Tymczasy u horacy7-Basia patronką nowej kociarni w Szczytnie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 02, 2013 0:51 Re: Tymczasy u horacy7. Basia pamiętamy.. Szukamy DT dla Bąb

Super !!! :ok: :ok: :ok:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Wto lip 02, 2013 11:08 Re: Tymczasy u horacy7. Basia pamiętamy.. Szukamy DT dla Bąb

No, zobaczymy kto się będzie cieszył ostatni :mrgreen:

Kobitki, widzę, że magdar już wszystko doniosła.
Ja na razie nie mam czasu pisać, bo jestem w trakcie organizowania skomplikowanego kocioprzerzutu. Renifera nie ma od poniedziałku rano a jak wiadomo kociowóz nie może jeździć na próżno i na pusto, szczególnie, że zwierzy szkoda.

Trzymajcie kciuki, o sprawa jak zwykle ważna....
A rzeczony dzwoniec śpi w ten upał na.... suszarce na bieliznę w łazience...

Muszę biec.
Jak zwykle zostawiam przedpole lepiej zorganizowanym
Ku chwale kociastych :ok: :kotek:
No i
Trwamy

A niech tam :wink:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto lip 02, 2013 12:09 Re: Tymczasy u horacy7. Basia pamiętamy.. Szukamy DT dla Bąb

meksykanka pisze:No, zobaczymy kto się będzie cieszył ostatni :mrgreen: (...)

Kobitki, widzę, że magdar już wszystko doniosła. (...)

Ale to był bardzo piękny "donos" :D :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Wto lip 02, 2013 16:17 Re: Tymczasy u horacy7. Basia pamiętamy.. Szukamy DT dla Bąb

Na stare lata donosić zaczęłam :)

W sumie dla mnie czy będą w domu ADHD sztuk dwie czy trzy to już żadna różnica. Przynajmniej Zosia uczciwie powiedziała, że Bąbel to kot-demolka. Jak brałam Mokiego to miał być bardzo spokojny kotek :roll: :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Wto lip 02, 2013 16:58 Re: Tymczasy u horacy7. Basia pamiętamy.. Szukamy DT dla Bąb

magdar77 pisze: Jak brałam Mokiego to miał być bardzo spokojny kotek :roll: :mrgreen:

Był! Ale wiesz jak jest: jeśli wejdziesz między wrony... :wink: :ryk:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Wto lip 02, 2013 17:12 Re: Tymczasy u horacy7. Basia pamiętamy.. Szukamy DT dla Bąb

A nie mógł się upodobnić do mnie? Ja oaza spokoju jestem. Chyba, że się wkurzę :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Wto lip 02, 2013 19:19 Re: Tymczasy u horacy7. Basia pamiętamy.. Szukamy DT dla Bąb

Ależ tu cudne wieści. Cieszę się bardzo :)
po_prostu_kaska

Post » Wto lip 02, 2013 19:49 Re: Tymczasy u horacy7. Basia pamiętamy.. Babel ma dt

No to ja zaraz wyjdę na kłamczuchę, bo Bąbel od wczoraj grzeczniutki jak aniołek...
Może to upał.
Wczoraj tylko raz był na szafie.
Dziś co prawda spał na suszarce łazienkowej ale nie zrzucił ubrań... i ku mojemu zdumieniu leżał przez chwilę koło Mili na jednym łóżku (przypadek? 8O ). Mila nie dowidzi "mózgowo" czyli jak jej nikt nie zaczepia ani się nie przysuwa, może go nie zauważyć... i jest spokój...

Hmmm
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Wto lip 02, 2013 19:56 Re: Tymczasy u horacy7. Basia pamiętamy.. Babel ma dt

Upał. Moki też nie do ruszenia z kanapy, czołgu by trzeba. Ale już niestety widzę, że na wieczór robi się chłodniej :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Wto lip 02, 2013 20:13 Re: Tymczasy u horacy7. Basia pamiętamy.. Babel ma dt

Chyba masz rację...
Już mu się nudzi...
Zabrałam mu konika polnego... żeby go nie zamęczył
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro lip 03, 2013 8:49 Re: Tymczasy u horacy7. Basia pamiętamy.. Babel ma dt

Dzisiaj wysyłam do Szanownych Donosiciek obróżkę feromonową zakupioną dla Bąbla na czas przeprowadzki, by maksymalnie zmninimalizować stres związany z kolejną zmianą. Oczywiście zakupu dokonał nieoceniony Pakt Czarownych :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obie Szanowne Donosicielki proszę o adres na PW. Tzn Zosi adres mam, tylko znaleźć nie mogę :oops: , bo ostatnio trochę za dużo z tymi kocimi biedami się dzieje i tracę głowę :wink: :D

Pani zainteresowana adopcją białasków miała mieć w tym tygodniu wiztę PA, niestety nie odpowiada na telefony...
Bez komentarza.

