swojej miłości że aż niewiarygodne że to ten sam kot .
Wczoraj miałam tel. w jego sprawie ,facet z takim głosem że zaczarował mnie ,na minut 3 :wink: ale odczarował kiedy wymówiłam magiczne słowa ZABEZPIECZENIE OKIEN BALKONU :twisted:
czekamy więc nadal na fajny dom.

Zaraz idę z Bafinką na RTG,nogi mam miętkie.
Obrazek

dorcia44

Post » Wto sty 14, 2014 13:09 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

Dorciu Lumpek na tej kanapie wygląda jak Lord :ryk:
Takiego cudnego Kociaka z niego zrobiłaś :1luvu:

kaja888

Post » Wto sty 14, 2014 15:00 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

czy Rysio to jest na pewno kot? 8O
młody i taka waga 8O
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto sty 14, 2014 15:22 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

kaja888 pisze:Dorciu Lumpek na tej kanapie wygląda jak Lord :ryk:
Takiego cudnego Kociaka z niego zrobiłaś :1luvu:

tak ,Lumpuś wygląda jak król na włościach :1luvu: :piwa:
mir.ka pisze:czy Rysio to jest na pewno kot? 8O
młody i taka waga 8O

Rychu ,to kawał kociaka ,żebyś widziała ile oni jedli to włos stawał dęba ,na szczęście brzuszek ok kupy też...sierść mięciutka i błyszcząca ..mniodzio :1luvu:
Gucio ważył 3.20
Bambosz malutko , ale w wyniku ciężkiej choroby rósł dużo wolniej ,Lumpek też ponad 3 kg. :wink:
Zeszłoroczne Trzy Odnogi Piekła ważyły jeszcze więcej 8)

Bafinka uśpiona wyglądała strasznie ,serce pękało.
Miała wielokrotnie robioną fotkę ,nóżki ma na x wygląda to tak )( :| widać stan zapalny ,jest jakaś guzowatość ,ogólnie koszmar :?
fotki poszły do ortopedy ,czekam na decyzję ,na spotkanie z ortopedą i pewnie umawiamy się na operację .
W Łapce na którą nie staje robią się zaniki mięśni.. katastrofa na całej linii.
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]