Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
renatab pisze:King leje wszystko i na wszystko.Odkarmimy się jeszcze troszkę,powtórka badań i może będzie można go wykastrować.Połamany Bonzo,czuje się coraz lepiej i jak dobrze pójdzie,to ominie go operacja.Chodzi już całkiem dobrze i pan doktor powiedział,że prawdopodobnie wszystko sie pozrastało.Pilnujemy żeby nie skakał po meblach,apetyt mu dopisuje i humor też.To ulubieniec Julki ,nooo i nasz też.Jest tak słodki,że aż chciałoby się go zjeść
basia111 pisze:ten przedostatni kotek chyba jest bardzo wychudzony. Wygląda też na chorego
basia111 pisze:mam kiepski bardzo aparat i nie mogę jakoś filmiku nagrać. Jutro jakieś fotki zrobię to wyślę. Neuron po jajkocięciu się uspokoił i już nie krzyczy tak jak kiedyś. Do mnie jest nadal przyklejony. Co rano staczają z Kocicem regularne bitwy i w ogóle to super kocurek jest z niego. Teraz na przykład pomaga mi pisać na klawiaturze, to jego ulubione zajęcie
iwona66 pisze:Małgosiu jakieś miseczki jeszcze odkryłam ,zapraszam w przyszłą sobotę lub niedzielę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 72 gości