Ewuniu, proszę przyślij mi na PW numer telefonu i adres e-mail bym mogła przekierowywać osoby zainteresowane jednym białym kotem/kotką. To może być dla niej szansa :D :ok: :ok: :ok: Tacy zgłaszają się najczęściej, ale ja białasów nie podzielę nigdy :!: Taka jest ich miłość i przyjaźń białaskow i takie było życzenie Basieńki. Znajdziemy cudowny wspólny dom dla Basinych Obłoczków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tym bardziej proszę o pomoc w ogłaszaniu, choć wiem, że wiele z Was już od dawna w tym pomaga bardzo - dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Może udałoby się wykorzystać te nowe zdjęcia, do których link wstawiłam? Zawsze to jakieś urozmaicenie.
Ponownie wyróżniłam ogłoszenie na miesiąc na portalu Tablica - Poznań, nie wiem czy dam radę ponownie na Warszawę opłacić, bo w tym miesiącu druga rata ubezpiecznia domu :twisted: Ale się postaram!!!
Tuptuś i Atomiś są jak pierożki leniwe, które od dziecka wielbię bezwarunkowo :mrgreen: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dobrze, że Bąbel :1luvu: :1luvu: :1luvu: już do portu dopływa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trwamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro lip 03, 2013 8:56 Re: Tymczasy u horacy7. Basia pamiętamy.. Babel ma dt

jerzykowka pisze: nie wiem czy dam radę ponownie na Warszawę opłacić, bo w tym miesiącu druga rata ubezpiecznia domu :twisted: Ale się postaram!!!

A ile takie wyróżnienie - może ja zapłacę :D
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro lip 03, 2013 9:12 Re: Tymczasy u horacy7. Basia pamiętamy.. Babel ma dt

Dorota Wojciechowska pisze:
jerzykowka pisze: nie wiem czy dam radę ponownie na Warszawę opłacić, bo w tym miesiącu druga rata ubezpiecznia domu :twisted: Ale się postaram!!!

A ile takie wyróżnienie - może ja zapłacę :D

19,90 :oops:
Dorotko, ja spróbuję sama. Chyba, że już zupełnie nie podołam, to dam znać :D
Całym sercem Ci dziękuję za propozycję :1luvu: :1luvu: :1luvu: Zaraz samopoczucie się poprawia i znów wszystko się wydaje możliwe :D Człowiek wie, że nie jest sam!!!
Dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro lip 03, 2013 9:20 Re: Tymczasy u horacy7. Basia pamiętamy.. Babel ma dt

Kobitki,

Mnie dopadło zapalenie spojówek i siedzę jak zombie w ciemnych okularach. Stąd nie mogę za specjalnie korzystać z komputera (światłowstręt).

Ale to przejściowe.

Ewuniu, Asieńko...
Ja co prawda nie skończyłam wpisywania ogłoszeń dla Asi ASK@, ale jak tylko lepiej na oczyska spojrzę zabiorę się za superbiałe ogłoszenia. Obiecuję. Musim się czymać.

Ewo, czy mogłabyś choć ze dwa słowa napisać co wiesz o koteczce? Ubierzemy to jakoś w ogłoszeniowy tekścik i puści się w net (potrzebne też zdjęcia).

Bąbel dziś otworzył Mućkę (Mućka śpi w sypialni) i była kosmiczna awantura.

Asiu, kobito, wyróżnim co trzeba wyróżnić jakem ja.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro lip 03, 2013 16:44 Re: Tymczasy u horacy7. Basia pamiętamy.. Babel ma dt

jerzykowka pisze:Pani zainteresowana adopcją białasków miała mieć w tym tygodniu wiztę PA, niestety nie odpowiada na telefony...
Bez komentarza.

Ponownie wyróżniłam ogłoszenie na miesiąc na portalu Tablica - Poznań, nie wiem czy dam radę ponownie na Warszawę opłacić, bo w tym miesiącu druga rata ubezpiecznia domu :twisted: Ale się postaram!!!

Asieńko, odnośnie tych nie odpowiadań na telefony, to znam to aż za dobrze :(
Bez komentarza również.

A jeśli chodzi o opłacenie ogłoszeń, proszę Cię, prześlij mi nr rachunku, a przeleję Ci pieniądze z Basiowego funduszu. Mam nadzieję, że to zdanie przeczytasz odpowiednio zaintonowane (a to jest mój ton nie znoszący sprzeciwu). Jeśli nie prześlesz, znajdę sobie sama w przelewach, ale szybciej będzie, jak podasz po dobroci. Ślicznie proszę :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

[poprzednia][następna]