TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 26, 2014 23:26 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

A tu mamy filmik który nakręciła Agusia w roli główniej Wincenty i jego wariacje :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=F6PY0WmceGM
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw lut 27, 2014 11:30 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

AgaS1987, wspaniale to wszystko opisałaś! :D
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw lut 27, 2014 20:57 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Filmik super :1luvu: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Sob mar 01, 2014 14:06 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Zaglądamy sobotnio!
Co słychać u Tyskiej Ferajny? :D
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Sob mar 01, 2014 23:10 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

phantasmagori pisze:Zaglądamy sobotnio!
Co słychać u Tyskiej Ferajny? :D

Fibuś dziś wieczorem nie chciał wyjść , sidzi w swojej budce i warczy jak tylko sie do niego chce zbliżyć , martwi mnie to bo przecież nie może cała noc trzymać a być o 14 tej :(

A Laryska znów miała dzis dziki stres bo ktos gdzieś strzelił , nie wiem nawet co to było , może jakiś kapiszon a może cos innego ale Lara wpadła w taka panikę ze mój kręgosłup znów to też odczuł :(

A kociastych można rzec że wszystko w miare ok , jak i u pamersowców tak i u innych chorowitków , jemy , śpimy , sr..y :wink: , przewijamy , kąpiemy no i ćwiczymy :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie mar 02, 2014 22:26 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Zaglądam niedzielnie. Jak Fibiś?
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon mar 03, 2014 0:09 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

phantasmagori pisze:Zaglądam niedzielnie. Jak Fibiś?

Fibuś martwi mnie coraz bardziej :(, wczoraj musiałam czekać aż do 2.25 aby wyjść z nim na siku , rano o 7 mej za to Laryska już chciała iść a Fibi nie , i dopiero wyszedł o 13.50 a że musiałam wyjść na kilka godzin to nie widziałam co robi , ale na pewno sie posikał i w tym leżał :( , na spacerze wieczornym szedł bardzo powoli no i dzis nic nie zjadł , kurcze jak do jutra nie będzie poprawy to muszę do weta a ze on nie da rady do weta dojść to muszę załatwić transport ...

A u kotów to Bona i Miki kichają , mam nadzieje że sie to nie rozhula :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon mar 03, 2014 11:36 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Za zwierzaki, szczególnie za kochanego Fibisia :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Pon mar 03, 2014 12:30 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Fibi w nocy zjadł po Matyldzi gourmeta, ale niestety nie trzyma moczu a ja nie mam na dzis transportu , bo jedna z koleżanek nie może a druga nie odbiera , a pieszo na pewno mi nie dojdzie i już nie wiem co robić :(:(:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon mar 03, 2014 12:48 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Szkoda że nie masz wózeczka dziecinnego, żeby go zawieźć :( . Ja wczoraj wywaliłam wózek po Ali i od razu zaopiekowała się nim pani ze stareńkim psem.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon mar 03, 2014 12:55 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Alienor pisze:Szkoda że nie masz wózeczka dziecinnego, żeby go zawieźć :( . Ja wczoraj wywaliłam wózek po Ali i od razu zaopiekowała się nim pani ze stareńkim psem.

Fibi jest psem bardzo niezależnym , i nie wiem czy by dał sie wieźć w wózku ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon mar 03, 2014 23:02 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Ech mam nadzieję, że to tylko kryzys dziadeczka :(
Fibisiu zdrowiej kochany :ok: :ok: :ok:
Justyna napisz czy udało się dotrzeć do wetów i co powiedzieli.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Wto mar 04, 2014 0:22 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

phantasmagori pisze:Ech mam nadzieję, że to tylko kryzys dziadeczka :(
Fibisiu zdrowiej kochany :ok: :ok: :ok:
Justyna napisz czy udało się dotrzeć do wetów i co powiedzieli.

Tak , udało sie załatwić darmowy transport ale nie jest dobrze :(
U weta nie dało sie go zbadać , boli go tylko nie wiemy co , czy to jest kręgosłup , czy brzuch bo nie dał sie dokładnie zbadać , nie dało sie tez zrobić ani usg , ani rtg i bedzie trzeba go w premedykacji to zrobić , a że juz czas na kolejne obcinanie sierści to będzie trzeba to zgrać z psim fryzjerem aby za jednym zamachem to zrobić , ech szkoda mi go :(:(
Dostał dziś dwa zastrzyki , w tym przeciw bólowy i przeciw zapalny i mam w domu mu podawać do niedzieli metakam w żelu , ale to jestem w stanie mu dac do kocich gourmetów , bo tylko to je chetnie .

A tez dziś dziś dostał carthophen .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto mar 04, 2014 8:09 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Jestesmy z Wami! Kciuki za Fibisia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Wto mar 04, 2014 9:44 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(

Fibisiu :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

[poprzednia][następna]