Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon wrz 09, 2013 10:17 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Cześć . Mimo wszystko , za udany tydzień :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon wrz 09, 2013 11:25 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

za udany :ok:

Czarny Bamboszek nadal nie chce jeśc ,boli brzuszek ,kupa brzydka :cry: na 15 do wetki ,to już parę dni ,było lepiej znów jest gorzej. :cry:
Rysio ok. walnął taką kupę że Ryszard by się niepowstydził. 8)

Głowiłam się nad pralką ,koszty naprawy ogromne i krótko działała :twisted:
przejżałam ją ,walnełam 3 razy o ścianę raz o podłogę :twisted: i odkręciłam dół ,zapchany odpływ ,monety ,gwoździk ,tona sierści,smród kropny :strach:
Działa ,ale czy to było tylko to 8O zobaczymy.
Piorę.
Mam tonę prania.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon wrz 09, 2013 12:13 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

:ok: za całokształt. Czytam ale rzadko piszę. Jestem pełna podziwu dla Pani . Ma Pani tyle futerek a ja tylko trzy. Psychicznie nie wytrzymałabym takiego obciążenia. Jeżeli u mnie któreś tylko kichnie jeden raz to już jestem zdołowana. Chodzę za nim, zaglądam,nasłuchuje aż TŻ się złości mówiąc zostaw w spokoju ,nic się nie dzieje.Pozdrawiam i życzę nowego tygodnia bez niespodzianek zdrowotnych :ok:
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Pon wrz 09, 2013 15:42 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Ryszard Lwie Serce jutro ostatni kuje ,jest całkiem dobrze i jesteśmy wiecznie głodni ,jak na młodego Rysia przystało :ok:
Murzynek Bambo-sz niestety kontynuujemy.
Po karmieniu puścił pawia :| ale mu ulżyło ,bo zrobił się rozkoszniaczkiem.
Nakarmie przed wyjściem i będę w drodze martwiła się co z nim :cry:
Mam zbierać kupę do badania ,może jakies obce elementa się szwendają w jelitkach.
Czas zbierać się do pracy .
Ewa L . dziekuję ,ręczniki przyszły :1luvu: ja takich używam na codzień ,a Ty mi do kotecków dałaś :oops: :lol:
serwety piękne :D
Jeszcze raz ogromne dzięki :1luvu:
Piorę ,piorę i jestem cała szczęśliwa że sama sobie uruchomiłam pralkę ,tymi ręcamy i zaoszczędziłam kasę Obrazek
Muszę pokazać Gucia z jego grzybem ,wszystkich na raz nie zabiorę na kozę ,ale może jednak coś się uda :roll:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon wrz 09, 2013 16:06 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Cieszę się że paczuszka dotarła. :1luvu:
Szczerze to kilka było całkiem nowych a pozostałe z raz przeprane bo trzeba było odświeżyć a kilka starszych.
Spożytkuj je według własnego uznania a na pewno będą dobrze wykorzystane. :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon wrz 09, 2013 18:02 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Piorę ,piorę i jestem cała szczęśliwa że sama sobie uruchomiłam pralkę ,tymi ręcamy i zaoszczędziłam kasę

potrzeba matką wynalazku - zuch kobita :ok:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Pon wrz 09, 2013 18:31 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Dorotka złota rączka :D

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon wrz 09, 2013 19:31 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

dorcia44 pisze:za udany :ok:

Czarny Bamboszek nadal nie chce jeśc ,boli brzuszek ,kupa brzydka :cry: na 15 do wetki ,to już parę dni ,było lepiej znów jest gorzej. :cry:
Rysio ok. walnął taką kupę że Ryszard by się niepowstydził. 8)

Głowiłam się nad pralką ,koszty naprawy ogromne i krótko działała :twisted:
przejżałam ją ,walnełam 3 razy o ścianę raz o podłogę :twisted: i odkręciłam dół ,zapchany odpływ ,monety ,gwoździk ,tona sierści,smród kropny :strach:
Działa ,ale czy to było tylko to 8O zobaczymy.
Piorę.
Mam tonę prania.

dorcia, pierzesz brudne pieniądze? ;)

a pozostajac w temacie pralki, u nas ostatnio za 200 zł pan wyciagał fiszbinę z biustonosza z pralki :oops:
się wzieła i wypsneła :roll:

3 x

Od: Pon maja 11, 2009 17:13

Post » Pon wrz 09, 2013 23:07 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Dumna jestem z tej pralki jak cholercia :mrgreen:
a prania :strach:
Kociaki się bawią ,Lumpek już w klatce ,żal mi dzieciaka ,ale nie zostawię go na noc bo mnie oleje i o.ra :|
Gucio ok. biega ,śpi już w łózku.
Pitulinek na noc też idzie do klatki.
Oseski w transporterku ,czarnuszek bawi sie ,ale z jedzeniem jest na bakier :cry: za to buranio to mały smok :ok:
Mam nadzieję że i ta czarna kuleczka sie rozkręci :ok:
Psy juz śpią ,ja ze zmęczenia pływam ,na sucho :roll:
ciekawe gdzie tej nocy bede szukała kociaków :oops:

dobrej nocki kochani .
Obrazek

dorcia44

Post » Pon wrz 09, 2013 23:08 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

dorcia44 pisze:Dumna jestem z tej pralki jak cholercia :mrgreen:
a prania :strach:
Kociaki się bawią ,Lumpek już w klatce ,żal mi dzieciaka ,ale nie zostawię go na noc bo mnie oleje i o.ra :|
Gucio ok. biega ,śpi już w łózku.
Pitulinek na noc też idzie do klatki.
Oseski w transporterku ,czarnuszek bawi sie ,ale z jedzeniem jest na bakier :cry: za to buranio to mały smok :ok:
Mam nadzieję że i ta czarna kuleczka sie rozkręci :ok:
Psy juz śpią ,ja ze zmęczenia pływam ,na sucho :roll:
ciekawe gdzie tej nocy bede szukała kociaków :oops:

dobrej nocki kochani .

Dobrej nocki Dorotko!
Miłych snów. :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon wrz 09, 2013 23:12 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

:1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto wrz 10, 2013 1:04 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Zapraszamy na nowy wątek
viewtopic.php?f=46&t=156495
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto wrz 10, 2013 6:21 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Miłego dnia :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Wto wrz 10, 2013 10:19 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Witam kochani .
Czarnuszek zaczął jeść ,jeszcze nie pełną gębą ale już ciągnie :dance: niestety brakło mi conva ,zamówiłam całe opakowanie ,10 sztuk ,na ile im to starczy ? niech tylko jedzą ,niech będą zdrowe ,reszta jakoś się ułoży
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]